benim biraz moral bozukya.yanımdaki arkadaşın tayini çıktı gidiyo ona çok üzüldüm.
slm kızlarr nasılsınızzz biz iyi sayılırız ara sıra ağrılar var ara sıra kanama idare edip gidiyoruz işte
sanemcim hiç üzülme ve kafana takma canım bak ben bebek 5 haftalıktı ilk kanama olduğunda şimdi 11 haftalık yine oldu ara sıra oluyo işte ne yapalım herşey Allahtan eğer yaşayacak ömürleri varsa bizimle kalırlar yoksa buna kimse engel olamaz tedbir bizden takdir Allahtan canım dua edelim...
AAA YAŞAYAN BİRİNİ BULMAK DA GÜZEL TECRÜBE AÇISINDAN SENİN KANAMALARIN NASIL OLUYOR CANIM BENİM KOYU KAHVE OLUYOR VE SABAH 4 GİBİ BAŞLADI VE AZAR AZAR DEVAM EDİYOR mafoldumbenslm kızlarr nasılsınızzz biz iyi sayılırız ara sıra ağrılar var ara sıra kanama idare edip gidiyoruz işte
sanemcim hiç üzülme ve kafana takma canım bak ben bebek 5 haftalıktı ilk kanama olduğunda şimdi 11 haftalık yine oldu ara sıra oluyo işte ne yapalım herşey Allahtan eğer yaşayacak ömürleri varsa bizimle kalırlar yoksa buna kimse engel olamaz tedbir bizden takdir Allahtan canım dua edelim...
kızlar selam ben geldim azıcık bakıp çıkcam..Sanem tebrik ederim allah bebeğini sana bağışlasın..
Nazmiye hoşgeldin maşalllahh boncuğuna..
herkesi sayamayacağım kızlar inşallah herkes iyidir.. Bana gelince ben iyiyim perşembe günü yani evlilik yıldönümümde transferim gerçekleşti.Üç tane embriyo koydular. Işıl ışıllardı :)))) Ben elimden gelein yaptım gerisi Allahımın takdirine kaldı.. İnşallah size güel haberler vereceğim.. hepinizi seviyorum...
kızlar selam ben geldim azıcık bakıp çıkcam..Sanem tebrik ederim allah bebeğini sana bağışlasın..
herkesi sayamayacağım kızlar inşallah herkes iyidir.. Bana gelince ben iyiyim perşembe günü yani evlilik yıldönümümde transferim gerçekleşti.Üç tane embriyo koydular. Işıl ışıllardı :)))) Ben elimden gelein yaptım gerisi Allahımın takdirine kaldı.. İnşallah size güel haberler vereceğim.. hepinizi seviyorum...
GÜlsÜmcÜm sana da geÇmİŞ olsun İnŞallah allah hayırlı zamanda hayırlı Şekİlde verİr bebİŞİnİ
hoş bulduk kızlar teşekkür ederim hepinize.. evet üç tane transfer edildi ama bakalım sonuç ne olacak..
emelcim hayırlısı olsun hakkında cnm ikiz olsun istiyorum ben valla bakalım ne olcak senin bebekler
Bahcem cnm ben iyiyim işte mide ekşimleri ve uyku beni mahvediyor esneye esneye bi hal oldum bide midem ekşiyo yemek yemeye korkuıyorum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?