İnatla bir gün ANNE olacağım !

ayy canım üzülme sende ekle kendini bu hediye listesi kim kabul eder kim etmez bilemedik

ala ala gülüm neden böle oldun ki acaba kusma var mı peki?

yok kusma değilde yanma var bide afedersin gaz var

nerdeydim söyleyim bariii kimse sormayacak anlaşılan.hastanedeydim.kan testi yaptırdım amaaaa sonuccuu söylesemmi söylemesemmiiiiii:lepi:

negatif olsa bu kadar bekletmezdin

yanii dimiii.regl olmuş ve reglden sonra hiç pişpirik oynamamış birisinin kan testi pozitiften başka ne çıkabilirki.:roflol: sonucu almadım daha yavru kurtlarım.saat 2 de ama formalite icabı yaptırdım testi.biliyosunuz yarın film çekineceğim yönetmenim gebelik testi yapmadan sete gelme dedi.:roflol:

inşallah rgliye rağmen hamilesindir ve yönetmen seni sete almaz

merhaba kızlar hayırlı günler olsun inşallah ben bugün biraz yoğunum müdürümle vergi yapıyoruz uğrayamam fazla sanırım yeni gelişme var mı

selam milletttttttopuyorumnanaktan
bizimki dün ayakta tuttu beni şimdi uyuyoooo bende yanınıza geleyim bari dedimm ee nasılsınız bakalımmm:1hug:
esmam yerim ben o tosunu kız maşallahhhhhhh şimdiden yüzüyo heee ahhh biz seneye inşallahhh suya hasret kaldık bu yazz bizim yerimizede yüzünnna.s.
bende ekleyem dedim ama olmadıı:sinifsinif:neyse başka sefere inşallahhhh
inatçı annelerim hami$lerim anne adaylarımm oğluşum ağlamaya başladı çok uyudu kerata ben şimdilik kaçar uyursa gelirim yineee öpüldünüz anacımmmŞenizŞeniz

selam millet ben geldim zaten evdeydim işe gitmedim bugünde gerçi bugün daha iyiyim çorapsız gezmiyorum artık
ayşem annen gelmiş gözün aydın
sehercim allah yardımcın olsun misfirlerinde
esmam maşallah subhanallah senin paşam koca adam olmuş allahım bizede nasip etsin inşallah
esracım geçmiş olsun bir dr git bari canım:teselli:
gülsümüm hadi bakalım hamiş çıkta gerek kalmasın filmekaydirigubbakcemile3 hayırlısı olsun inşallah tertemiz sonuçlarını al gel bitanem:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…