İnatla bir gün ANNE olacağım !

ne guzel olmus sehercım aklına saglık cok guzel bı fııkırr.....
kızlar bız bugun 5ayımızı bıtırdıkk..

kızlar selen benı delirtçek uykusu var uyumuyo karşımda oturuyo şimdi bana bakıyo karnı aç mama yemiyo tukuruyo akşşam saat 11.30 ta yattı ki butun gece salladım napcam ben bu zilliyle ya bi uykuda mama yiyo ya sallamak muhım değil butun gece sallarım ama mama yememesi beni üzüyo zaten zayıfcacık gözünden uyku akıyo memeyi ağzına verdim tukurdu benle muhabbet ediyo

1.seher.............ssengun
2.gulsum...........nevgül61
3.esra...............esraa47
4.raziye............raziye
5.yasemin.........yasemin-66
6.merve.............cancer
7.sinem............zeytin1007
8.beyza............bbaran
9.ayşe..............myhope
10.esma ...........boddım
11.ayşe.............cetrefilli
12. nazmiye……nazers
13.feyza.............aabeyazmelek

Son düzenleme:

vay dana yaaa koca kız olmuş da karşına geçmiş oturuyo ha? mama yemiyosa meyve falan versen seherim yaaa onu da mı yemiyo? üzme kendini, iyice acıkınca alır heralde mamayı, çok zıpır olcak kızın çoook

sehercım ne yapıcaz bız bu kızlarla bızımkıde yemıyo yedıgınıde dakıka ıcınde cıkartıyo gerı dun gece 3 bucuga kadar salladım.4 yatagına yatırdım 7 bucukta kalktı...sıcaklardan yemek ıstemıyolar galıba..ben doktora sordum zorlama dedı acıktıgında o yer dedı ama ınsan dayanamaıyo

günaydın kızlar....buğün berat kandili...hepinizin kandilini kutluyorum...birbirimize dua edelim ne olur...rabbim kabul eder inşallah...

ya canım ek gıdaya bu ay başlıcaz daha bişey veremiyom ek gıda versem yıcek meyva puresi yadakaşık mamalarından çünükü kaşıkla yemeyi çok seviyo ama daha bu ayın 25 e kadar beklememiz lazım gerci eskiden verirlermiş ama bız doktorların lafından çıkmıyoz annemle kayganamdan bi ton laf yıyorum bu yuzden

hoş geldin yasemınncım
masallah nazmiyecim sen ek gıdaya gecmişsindir bende bı gecsem rahatlıcam
ya nazmiyecim zaten kilolu bi bebek değil masallah bı rahat durmuyo çok hareketli doktorum bile bu fazla kilo almaz dıo bekleme millet 5 ayda ayak yakalıyo dıo benımkı doktoraa show yapıyo ayanı ykalıyo elinden tutunca oturuyo bırakıyo dönüyo o bile diyo işin var senın bunla

günaydın kızlar....buğün berat kandili...hepinizin kandilini kutluyorum...birbirimize dua edelim ne olur...rabbim kabul eder inşallah...
amin yasemincim inşallah
doğru diyosun büyükler hep bişii der de sen ne diyosan son söz onundur, o zaman baksın yüzüne çipil çipil şımarık, elbet yola gelecek, aç aç duracak deil ya, tabi bana söylemesi kolay, biliyorum, anne olmayınca anlaşılmaz da şimdi onunla sen de açsındır allah bilir...

ben ac kalayım ayşemde o yesin yeterki kaşıla mmama yediirdim sabahtan beri ben daha kahvaltı etmedim sende anne aynı benım gıbı olcan hep öncelik o

ben ac kalayım ayşemde o yesin yeterki kaşıla mmama yediirdim sabahtan beri ben daha kahvaltı etmedim sende anne aynı benım gıbı olcan hep öncelik o
inşallah canım benim, gelsin de sincapım aç kalayım ben yeter ki
kızlar uykuuuumm vaaarr gözlerimi açamıyorum.

sabah rahim filmi çekilcek korkusuyla uyuyamadın de mi akşam oynak beyim

inşallah canım benim, gelsin de sincapım aç kalayım ben yeter ki

sabah rahim filmi çekilcek korkusuyla uyuyamadın de mi akşam oynak beyim

yok inan düşündüm ama öyle uykumu kaçıracak kadar değil.ya akşam yemekti bulaşıktı meyveydi namazdı epilasyondu derken saat oldu 12.

aylinin facesi yok mu? gerçek adını falan bilidonuz ya, bende msnesi de yok telefonu da, olan varsa???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…