İnatla bir gün ANNE olacağım !

batuş için söylemiş olduğunuz cici sözler için hepinize teşekkür ederiz
bende beyza ve bebeğini arıyordum ve beyza ne zaman doğum yaptı diye düşünüyordum ki beyza benmişimmm :lepi:

cvp yazmaya çalışıom yazamıom kızlar hediye listesine isim eklemek isteyenler varda sölesin

sağol canım inşallah.:1hug:

slm kızlar nasılsınız ben yemeğimi yedim geldim canlarım
kızlar eşim testi geçmiş dün kaynak testine girmişti onun stresindeydi hayırlısıyla işlerini bitirip gelirler inş. canlarım
gülsüm ben yeni geldim canım bide bakıyomuşun pozitif çıkıyomuş testin üztüne gördüysen yaaa
esma nasılsın

sanem kanaman devam mı ediyo canım geçmiş olsun
taze hamişler nerde çifter çifter doğuracak hatunlar kayıp ne zaman dr. gidecekler bebişlerin keselerini görmeye

iyyim canım saol batuyla işle uğraşıyoruz :)))))

allah kocanın yardımcısı olsun canım.hz meryem olmadığıma göre pozitif çıkmaz herhalde.:roflol:

işde size alperen paşa anası koymayı becerememiş ben koyuverdimmm

dünürümmmmmmmm sende boyut olayını abartmışın:))))))))) ayşecimm maşallah sizee ikinizede, şükürler olsunn :) duasını mı yaptınız annesiii yerim damat gibi olmuş

selam arkadaşlar nasılsınız hepiniz batuhan kocaman olmuş maşallah ay negüzel deniz neresi orası esmacım ayşecim gözün aydın olsun sengül seninde misafirler söylede biraz ara versin bari yoksa bu maratonla biteceksin

yawww açıyorum iniyorum aşağı kadar perde görünüyor diyorum ne bu ya perde resmi.. :uhm: :roflol: sonra kaydırdım sağa baktım bi tatlı bir minik maşallah.... yahu bu bebişin annesi kim resimdeki annesimi yoksa sabahki büyük hali de ordakimi annesi :uhm: delikafadulden

biri şu resmi küçültsüüüüüüüüüün ya da çabuk mesaj yazın sayfa değişsin....... oyyyyy sağa sola gide gele bağlantı kuramıyorum delikafadulden delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…