İnatla bir gün ANNE olacağım !

canım yarın senin için dua etcem allah yüzünüzü güldürsün inşallah.

gelevera sanem
nevgul gülsüm
ssengun sebnem
razis raziye
asiş asiye
esra47 zaten belli
cicekcik ?
aylint aylin
emelyücel emel BUGÜNKÜ LİSTEDE BENDEN UNUTTUKLARIM VARSA AFFOLA

ee sonra peki şebnem kim ? alabama memnun oldummm :)

selam kızlarrrrr nasılsınızzzz bakalımmm dünürüm tatilde emelim istiratte şebbomda öyleee sizlerde ne var ne yokkk

iyi diyelim iyi olalım inşallah senden naber şekerim

göbeğim şişmiş çok içmişim yavvvv

varya ben senin bu oğlunun o koca adam kaşlarını yerim yaw maşallah

canım iğnemin 12. günü. normalde ayın 20 sinde olmam lazımdı.hafta sonuna kadar beklicem.

gülsümcüm heyecan varmı heyecan galiba hamilesin gibi geliyo bana hadi inşallah
bu test olayı çok tuhaf yapsan bi türlü yapmasan bi türlü bence varsa iki gün falan hikaye çıkıyo yoksa çıkmıyo var ama çıkmıyo ise tamamen süpriz yine de sen bilirsin tabii. yeter ki kırmızı kart gelmesin heyecanı yaşamaya devammmm :)

dün kuzumla evlilik yıl dönümümüzdü 3 tane zuzumda karnımda tutunmaya calısıyo cok güzeldi kızlar ya kaabalık bi aile gibiydik inş zuzularım tutunur ücüde kuzum zuzularım kocaman bi aile olurus

oohhh kalabalık aile ne güzell inşallah hediyeniz olurlar bebişler

zor dostum zor allah bidaha öyle acı yaşatmasın tam aksine mutluluğu versin inşallah

şebo, gülsüm nabersiniz güzeller

kız ne geldin ne gittin hemen ben eskiyi okuyodum anca geldim zilli

yaaa kaçtı buu kaçmaaaaaaaaaaaa

hiç yani ayıp hemen gitti :a015:

iyi canım nolsun bildiğin gibi sen nasılsın ne alemsiniz son durumlar nasıl sperm testi sonuçlarını alıp cuma mı gitceksiniz doktora? eşinin tepkileri ne alemde? tedavi için yani

öyleydi ama cuma gidemiyoz eşimin işi çıktı zaten başka dr gidelim dedik başka topikte bir arkadaşla konuştum dr bizden çok para alıyormuş onun eşide olmuş ameliyat 200 lira vermişler sadece bize1500 dedi dr anlamadım bu işten

şebnem valla heyecan yok desem yalan olur ama kaptırmıyorumda kendimi.

öyle tabi bilmezmiyim sürekli kendimizi kontrol altına alıyoruz bende kaptırmıyım kaptırsam mı kaptırmasam mı iyi mi olur kötü mü olur diye kendimle çok konuşuyorum aslında salıvercen kendini yallah tazzik içinden geldiği gibi valla bak rahat olmak lazım ilacım olsa kendi kelime sürcem de hehehehe

oha yani o kadar fark mı olur muş gidin tabi yani 200 olmaz da 500 olur 800 olur

relax olun kızlar olacağı varsa olur kendimizi kasmakla kendimize zarar veriyoruz bence
valla şebbom bizde öle dedik hadi 500 olsun didik yani abarttı bu profda kendini ne sanıyorsa :mymeka:

evet şebnem bi salıversem içimde sürekli biri konuşup duruyo bi elime geçirirsem onuuu Çok üzgünüm çoook

relax olun kızlar olacağı varsa olur kendimizi kasmakla kendimize zarar veriyoruz bence
valla şebbom bizde öle dedik hadi 500 olsun didik yani abarttı bu profda kendini ne sanıyorsa :mymeka:

hiç yani bu prof kendini profösör sanıyo dimii :dilcikar::roflol::roflol:

kızlar ya biyomusunuz pınarla biz cok yakın oturuyomusuz transferden önce geldi acayip iyi oldu valla bugünde konuştuk telefonla
keşke böyle hepimiz bir araya gelebilsek

kız kim konuşuyo senin icinde icses
ben döverim onları arkadaşımı üzmesinler

valla konuşup duruyo yok bebişin senle.yok yok değil hiç ümitlenme hiçbir belirtin yok.ama belirtilerede kanmamak lazım.acaba test yapsanmı yok ya daha erken bence bekle. ayy delirtiyo beni.kafamçokkarıştı

yaa ne güzel sinem bak kıskanıyorum ama ben bende görüşmek istiyorum hepicinizle ama :çok üzgünüm:

kızlar bana müsaade mesai bitti ben kaçar yarın görüşmek dileğiyle allaha emanet olun.iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…