bu kadar saat oldu kimse topikte büyük eksiklik var oynak beyimiz nerde demedi.helal olsun yavru kurtlarım suç sizin değil benim demekki sizi ben böle yetiştirdim.:tomato:
gunaydın kızlar esmacım canım kocaman olmus kucuk bey tam bı tosuncuk allah nazarlardan saklasın...aysecım masallaha alperenede
taze hamişimiz nasılmış bugunnnn
ve o listede nıye ben yokummm yanı dogum ıznınde gıremedım dıye hemen atılmısım lısteden :gitme:
ala ala gülüm neden böle oldun ki acaba kusma var mı peki?
sanemcim nasılsın şekercim kız o beyza değil o esma:))
nerdeydim söyleyim bariii kimse sormayacak anlaşılan.hastanedeydim.kan testi yaptırdım amaaaa sonuccuu söylesemmi söylemesemmiiiiii:lepi:
nerdeydim söyleyim bariii kimse sormayacak anlaşılan.hastanedeydim.kan testi yaptırdım amaaaa sonuccuu söylesemmi söylemesemmiiiiii:lepi:
amanda aman gülsümm alınganlıkta yaparmışşşşşşşşşşşşa.s.
negatif olsa bu kadar bekletmezdin
yanii dimiii.regl olmuş ve reglden sonra hiç pişpirik oynamamış birisinin kan testi pozitiften başka ne çıkabilirki.:roflol: sonucu almadım daha yavru kurtlarım.saat 2 de ama formalite icabı yaptırdım testi.biliyosunuz yarın film çekineceğim yönetmenim gebelik testi yapmadan sete gelme dedi.:roflol:
inşallah rgliye rağmen hamilesindir ve yönetmen seni sete almaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?