merhaba kızlar ancak geldim vergileri bititrdik Nasılsınız bakim
selam kızlar herkeslere
güzel haberim var emelin transferi olmuş üçüzlerini almış hastaneden çıkmış allahın izniyle de inşallah kucağına alır misler gibi koklar canım arkadaşım.
sehercim senin çitlembiğine de maşallah nazarlardan korusun yarabbim
ben bir daha verdim size puan arkadaşlar başka topiktekilere puan verdim sonra size tekrar verebildim:lepi:
gülsüm ne alemdesin gelen giden yok dimi inşallah test yapcanmı
ÖYLESİNE İSTERSENİZ OKUYUN BEN ÇIKIYORUM.....Geçen yıl bu gün… ben 8 haftalık hamileyim… öyle alışmıştım ki hamileliğe ne güzel şeydi bir varlıkla birlikte yaşamak… ne güzeldi öyle büyüyüvermesini düşünmek içimde… ne güzeldi eşimin eve gelirken ne istiyorsunuz demesi… ben artık biz olmuştum… herkes ilgileniyordu benimle ne güzel bebişimi beslemek için herkes bir şeyler yapmaya çalışıyordu… kayınpederim gelinime iyi bakın diyip duruyordu… eşim her gün göbişimi okşayıp senin gibi dünyalar güzeli bir kızımız olacak ama ben onu nasıl koruyacam derdi annesini zor koruyorum… herkes bakar ona… veremem ben kızımı kimseye derdi… hiç sevmediğim şeyleri bile onu beslemek için yerdim… sonra dr gittim ve bebeğim bu zevki bana sadece 8 hafta tattıracağını öğrendik… doktorum üzülme ama diye başlayan bir cümle kurdu… bebeğinin ölü dedi… kalbi durmuş veee…. Benim yüzümde acayip bir gülümseme… şaka olduğunu düşünüyordum hani ya da olmaz böyle şey diyordum kendi kendime… dondum kaldım ne yapacağımı bilemedim… hastanenin kapısından çıktıktın sonra meseleyi idrak ettik ve tutamadığım deli gibi akan gözyaşlarım… aynı gün başka doktora gittim öyle muhtaç öyle zavallı olduğumu hatırlamıyorum hayatımda… yalvarır gibi dr un yüzüne bakıyordum hani olurya yaşıyor desin diye öyle yalvarır bir şekilde bakmışım ki adam”evet sonuç doğru” diyebilmek için bir sürü ön konuşma yapıp beni rahatlatmaya çalıştı ama ne mümkün… mahfoldum… “ yarın gel alalım” dedi… olmayasıca yarın olana kadar ağladım arı sokmuş gibi şişmiş gözümle yarın oldu ve gittim… uyutuldum sonra uyandımmmm veeee BİTTİ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?