İnatla bir gün ANNE olacağım !

günaydın kızlar ben geldim oğluşum uyuyor birazdan aşıya gidicez gitmeden önce yazayım dedim ah selenime bak maşallah nekadar tatlı olmuş allahım nazardan korusun

sağol aslı teyzesi canım aşıya götürmeden yarım fitil ver yada 1 çay kaşığı ateş düşürücü atş düşürücü verirsaen 6 saat sona gene ver fitil verirsen 4 saat sonra bide aşılar uyku yapabilir merak etme canım

Evet tatlım koyucam Şımdı fıtılımızı tŞk ederım ılkınde Çıkmadı ateŞımız ama ınŞ bundada Çıkmaz

Sayfa Çok sesız bu sabah nerde bu mıllet
sehercım bızım aŞımız geÇen haftaydı ama eteŞlendık geÇen hafta yaptırmama ızın vermedı doktor bıraz ÜŞÜtmÜŞÜz nerden ÜŞÜdÜyse ya bırde ben oĞluŞum ıÇın takvım yapıcam ama nedense olmuyor

canım bu aşılar yapıyo ben selene yaptırdığım için biiliyorum daha erken anca toplanır bizimkiler

günaydın canlarım...maşallah selenimize çok tatlı yaaaaa...güne çok güzel başladım oooohhh resimler harika geldi....teşekkür ederiz annesi...

herkeslere gunaydınlar
günaydın fıstuklar öpme beni yazan önlük takmışınız ama öpmemek ne mümkün Şeniz
günaydın kızlar ben geldim oğluşum uyuyor birazdan aşıya gidicez gitmeden önce yazayım dedim ah selenime bak maşallah nekadar tatlı olmuş allahım nazardan korusun
günaydın aslıcım şimdiden geçmiş olsun canım inşallah az ateşle atlatırsınızopuyorumnanaktan
günaydın canlarım...maşallah selenimize çok tatlı yaaaaa...güne çok güzel başladım oooohhh resimler harika geldi....teşekkür ederiz annesi...
günaydın yasemincim zemuszemus
hayırlı sabahlar kızlar.selene maşallah prenses gibi
günaydın aynak beyimiz nasılsın bakalım delikafadulden
sinemcim kocişin bugün gidiyormuş allah kavuştursun bitanem umarım çalışmalarda bu defa tutmuştur:Saruboceq:
diğer kızlar hepinize günaydın nerdesiniz hadi gelin sizde:kedi:

geldim şükür yıkadım diye kıyamet kopardı zilli valla
nasılsınız bakem
sinemım allah kavuştursun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…