İnatla bir gün ANNE olacağım !

sanem tebrik ederim seni allah kucağına almayı nasip etsin dr. nezaman gideceksin canım bian önce git pıhtılaşma için iğneleri vurulmaya başla canım darısı olmayan ve isteyen herkese canlarım öpüldünüz byeee

kalıcak inşallah melegin içini ferah tut..
darısı isteyen herkezin başına en kısa zamanda..

inşallllllllllaaaah kalır benimle... evet inşallah allah isteyen herkesi bekletmeden verir... daha fazla nazlanmaz bu minik kelebekler...

sanemcim tebrik ederim bu süper bir haberrr hihoyyyt:sm_cool::dance:allahım 9 ay boyunca ayırmaz sonra sağlıcakla alırsın kucağına inşallah bitanemdarısı başımıza
aslıcım maşallah oğluna kocaman oluyor allah nazarlardan saklasın annesi

amin canım amiiiiiiiiiiiiiiiin dualarınız hep bu yönde olsun lütfen... çok korkuyorum beni bırakmasından..... ayyyy valla ilk duyduğum anda bile bi taraftan ağlıyorum birtaraftan rabbim nolur onu bana bağışla ve isteyen herkesede en kısa zamanda nasip et diye dua ediyordum....... beklemek zor bilmezmiyim....... :Saruboceq: :Saruboceq: :CüvCüv: :CüvCüv:

ya sanem keşke aspirin alsaydın canım ya c.tesi yazmayı unutmuşum sana 1 tane aspirin al diyeee

umarım düşmez canım allah hayırlısını versin sağlıklısını versin canım
günaydın kızlar nasılsınız

günaydınnn canımmmmmm arkadaşlarımm hepinizziiiiii çooook özledimmmm...
sanemcim hamişmiş hayırlı olsun çok sevindimm nasıl acaba az kanaması olmuş sanırım yarabbim ayırmasın bebişiniii..
başkaa başşkaa heyyy uyanın kızçelerde anlatın bakayım ne var ne yokkk?benn şöle bi bakmaya çalışayım ama çoook 1 hafta oku oku bi hafta sürer herhaldekaydirigubbakcemile3
ben çoook şükür iyiyimm dinlendim bol bol çok iyi geldi bugün hiç gelesim gelmedi tabiki

h.g. mervişim nasılsın canım sanem hamiş inş. bebişi onunladır sen nasılsın tatil nasıl geçti canım

Yaa Arkadaşlar sanemden haber var mı? Şimdi okudum kanaması olmuş sanırım Rabbim inş.bebişini ona bağışlar...Sanemcim haberlerini bekliyom valla çok merak ettim dualarım seninle inş.:Saruboceq:

selam kıslar bende 29haftalık hamişim 2tane bebegim karnımda öldüler bu 3.cü allah izin verirse saglıkla bunu kucagımıza alcaz azimle inşallah herkese hayırlı bebek versin rabbim hayırlı dogum nasip etsin kimseyi evlat hasretiyle yandırmasın inşallah

günaydın kızlar iyi haftalar dilerim herkese
sanırım sanem hamiş süper bayrağı ona devrettim hemen hayırlı geldi bu ay canım sanemcim Allah ım bebişini sana bağışlasın cnm benim dualarımız senle
merve tatil bitmiş dönmüşsün dinlenmişsindir bebeğinde dinlenmiştir ne güzel iş zor gelir birkaç gün ama alışırsın be güzelim

sanem ne zaman haber verir acaba ya

iyiz sinemimim siz nasılsınız
sanem allahın izniyle bebeiş sağ salim hebrini vericek bize bişi olmamıştır inşallah
asişim sen nasılsın
oynak beyımde gelmiş hoşgelmiş

ben iyiyim kızlar şimdilik bi yaramazlık yok ekşime devam ediyor o kadar bu arada ben folik asiti bıraktım elevite geçtim kızlar 8+1 olduk biz bugün nette folik asit bu haftadan sonra almayın diyor bana doktor bişey dememişti ama ben geçen bebeğimde bu zamanlarda başlamıştım sizce iyi mi yapmışım kötü mü

Sanem dualarımız senle Allah ım inşallah bebeğin seninledir cnm bırakmaz seni
Kız gülsüm oynak beyi sen hasta olmadın daha demi

hoşbuldum seher.kızlar bu arada benim kırmızılarda geldi hemde gümbür gümbür.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…