kızlar selen benı delirtçek uykusu var uyumuyo karşımda oturuyo şimdi bana bakıyo karnı aç mama yemiyo tukuruyo akşşam saat 11.30 ta yattı ki butun gece salladım napcam ben bu zilliyle ya bi uykuda mama yiyo ya sallamak muhım değil butun gece sallarım ama mama yememesi beni üzüyo zaten zayıfcacık gözünden uyku akıyo memeyi ağzına verdim tukurdu benle muhabbet ediyo
kızlar selen benı delirtçek uykusu var uyumuyo karşımda oturuyo şimdi bana bakıyo karnı aç mama yemiyo tukuruyo akşşam saat 11.30 ta yattı ki butun gece salladım napcam ben bu zilliyle ya bi uykuda mama yiyo ya sallamak muhım değil butun gece sallarım ama mama yememesi beni üzüyo zaten zayıfcacık gözünden uyku akıyo memeyi ağzına verdim tukurdu benle muhabbet ediyo
ne guzel olmus sehercım aklına saglık cok guzel bı fııkırr.....
kızlar bız bugun 5ayımızı bıtırdıkk..
amin yasemincim inşallahgünaydın kızlar....buğün berat kandili...hepinizin kandilini kutluyorum...birbirimize dua edelim ne olur...rabbim kabul eder inşallah...
doğru diyosun büyükler hep bişii der de sen ne diyosan son söz onundur, o zaman baksın yüzüne çipil çipil şımarık, elbet yola gelecek, aç aç duracak deil ya, tabi bana söylemesi kolay, biliyorum, anne olmayınca anlaşılmaz da şimdi onunla sen de açsındır allah bilir...ya canım ek gıdaya bu ay başlıcaz daha bişey veremiyom ek gıda versem yıcek meyva puresi yadakaşık mamalarından çünükü kaşıkla yemeyi çok seviyo ama daha bu ayın 25 e kadar beklememiz lazım gerci eskiden verirlermiş ama bız doktorların lafından çıkmıyoz annemle kayganamdan bi ton laf yıyorum bu yuzden
inşallah canım benim, gelsin de sincapım aç kalayım ben yeter kiben ac kalayım ayşemde o yesin yeterki kaşıla mmama yediirdim sabahtan beri ben daha kahvaltı etmedim sende anne aynı benım gıbı olcan hep öncelik o
kızlar uykuuuumm vaaarr gözlerimi açamıyorum.
akşam gecmi yattın oynak beyım
ya her gün bu gece erken yatacam diyorum ama malesef yatamıyorum.diyeceksin pişpirikmi oynuyosun hayır.zaten bu gece kesin saldırır bana koçiş.nerdeyse bi 15 yada daha fazla oluyoki biz pişpirik oynayamıyoruz.
inşallah canım benim, gelsin de sincapım aç kalayım ben yeter ki
sabah rahim filmi çekilcek korkusuyla uyuyamadın de mi akşam oynak beyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?