İnatla bir gün ANNE olacağım !

kızlarrr çiçeği hatırlıyormusunuz bir ara yazmıştı bizim topiğe sanırım hamiş silikte olsaçift çizgiyi görmüş.allahım bizde görelim hayırlısyla.ona da sağlıkla kucağına almayı nasip et

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben canım çok duygulandımm yemin ederim zırlıyorum şimdi allahım bidaha yaşatmasın bu acıyı minik kelebeğin konsun göbişine

canımmm benim allah ne bana nede hiç kimseya yaşatmasın tekrarını çok çok tarifi mümkün olmayan bir acı senağlama ... inşallah isteyen herkese rabbim versin... :Saruboceq: :Saruboceq:

evet cicekcikte varmış öyle bir şey inşallah hayırlı haberlerle döner... gülsümüm rabbim bu ay bizede nasip eder inşallah.... kurban olayım gücü yetmezmi sanki yeter tabiki herşeyi o isteyince oluyor... bizede bu kadar istememize karşı vercek inşallllllllah... zemuszemus :lepi:

gülsümcüm özel bişey hissetmek derken sadece göğsüm şişti cnm bide kokuya karşı böle bi tiksinti varı bide tuvalete çok çıkıyordum cnm

Emelin transferi olmuş hayırlısı olsun inşallah

galiba benim bu ayda olmadı ozaman ya.çünkü normal kokuları bile almıyorum:roflol: teste gerek yok regli beklicez

inşallah hayırlısı olsun cicekcim bizimlede paylaşırsın burda güzel haberini allahım korusun inşallah

evet herkes sölüo bunu ve benim hiç göğüs şişmesi falan olmamıştı

valla göğüs şişmesi bende de yok şimdi karnım şişiyor o da malum evet göğüste şişme ve ağrı olması lazım ama yokk valla keyfi bilir benim gibi şekermi şeker bir anneyi bulmuşta gelmiyormuş :umursamaz: :roflol: :roflol:

Hediye listemiz
1.seher............ssengun
2.gulsum..........nevgül61
3.esra...............esraa47
4.raziye............raziye
5.yasemin.......yasemin-66
6.merve.........cancer
7.sinem...........zeytin1007
8.beyza...........bbaran
9.ayşe.............myhope
10.esma ..........boddım
11.ayşe............cetrefilli
evet adını eklemek isteyenler eklesin

Son düzenleme:

dimi yaniii :dilcikar::dilcikar:

kızlar çiçek hamiş değilmiş yanlışmış test.kanda baktırdı galiba bende anlamadım ama değilmiş.:sm_confused:

B]BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM[/B]
inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

20 temmuz......nevgül61
23 temmuz.......gelevera
26 temmuz.......cetrefilli
26 temmuz.......yasemin-66
28 temmuz.......wildcherry
31 temmuz........alabama
1 ağustos........zuzu79
6 ağustos.... ...aylint
9 ağustos........zeytin1007
13 ağustos.......raziş
ikizleeerrrr.. .....rahel
20 ağustos.......esraa47

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler

melankolia.. 16 Ekim 2009- Ela Merve
cancer .... 31 Aralık 2009
bahtusa... 4 Ocak 2010
bbaran......11 Şubat 2010
asiş..........4 Mart 2010

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELİLİ… İdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)
myhope ... Alperen (03.07.2009)
nicole78 ... Kuzey (14.07.2009)

dur bakalım gülsümcüm hamişliktede sancı oluyormuş biliyorsun ama kartsa ne yapalım demekki zamanı değilmiş diyecez

selam kızlar ben geldım bıraz gec oldu ama sızlerı bıraz merakta bıraktım ozurdılerım.zor zamanlar attlattık ama cok sukur gectı..dun ıznım bıttı ıse basladım anca bugun sızı bulabıldım ....bebeklerı olan arkadaslarıma ghozunuzaydın allah analı babalı buyutsunnn.....eeeee nasılsınızzz bakalımmm kımler var burda

hoşgeldin nazmiyecim nasılsın hayırdır nerelerdeydin anlat bakalım hayırlı olsun işe başlamışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…