İnatla bir gün ANNE olacağım !

slm kızlarr nasılsınızzz biz iyi sayılırız ara sıra ağrılar var ara sıra kanama idare edip gidiyoruz işte

sanemcim hiç üzülme ve kafana takma canım bak ben bebek 5 haftalıktı ilk kanama olduğunda şimdi 11 haftalık yine oldu ara sıra oluyo işte ne yapalım herşey Allahtan eğer yaşayacak ömürleri varsa bizimle kalırlar yoksa buna kimse engel olamaz tedbir bizden takdir Allahtan canım dua edelim...

kızlar selam ben geldim azıcık bakıp çıkcam..Sanem tebrik ederim allah bebeğini sana bağışlasın..
Nazmiye hoşgeldin maşalllahh boncuğuna..
herkesi sayamayacağım kızlar inşallah herkes iyidir.. Bana gelince ben iyiyim perşembe günü yani evlilik yıldönümümde transferim gerçekleşti.Üç tane embriyo koydular. Işıl ışıllardı :)))) Ben elimden gelein yaptım gerisi Allahımın takdirine kaldı.. ınşallah size güel haberler vereceğim.. hepinizi seviyorum...

hoşgeldin canım

AAA YAŞAYAN BİRİNİ BULMAK DA GÜZEL TECRÜBE AÇISINDAN SENİN KANAMALARIN NASIL OLUYOR CANIM BENİM KOYU KAHVE OLUYOR VE SABAH 4 GİBİ BAŞLADI VE AZAR AZAR DEVAM EDİYOR mafoldumben

TEŞEKÜRLER CANIMMMMMMM

hoşgeldin canım

ayşeyle konuştum kızlar herkese selamı var bakalım baya bi gaz verdim bu gazla belki gider yapar yapınca haber vericek hepinize selamı var bu arada

ay senin üçüzdü dimiiiiiii.sana sıkı sıkı tutunsunlar canım

hoş bulduk kızlar teşekkür ederim hepinize.. evet üç tane transfer edildi ama bakalım sonuç ne olacak..

emelcim hayırlısı olsun hakkında cnm ikiz olsun istiyorum ben valla bakalım ne olcak senin bebekler
Bahcem cnm ben iyiyim işte mide ekşimleri ve uyku beni mahvediyor esneye esneye bi hal oldum bide midem ekşiyo yemek yemeye korkuıyorum cnm

amanınnn emel gelmiş kaçırmışımm 3 tane bebiş yerleşmiş maşallahh hayırlısıylaa inşallah güzel haberlerinide alıcaz..

ayşeye nolmuş ay ben baya geri kaldım..

bende adaşımla konuştum bebek iyiymiş ama sarılığı varmış derecesi düşmemiş oyüzden hastanelerde koşturmuşlar hep geleceğim ama bi türlü fırsat bulamadım aklım sizde dedi slm söledi

ayy canım benim ya dayanam ben sana

slm kızlar nasılsınız sanme geçmiş olsun canım kucağına almayı nasip eder inş. allah
emel ikizler geliyo ben sana sölim canım
allah hayırlısını versin canlarım hepimizin hakkında sanem başı çeker hamiş olmayanlarda hamiş kalır inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…