İnatla bir gün ANNE olacağım !

nereye gittin ben geldim çooooook mutluyum ve zırlamaktan yazamadım çıktım az önce... allah razı olsun canım öncelikle herkesten dua bekliyorum... allah tamamına erdirsin diyin ve sağlıklı olmasını dileyin... benim duamda herkesle olacak tabiiki siz benim uğurum oldunuz...

:roflol: evet belirtileri yazayım dimi unutmadan... hani insan belirti sanmadığı şeyler belirti oluyormuş... demek ki yani regl dönemi gibi bir şey oluyor.. ama göğüs şişmesi yok bende hiç olmadı hatta her ay olurdu bu ay hiç olmadı... ama dediğim gibi tek fark ağız kuruluğu bol bol su içiyorum sadece bu belirti var... normalde bir bardak su içmem bile günde... şimdi 2 3 litre içiyorum.. opuyorumnanaktan

KIZLAR KİMSE YOK AMA HAMİLEYİM EVET HAMİLEYİM senağlama senağlama BU DA SEVİNÇTEN...

canımm çok sevindim Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallahhhhhhh:teytey::teytey::teytey:
:CüvCüv:

:ecrin_bebek:
:lepi:kaydirigubbakcemile5sositososito

canım dualarımız sen ve meleğinle.hiç korkma ben sana ne demiştim hatırlıyomusun.hani sen demiştin neden bu bu kadar naz yaptı anlamadım.bende sana bi sor bakayım bisor dedim.çünkü bu bir gelecek pir gelecek hep seninle olacak inşallah demiştim .opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım sanem çok çok sevındım canım allah hayırlısıyla tamamına ermeyi nasip etsin güzelim sağlıkla al yavrunu kucana inşallah sende benım gıbı nisan anası mı olcan ayyyyyyyyyyyyy ayyyyyyyyyy ayyyyyyyyyyy ne guzel

Yaa Sanem kardeşim hemşerim çok sevindim zemuszemusRabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inş.Hayırlı bir şekilde bebişini kucağına almayı nasip etsin.Artık darısı diğer isteyen kardeşlerimizin başına olsun inş.:lepi:

ay deminden beri girmeye çalışıyorum yeniden int yavaş geremiyorum.. canım gülsümüm evet sen demiştin.. inşallah canım hep kalır benimle... allah en kısa zamanda sanada nasip etsin inşallah... zemuszemus zemuszemus

canlarım inşalaahh inşallah sonuna kadar benimle olur va sağ salim doğar.. sizlerin dualarıyla inşallah... ve inşallah dediğiniz gibi rabbim kimseyi bekletmesin çok daha fazla... hayırlı zamanda hayırlı şekilde nasip etsin :Saruboceq: :Saruboceq:

evet yaa sehercim tam zamanında gelirse inşallah nisanda doğuyor... eğer zamanında gelirse babasıyla doğum tarihleri bile aynı olur... kaydirigubbakcemile3

Sanemcim dün akşam giremedim bak sabahın köründe seni merak ettiğim için geldim. Biliyodum senin hamile olduğunu yaşasınnnnn çok şükür hamilesin çooooooook sevindim hihoyyythihoyyyt tebrik ederim arkadaşım inşallah kucağınada alır misler gibi koklar büyütürsün inşallah . tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın hatunlar sanemcim tebrikler allahım sağlıklı bir gebelik versin hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin kızlar aşı olduk perşembe günü oğluşumu tartılar 2.5 aylıkız ağustos 13te 3 aylık olucaz ve oğluşumun kilosu 6.500 olmuş boyuda 60.5 olmuş yani doğduğundan beri ay başına 1700 gr almış 10 cmde uzamış sütüm yarıyor dedi doktor

83.05 deĞerım yanı 4. Haftada

ayyy çok sevindimmm süper haber içim kıpır kıpır oldu birden başta söyleyeyim dedim ama umutlandırmak istemedim benimde çok silik çıkmıştı testim tabi o gün kan verdim hatta benim 21 çıkmıştı ayy maşaAllah kendine ve yeğenimize iyi bak

diğer güzeller sizden de güzel haberler bekliyoruz ona göre topik hamiş dolsun inş

teşekkürler canım çok tedirginim işte inşallah sizin dualarınızla bebiş bana 9 ya boyunca tutunur... :Saruboceq:
teşükkürler aslimcim... allah bebeğine uzun ömürler versin inşallah opuyorumnanaktan

canımsın sen aslında umut etmek istemediğim için silik dedim herhalde... ama her neyse inşallah dualarınızla birşey olmaz bebeğime.. of çooook korkuyorum... :Saruboceq:

kızlar kimse yokken yazayım dün nasıl olduğunu... ben testi yaptım 30 saniye bekledim hiç bir şey yok testi çöpe attım geldim oturdum.. 4 5 dk geçmişti bi baktım testin kullanma klavuzu masanın üstünde kalmış orada 5 dk beklenilmesi gerektiği yazıyordu... sonra gittim çöpün kapağını açtım baktım zaten üstte duruyordu bi baktım çift çizgi var.. ne komik dimi yaptığım şey kendime o kadar güldümki.. sonra peçeteyle aldım iyice baktım gerçekten çizgi var ama yinede umut etmek istemedim işte sonrasını biliyorsunuz... :bbo: sositososito

tebrık ederım canım allah tamamına erdırsın saglıkla kucagına al ınsaalah

sanem cim canım tebrik ederım cok sevındım allahım herkese tatdırsın anne olmayıı....

inşalllllllllllllaaaaaaaaahhhhhhhh canlarım dualarınızla inşallah bebişim bu defa beni bırakıp gitmiycek benimle kalacak inşallllllllaaaaaah... evet isteyen herkese allahım nasip eder inşalllllllaaaahhh.. :Saruboceq: :Saruboceq: :CüvCüv:

amin şebocum inşallah allahım hiç kimseye vermesin evlat acısı çok zormuş....:Saruboceq:

ayşecim dedigin gibi kime gideceksin allahın takdiri allahım alperenine uzun ömürler versin amin canım inşallah bizlerde yavrularımızı kucagımıza alıcagız inançlı bir insanım allahım ne yazdıysa güzel yazılar yazsın herkeze ...

KIZLAR KİMSE YOK AMA HAMİLEYİM EVET HAMİLEYİM senağlama senağlama BU DA SEVİNÇTEN...

seninle tanışmadık ben feyza seninkide sanırım sanem
allahım saglıkla sıhatle kucagına alıp koklamayıda nasip etsin inşallah
bebegini allahım korusun güzel bir haber sevindim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…