İnatla bir gün ANNE olacağım !

sizede sinemcim ve zuzular sırnaşık şey:CüvCüv:[/QUOTE]

naber razişim senindemi tüp bebek tedavin var canım su an inşallah güzel olcakkk ayyy ne güzel
sebom sen naptın

hoşgeldin sinemcim evet haklısın hepbirlikte konuşsak görüşsek süper olur ama nerde herkes bi yerlerde hayat akıyo iş güç olmuyo

o ses benim içimde de var gülsümcüm otomatik her ay aynı şeyleri söylüyo bunalttı yani

yaa ne güzel sinem bak kıskanıyorum ama ben bende görüşmek istiyorum hepicinizle ama :çok üzgünüm:

ya valla cok iyi oluyomus keske hepimiz bir arada olabilsek
normalde benim istanbulda cok bi arkadaşım yoktu komsulukta yok buralarda cok iyi oldu pınarda o kadar kafa ki
sen istanbula gelince görüşürüz artık

nevgülüm iyi bak kndine

inşallah hayatım tabi benim aşılama olduğu için hamiş kalma yüzdem tüpe göre düşük ama yeter ki allah yazsın sebep olsun dimi ama oldumu oluyo yeter ki ol desin ah ahhh ahh ne güzel bi duygudur kimbilir

inşallah hayatım tabi benim aşılama olduğu için hamiş kalma yüzdem tüpe göre düşük ama yeter ki allah yazsın sebep olsun dimi ama oldumu oluyo yeter ki ol desin ah ahhh ahh ne güzel bi duygudur kimbilir

valla kısmet o iş şebo hic belli olmuyo tatlım biliyosun bence adı tüp olsun adı aşılama olsun sonucta rabbim ol derse oluyo dimi
sonuc önemli kısmetinsallah tatlişkom sebom
hemde nasıl güzeldir ayyyyyyyyy darısı bize kız dimi

naber razişim senindemi tüp bebek tedavin var canım su an inşallah güzel olcakkk ayyy ne güzel
sebom sen naptın[/QUOTE]
hayır canım benim kociş ameliyata sonunda karar verdi tabi benim gücüm bunda çok olabilir ama:jeyyar: prof çok istemiş bizden bir arkadaşla konuştukda o yüzden dr değiştircez artıkın mafoldumben
benimde burda arkadaşım yok ki:sm_confused: hepsi nazillide ben de yalnızım burda ne vardı burayada yakın olsaydınız ki:kedi: ben istanbula ne zaman gelcem belkim rüyamda :roflol:nasip tabi herşey bakalım artık

1.seher..............ssengun
2.gulsum............nevgül61
3.esra................esraa47
4.raziye..............raziye
5.yasemin..........yasemin-66
6.merve..............cancer
7.sinem..............zeytin1007
8.beyza..............bbaran
9.ayşe................myhope

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ben seni yanlış yazdım diye yazmadın ha beni :roflol: :roflol: laelaelaelaelae lülülülülülü

merhaba kizlar...ben de bebis istiyorum..Rabbim isteyen herkese ve bana hayirlisiyla hayirli saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin cennetinden insallah Amin..diye diye insallah gunun birinde bizlerde kavusuruz yavrularimiza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…