KIZLAR KİMSE YOK AMA HAMİLEYİM EVET HAMİLEYİM senağlama senağlama BU DA SEVİNÇTEN...
canımm çok sevindim Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallahhhhhhh:teytey::teytey::teytey:
:CüvCüv:
:ecrin_bebek:
:lepi:kaydirigubbakcemile5sositososito
nereye gittin ben geldim çooooook mutluyum ve zırlamaktan yazamadım çıktım az önce... allah razı olsun canım öncelikle herkesten dua bekliyorum... allah tamamına erdirsin diyin ve sağlıklı olmasını dileyin... benim duamda herkesle olacak tabiiki siz benim uğurum oldunuz...
canım sanem çok çok sevındım canım allah hayırlısıyla tamamına ermeyi nasip etsin güzelim sağlıkla al yavrunu kucana inşallah sende benım gıbı nisan anası mı olcan ayyyyyyyyyyyyy ayyyyyyyyyy ayyyyyyyyyyy ne guzel
Yaa Sanem kardeşim hemşerim çok sevindim zemuszemusRabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inş.Hayırlı bir şekilde bebişini kucağına almayı nasip etsin.Artık darısı diğer isteyen kardeşlerimizin başına olsun inş.:lepi:
83.05 deĞerım yanı 4. Haftada
teşekkürler canım çok tedirginim işte inşallah sizin dualarınızla bebiş bana 9 ya boyunca tutunur... :Saruboceq:Sanemcim dün akşam giremedim bak sabahın köründe seni merak ettiğim için geldim. Biliyodum senin hamile olduğunu yaşasınnnnn çok şükür hamilesin çooooooook sevindim hihoyyythihoyyyt tebrik ederim arkadaşım inşallah kucağınada alır misler gibi koklar büyütürsün inşallah. tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
teşükkürler aslimcim... allah bebeğine uzun ömürler versin inşallah opuyorumnanaktangünaydın hatunlar sanemcim tebrikler allahım sağlıklı bir gebelik versin hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin kızlar aşı olduk perşembe günü oğluşumu tartılar 2.5 aylıkız ağustos 13te 3 aylık olucaz ve oğluşumun kilosu 6.500 olmuş boyuda 60.5 olmuş yani doğduğundan beri ay başına 1700 gr almış 10 cmde uzamış sütüm yarıyor dedi doktor
ayyy çok sevindimmm süper haber içim kıpır kıpır oldu birden başta söyleyeyim dedim ama umutlandırmak istemedim benimde çok silik çıkmıştı testim tabi o gün kan verdim hatta benim 21 çıkmıştı ayy maşaAllah kendine ve yeğenimize iyi bak
diğer güzeller sizden de güzel haberler bekliyoruz ona göre topik hamiş dolsun inş
KIZLAR KİMSE YOK AMA HAMİLEYİM EVET HAMİLEYİM senağlama senağlama BU DA SEVİNÇTEN...
tebrık ederım canım allah tamamına erdırsın saglıkla kucagına al ınsaalah
sanem cim canım tebrik ederım cok sevındım allahım herkese tatdırsın anne olmayıı....
aynen öyle hayatım
niye hayatım bence bu konuyu fazla rahata almamak lazım kararı verin uygulayın neden eşin mi yavaştan alıyo
başın saolsun canım bende bilmiyordum topiğini de görmedim sende uzun zamandır gelmiyordun çok üzüldüm allah sabırlar versin birdaha yaşatmasın canım
feyzamm çok üzüldüm canımm Rabbim sabır versin biran öncede hayırlısıyla yeniden nasip etsin inşallahhhhh dayanmak çok zor bilirim ama Allahtan gelene boynumuz kıldan ince bak bende azramdan sonra o kadar uğraştım ama alperenim yanımda şimdi Rabbim sana da isteyen herkeze de nasip edecek inşallahh doğurmayı hayırla sağlıkla büyütmeyii arada üzülüyoruz ama imtihanımızda bu demekki deyip Allaha sığınıyoruz yeterki bir daha yaşatmasın o acıyı hiç kimseyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?