hissettirmeden gelse daha iyi olur sessiz sedasız delikafadulden :sm_cool:valla sanem ikimizde bişey hissetmiyoruz nası olacak bakalım:roflol::roflol:
hoşgeldin canım ben de sanem... a.s. vereliniortakselam kızlar ben geldim
hadi leeeeeeeeennn çok akıllısın dimiiiii laelaelaelaelaekendime neden puan veremiyorum CADIARZU
olur herkes farklı yerlerde yaa en iyisi ortada bir yerde buluşalım meselaaaaa kayseri sositososito sositosositosizlerle yuzyuze görüşmeyide çok istiyorum inşallah bı gun görüşme fırsatımız olur
benım kızda öle çiroz raziş teyzesi
hissettirmeden gelse daha iyi olur sessiz sedasız delikafadulden :sm_cool:
hoşgeldin canım ben de sanem... a.s. vereliniortak
hadi leeeeeeeeennn çok akıllısın dimiiiii laelaelaelaelae
olur herkes farklı yerlerde yaa en iyisi ortada bir yerde buluşalım meselaaaaa kayseri sositososito sositososito
olsun canım bırakta şimdi çiroz olsun sonra sen onu böreklerle şişmanlatırsın zaten cokacimcoook
kızlar nasıl gidio ben dün teyzemdeydim kızı var 3 aylık ayy görmeniz lazım muhteşem bişi anakucağında uyuyo kalkıo bi acıkınca sesi çıkıo bide bi gülüo bi gülüo anlatamam
kızlar ben kaçtım kendinize iyi davranın oldu mu?
gülsümcüm bak sen bu ay bal çörekotu tarçın karışımı yedin yaaa olabilir ben başkalarından da duydum senden sonra... işe yaradığını... bal çörekotu tarçın sebebim oldu diye bir topik var galiba...
rabbim bizede nasip etsin.
beyza gelmişşşşşş beyzaaaa ya sen hamile kaldığında özel bişey hissetmişmiydin.CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?