İnatla bir gün ANNE olacağım !

nazmiye senin meleğin resminede koysana bakalım gözümüz gönlmüz açılsın kız görelim demi ama seher sende koy bakalım kızçenii gerçi benim gelinim var alamk isteyen çıkar belkim

valla anca geldinim bende iş bıtmıyo bu gun
pzara gittik kayganayla geldik çamaşır attım makinaya yemek yapıcam şimdi ardaada size bakıyom okuyom ama cvp fazla yazamıyorum

ay nihayet........... neyse ben sayfayı not ediyorum gelince hepsini okuycam... şimdi kafamı dağıtmak için arkadaşlar okeye çağırdı..... öpüyoruuuuuuuuuum hepinizi Şeniz dövüşmeden oynayın tamammı ben gelinceye kadar Şeniz

ayşe kız sana benzıyo alperen maşallah subanallah
aslında herkez babası diyo ama çaktırmaaayerimsenibenkaydirigubbakcemile3
dünürümmmmmmmm sende boyut olayını abartmışın:))))))))) ayşecimm maşallah sizee ikinizede, şükürler olsunn :) duasını mı yaptınız annesiii yerim damat gibi olmuş
aile arasında okuma yaptık canımm büyük değildi azramınki gibi ama damatlığını aldık tabiiii darısı başına inşallahhh:1hug:
maşallah subnahanallah ayşecim alperenimiz büyümüş allah onu nazarlardan saklasın
saol canımmmm:1hug:
maşallah sünhanelleh alperene.
kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:a.s.:1hug:
bende mesaj yazamıyorum yaaa alperen maşallah allah nazarlardan saklasın...
a.s.
masallah kocaman olmus alpereen tam damat allah uzun omurler versın
aminnn cümlemizin meleğine inşallahhhhhhh:Saruboceq:
alın size küçükfoto laelaelaelaelae
canımmmm:1hug:

maşallah selen nasıl tatlıııı öyle esma teyzesi yer onuuu

tatlıdır benım kızım esma teyzesi ama biz nedense arnavut biberi diye seviyoz kendisini :)

buda seloşun uyuma stili bi gün bğucak kendini ama hadi bakalım hep onda gözüm o yüzden

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…