İnatla bir gün ANNE olacağım !

selam kızlarrrr... Bir bakıp çıkacağım hemen.. Pazartesi 11 adet yumurtam toplandı.. Bugün sabah aradım 5 tanesi döllenmiş..Yarın sabahta arayacağım son durum için.. Perşemde sabah Allah kısmet ederse transferim var..Hepinizi öpüyorum...

emelim allah yardımcın olsun bitanem dualarımız sizinle allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah hayırlısıyla gelin ikizlerin üçüzlerin haberini verin bize

Selam arkadaşlar, gelevera malatyadan olduğunu yazmışsın neresindensin hemşerim, bende malatyalıyım ama şuan orada değilim malesef:ecrin_bebek:

hoşbulduk kardeş,bu siteyi yeni keşfettim sayılıruzaktan takip ediyodum; dedim artık yeter aktif olmanın zamanı geldihihoyyyt bakalım inş.güzel şeylerle beraber oluruz...

günaydınnnn herkeseee

geleveraa sana puan vermeye çalışıyom ama bi türlü olmuyor değerlendir diyo başka kullanıcıları önüme geleni değerlendiriyom bendeeee kaydirigubbakcemile3

aay kızın var değilmi allah bağışlasınnnnn opuyorumnanaktan

bende napim regliyi bekliyorum gelicekse gelsin diye canımcım iyice gıcık oldum gelmedikçedee yeni aya yeni umutlarla girmek istiyom biran önce allah hepimize yardımcı olsun

günaydın kızlarr

ayy geçmişi bi okuyayım ne var ne yok diye bi girdim anacım çıkamadım bi türlü :))

ayy maşaAllah bebişlerimize nazar değmesin Allahım bize de böyle güzellikler nasip etsin inş...

transferi olan olacak olan arkadaşlara benden bol bol dualar canlarım umarım hakkınızda hayırlısı olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…