İnatla bir gün ANNE olacağım !

valla sanem ikimizde bişey hissetmiyoruz nası olacak bakalım:roflol::roflol:
hissettirmeden gelse daha iyi olur sessiz sedasız delikafadulden :sm_cool:

selam kızlar ben geldim
hoşgeldin canım ben de sanem... a.s. vereliniortak
kendime neden puan veremiyorum CADIARZU
hadi leeeeeeeeennn çok akıllısın dimiiiii laelaelaelaelae
sizlerle yuzyuze görüşmeyide çok istiyorum inşallah bı gun görüşme fırsatımız olur
olur herkes farklı yerlerde yaa en iyisi ortada bir yerde buluşalım meselaaaaa kayseri sositososito sositososito
benım kızda öle çiroz raziş teyzesi

olsun canım bırakta şimdi çiroz olsun sonra sen onu böreklerle şişmanlatırsın zaten cokacimcoook

bende menekşe canım vereliniortak

valla sanem gelsinde gümbür gümbür mü gelecek sessiz sedasız mı gelecek hayırlı olsunda nasıl gelirse gelsin.

akıllımıyım eh idare eder.evin yolunu buluyorum şükür.:roflol:

kızlar nasıl gidio ben dün teyzemdeydim kızı var 3 aylık ayy görmeniz lazım muhteşem bişi anakucağında uyuyo kalkıo bi acıkınca sesi çıkıo bide bi gülüo bi gülüo anlatamam

gülsümcüm bak sen bu ay bal çörekotu tarçın karışımı yedin yaaa olabilir ben başkalarından da duydum senden sonra... işe yaradığını... bal çörekotu tarçın sebebim oldu diye bir topik var galiba...

beyza gelmişşşşşş beyzaaaa ya sen hamile kaldığında özel bişey hissetmişmiydin.CADIARZU

canım benim hiçbirşey hissetmemiştim diyebilirim ama şunu hatırlıyorum aöf sınavına girmiştim sınav çıkışı annemlere gitmiştim orda burnuma tuhaf kokular geliyodu anne şu mu kokuyo bu mu kokuyo diye yani koku duyularım açılmıştı heralde :))

sağol beyza teyzesi neresi guzel onun ya çirkin ördek yavrusu o kaydirigubbakcemile3

sehercim yaa hamilekte vajinal sıvının durumu ne oluyor... benim bildiğim devam ediyor artarak... ben sabah dün öğleden beri hiç sıvım yoktu.. şimdi yine yoğun bir şekilde gelmiş ay bu daaa yani insanı şaşırtmak için her şeyi yapıyor... kaydirigubbakcemile :mymeka:

canım kımı artar kımınde kuruluk olur bende ilk artmıştı sonra kuruluk sorunu oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…