İnatla bir gün ANNE olacağım !

hosbulduk canım sende hosgeldın...ınsallah senın uçuzler gelıyooo canım guzzel haberlerını beklıyorumm

hepinize selam kızlaaropuyorumnanaktan
SANEMM CANIM TEBRİKLER,ÇOK SEVİNDİM,ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN,SAĞLIKLA,MAŞALLAH
EMEL SENİN DE TRANSFERİN OLMUŞ,İNŞALLAH TUTAR DA SEN DE MÜJDE VERİRSİN
gülsüm sanem niye geçmiş olsun dedi sana? geçmişe bakamıyorum

1.seher............ssengun
2.gulsum..........nevgül61
3.esra...............esraa47
4.raziye............raziye
5.yasemin.......yasemin-66
6.merve.........cancer
7.sinem...........zeytin1007
8.beyza...........bbaran
9.ayşe.............myhope
10.esma ..........boddım
11.ayşe............cetrefilli

canım benim öncelikle hoşgeldin.nasılsın.ya ben regl oldum o yüzden dedi.kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım
sende hoşgeldin canım

kanamaların koyuysa zaten hiç korkma canım koyu renkli kanama demek kanamanın eski olduğuna işaret yani içerde kalan pis kan azar azar çıkıcak haberin olsun benim de kırmızı kanamadan sonra koyu renkli kanamam oluyor ama benim bildiğin elini kesmişsin de kanamış o dereceydi yani bundan önceki hem de öyle böyle değil şakır şakır tabi bebiş tecrübeli olduğu için sıkı tutuyo heralde :) şaka bi yana insan ister istemez korkuyor ama korkma benden tavsiye tecrübeyle onaylıdır...

gulum bozma moralını bakım sen
emelim beyzam hoşgeldiniz

hoşbulduk canımm ayy senin şu kızçeyi varyaaa bi elime geçirsem o kulağındaki papatyayı seviyor sevmiyor yapıcam...

nasılsın canım

canım benim öncelikle hoşgeldin.nasılsın.ya ben regl oldum o yüzden dedi.kaydirigubbakcemile3

hayırlısı canım ya,üzüldüm..

ben de iyi olmaya çalışıyorum işte. bugün 21. günümya,kan verdim,yumurtlamış mıyım bakalım..

beyza canım face de msj yazdım sana,görmedin mi?

hayırlısı canım ya,üzüldüm..

ben de iyi olmaya çalışıyorum işte. bugün 21. günümya,kan verdim,yumurtlamış mıyım bakalım..

beyza canım face de msj yazdım sana,görmedin mi?

yok hiç üzülmedim valla.zaten öyle diyodum olursamda üzülmeyecem.inşallah şakır şakır yumurtlamışsındırkaydirigubbakcemile3

aylincim hadi hayırlı sonuçlar al insallah cnm benim..
sanem cnm bende onu dicektim açık renk ve pıhtı renkte olursa kötü die biliyorum koyu veya kahve renginden korkma cnm allaha emanet olsn sen ilaçlarını iç dinlen insallah geçicek

yok hiç üzülmedim valla.zaten öyle diyodum olursamda üzülmeyecem.inşallah şakır şakır yumurtlamışsındırkaydirigubbakcemile3
inşallah senin de rahim filmin iki tüp de açık çıkar,bebişin de o mutluluk üzre gelir :)
sağol canım amin..
sanemin kanaması var galiba inşallah bebişi sıkı sıkı tutunur annesine 9 ay 10 gün,sonra ıngaaaaa diye yaygarayı kopartır doğunca
aylinim hoş geldin canım nasılsın
hoşbulduk sehercim, iyiyim
tek tek yazmadım,hepiniz iyisiniz inşallah güzeller?

ben geldim kızlar nazmiye kızçene maşallah subhanallah yirim ben onu ya çok tatlı allah bağışlasın
sanemcim korkma canım bak tecrübeli arkadaşlar da söledi stres yapma bebişini allahım sana bağışlayacak gitmeyecek bir yere tamam bitanesi
esracım canım oluyor evlilikte böle şeyler bizde çok tartışıp birbirimizle paylaştık inşallah tez zamanda barışırsınız
aylincim gelmiş canım inşallah yumoşların oluşmuşda çatlamıştır bitanem eşin de test yaptırıyormu
emelim gelmiş ikizlerin annesi olacak allahımın izniyle

inşallah kuşummm sağol

uleennn koca topikte beni nazlatacak kimse yok ölemii.öyle olsun ama mürvetinizi görmeden öleceğimi sanıyosanız yanılırsınız.:dilcikar:klava:

gülsümcüm reglisinya o yüzden olabilir canım yada sıcaktandır dicem ama sen bilirsin neden kaynaklandığını geçmiş olsun oynak beyimiz acil şifalar idliyorum sana a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…