İnatla bir gün ANNE olacağım !

1.seher.............ssengun
2.gulsum...........nevgül61
3.esra...............esraa47
4.raziye............raziye
5.yasemin.........yasemin-66
6.merve.............cancer
7.sinem............zeytin1007
8.beyza............bbaran
9.ayşe..............myhope
10.esma ...........boddım
11.ayşe.............cetrefilli
12. nazmiye……nazers
13.feyza.............aabeyazmelek

YARIN SON GUN HABREıNıZ OLSUN ÖĞLENDEN SONRA ÇEKıLıŞı YAPICAM BıLGıLERıNıZE

herkese günaydın ben geldim.hihoyyyt kızlar malesef filmi çekinemedim.makineler bozukmuş.bi dahaki aya attılar beni.

kızlar şu çekilişi nicole merveyede sorsakmı sonra kızmasın bize arayım mı ben acaba

günaydın canlarım hayırlı kandiller
sehercim çekilişi merveye de sor, bu topik açıldı acılalı bizi yalnız birakmayan herkese sor, yaaa emelyücel nerelerde?? ben izindeyken geldi mi hiç? ya ben alıntı yapamadım da annem geldiği için gözün aydın diyenlere teşekkürler kızlar

ben bugün doktorcuma gidiyorum, emrem isyanlarda, tatilde sıcaktan ayrı yataklarda yattık, araya adetim girdi, 17 gün olmus ki birlikte olmuyoruz, saymış danam sabah bana söölüyo adetim de bitti, bakalım yumurtalarım bu ay ne alemde olacak, gerçi daha ovulasyona girmedim de gecen ay kontrole gitmedigim için hemen gidesim var, zaten dr yine çağırır takip için sanırım. bende durumlar böyle, dün gece de annemle oturup kandil simidi yaptık yine, allah dualarımız kabul etsin kızlar

ayrıca hediye çekilişinin detaylarını anlatın bakem, kimden çıktı fikir? ne zaman alcaz hediyeleri? ne zaman göndercez? limiti var mı? çekiliş nasıl olcak?

fikir benden çıktı hediyeleri en geç 2 hafta içinde yollayalım birbiriize diye düşünüyorum ben valla aldığın gibi gönder ayşem yada ne zaman istersen ama dediğim gibi fazla uzatmayalım mümkün olursa limiti olmaz canım hediyenin içinden ne geciyosa çam sakızı çoban armağanı dedik öyle fazla abartmaya gerek yok yani limit faln çekiliş şöyle olucak ben çekicemkaydirigubbakcemile3 mesela sen diyelimki gülsüme hediye alıcan ama sana hediye alan ben olucam yani kime sen alıyosan o sana almıcak canım bu gun inşallah öğleden sonra açıklıcam

oooh süper iyi düşünmüşsün canım, listeyi bir daha yayınlayın bakem kaç kişiyiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…