İnatla bir gün ANNE olacağım !

maşallah Ecrin Naz ismi gibi nazlı diyosun yani. yerim onu ben allah analı babalı sağlıkla büyütsün canım. kötü günler geride kaldı çok şükür. hadi bakalım geçen gün bi müşteriyi ziyarete gittik yaşlıca bi adam dediki çocuğun mu var bin derdin var çocuğun mu yok bir derdin var dedi. çocuğun mu var bin derdin var hayatım bende çocuğum olsun bin derde tatlı derde razıyım hayırlısıyla tabi.

yaşım 30 diyelim. nerdeyse 2 yıllık evliyim. 2 aydır deniyorum beceremedim henüz. aydın didimden katılıyorum. herkese başarılar da diliyim tam olsun dimi

oyyy :roflol: :roflol: başarılar canım neyse ben kaçam birazdan gidip sonucumu alayım sonra sana yazarım msndn... arkadaşlarada topiğe yazcam... öptm :CüvCüv: :roflol:

hızlıdır bizim oynak beyimiz ben daha çalışıyom birazdan çıkıcam nazilliye gidicem ya pazara yada p.tesiye artıkın kendinize iyi bakın öpüyorum hepicinizi Şenizama sanemide merak edicem ya off mafoldumben

canım güle güle sende kendine iyi bak.iyi tatiller.

ben varım ben ben aaayyyyyyy canım ya öyle sevindimki anlatamam rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım...:lepi:sositososito:sm_cool: işte budurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
canım çok çok tebrik ederimm.inan inan en az ben kadar sevindim senin adına.tebrikler güzelim tebriklerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…