kızlar geri geldim
gülsümcüm reglisinya o yüzden olabilir canım yada sıcaktandır dicem ama sen bilirsin neden kaynaklandığını geçmiş olsun oynak beyimiz acil şifalar idliyorum sana a.s.
oy nazlı hatunlar geçmiş olsun canlarım gülsüm raziş ben sizin nazınızı çekerim canlarım
aylin gelmiş gitmiş
Şenizoy nazlı hatunlar geçmiş olsun canlarım gülsüm raziş ben sizin nazınızı çekerim canlarım
aylin gelmiş gitmiş
midem çok ekşiyo ya hazımsızlık ve kabızlık hat safhada ne yapcam ben merve sende bu tür bişey oluyo mu yardımcı olabilir misin bide ben folik asidi bıraktım 8+1 olduk diye elevite başladım iyi yapmışmıyım sen ne zaman başladıydın
günaydın herkese......
beni merak eden olursa diye yazayım istedim kahverengiler gelmeye devam ediyor... kasık ağrıları da... ama inşallah düzelir...... pıhtılaşma sorunu olmak veya olmamak işte bütün mesele bu..... olmayanlar gerçekten çoooooooook şanslı...... iğne çok zor bir şey...... :umursamaz: :bbo:
gunaydın topıkın guzel hatunları
sabah sabah sınırımtepemde selen hanı 5.30 tan beri ayakta halada benım akıllı kocamda dalga geceyım dedi aldı ağzının payını gıttı tabı ben sınır olduğumla kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?