şebo, gülsüm nabersiniz güzeller
selam kızlarrrr... Bir bakıp çıkacağım hemen.. Pazartesi 11 adet yumurtam toplandı.. Bugün sabah aradım 5 tanesi döllenmiş..Yarın sabahta arayacağım son durum için.. Perşemde sabah Allah kısmet ederse transferim var..Hepinizi öpüyorum...
gelevera sanem
nevgul gülsüm
ssengun sebnem
razis raziye
asiş asiye
esra47 zaten belli
cicekcik ?
aylint aylin
emelyücel emel BUGÜNKÜ LİSTEDE BENDEN UNUTTUKLARIM VARSA AFFOLA
selam kızlarrrrr nasılsınızzzz bakalımmm dünürüm tatilde emelim istiratte şebbomda öyleee sizlerde ne var ne yokkk
göbeğim şişmiş çok içmişim yavvvv
canım iğnemin 12. günü. normalde ayın 20 sinde olmam lazımdı.hafta sonuna kadar beklicem.
dün kuzumla evlilik yıl dönümümüzdü 3 tane zuzumda karnımda tutunmaya calısıyo cok güzeldi kızlar ya kaabalık bi aile gibiydik inş zuzularım tutunur ücüde kuzum zuzularım kocaman bi aile olurus
ÖYLESİNE İSTERSENİZ OKUYUN BEN ÇIKIYORUM.....Geçen yıl bu gün… ben 8 haftalık hamileyim… öyle alışmıştım ki hamileliğe ne güzel şeydi bir varlıkla birlikte yaşamak… ne güzeldi öyle büyüyüvermesini düşünmek içimde… ne güzeldi eşimin eve gelirken ne istiyorsunuz demesi… ben artık biz olmuştum… herkes ilgileniyordu benimle ne güzel bebişimi beslemek için herkes bir şeyler yapmaya çalışıyordu… kayınpederim gelinime iyi bakın diyip duruyordu… eşim her gün göbişimi okşayıp senin gibi dünyalar güzeli bir kızımız olacak ama ben onu nasıl koruyacam derdi annesini zor koruyorum… herkes bakar ona… veremem ben kızımı kimseye derdi… hiç sevmediğim şeyleri bile onu beslemek için yerdim… sonra dr gittim ve bebeğim bu zevki bana sadece 8 hafta tattıracağını öğrendik… doktorum üzülme ama diye başlayan bir cümle kurdu… bebeğinin ölü dedi… kalbi durmuş veee…. Benim yüzümde acayip bir gülümseme… şaka olduğunu düşünüyordum hani ya da olmaz böyle şey diyordum kendi kendime… dondum kaldım ne yapacağımı bilemedim… hastanenin kapısından çıktıktın sonra meseleyi idrak ettik ve tutamadığım deli gibi akan gözyaşlarım… aynı gün başka doktora gittim öyle muhtaç öyle zavallı olduğumu hatırlamıyorum hayatımda… yalvarır gibi dr un yüzüne bakıyordum hani olurya yaşıyor desin diye öyle yalvarır bir şekilde bakmışım ki adam”evet sonuç doğru” diyebilmek için bir sürü ön konuşma yapıp beni rahatlatmaya çalıştı ama ne mümkün… mahfoldum… “ yarın gel alalım” dedi… olmayasıca yarın olana kadar ağladım arı sokmuş gibi şişmiş gözümle yarın oldu ve gittim… uyutuldum sonra uyandımmmm veeee BİTTİ.
şebo, gülsüm nabersiniz güzeller
yaaa kaçtı buu kaçmaaaaaaaaaaaa
şebnem valla heyecan yok desem yalan olur ama kaptırmıyorumda kendimi.
öyleydi ama cuma gidemiyoz eşimin işi çıktı zaten başka dr gidelim dedik başka topikte bir arkadaşla konuştum dr bizden çok para alıyormuş onun eşide olmuş ameliyat 200 lira vermişler sadece bize1500 dedi dr anlamadım bu işten
relax olun kızlar olacağı varsa olur kendimizi kasmakla kendimize zarar veriyoruz bence
valla şebbom bizde öle dedik hadi 500 olsun didik yani abarttı bu profda kendini ne sanıyorsa :mymeka:
iyi akşamüstleri güzeller
evet şebnem bi salıversem içimde sürekli biri konuşup duruyo bi elime geçirirsem onuuu Çok üzgünüm çoook
bencede:lepi::roflol:hiç yani bu prof kendini profösör sanıyo dimii :dilcikar::roflol::roflol:
sizede sinemcim ve zuzular sırnaşık şey:CüvCüv:iyi akşamüstleri güzeller
kız kim konuşuyo senin icinde icses
ben döverim onları arkadaşımı üzmesinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?