İnatla bir gün ANNE olacağım !

gülsümcüm reglisinya o yüzden olabilir canım yada sıcaktandır dicem ama sen bilirsin neden kaynaklandığını geçmiş olsun oynak beyimiz acil şifalar idliyorum sana a.s.

uuuyyyy duyarl yavru kurdum benim.sanırım reglden dünde sabahtan akşama kadar ağırıyodu.gece geçmişti ağrısı sabah bi uyandım gene ağırıyo.

canım benimde ağrır bir gelmeden önce birde bitmeden bir gün önce hormonel değişimlerden etkileniyorum migre var bende c.teside çok ağrıdı o da güneşten sıcaktan arada başım dönüyor gene hastayımm bendemafoldumbenmafoldumben

oy nazlı hatunlar geçmiş olsun canlarım gülsüm raziş ben sizin nazınızı çekerim canlarım
aylin gelmiş gitmiş

midem çok ekşiyo ya hazımsızlık ve kabızlık hat safhada ne yapcam ben merve sende bu tür bişey oluyo mu yardımcı olabilir misin bide ben folik asidi bıraktım 8+1 olduk diye elevite başladım iyi yapmışmıyım sen ne zaman başladıydın

cnm benim doktor 13+1de bıraktırdı folik asidi ikili test olduktan sonraydı ondan sonra elevit,demir hapı bide son gidişimde kalsiyum ekledi.sende sormadan bırakmasaydın kız folik asidi başla istersen yada bi ara sor..

cnm bende ekşime veya kabızlık pek olmadı bende direk çıkarma olduğundan mı bilmiyorum ama ben çok çıkarttım şimdi düzeldim sayılır aayy çok zordu yanma varsa gaviscon verio doktor cnm bende olmadığından yazmadı gaz var çoğunlukla onada yapacak bişeyimiz yok demişti kaydirigubbakcemile3

gunaydın topıkın guzel hatunları
sabah sabah sınırımtepemde selen hanı 5.30 tan beri ayakta halada benım akıllı kocamda dalga geceyım dedi aldı ağzının payını gıttı tabı ben sınır olduğumla kaldım

günaydın herkese......
beni merak eden olursa diye yazayım istedim kahverengiler gelmeye devam ediyor... kasık ağrıları da... ama inşallah düzelir...... pıhtılaşma sorunu olmak veya olmamak işte bütün mesele bu..... olmayanlar gerçekten çoooooooook şanslı...... iğne çok zor bir şey...... :umursamaz: :bbo:

günaydınn canlarımm..
sanemcim allah yardımcın olsun cnm geçicek insallah bugünler bebeğini kucağına aldığında iğneleride unutucan insallah dualarımız seninle cnmmopuyorumnanaktan

seher yaa ii ki çalışmıyosun yoksa yanmıştın en azından öğlenleri uyursun biraz tabi selen uyursa kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…