İnatla bir gün ANNE olacağım !

kızlar emele sordum katılmıyo sarı papatya grip olmuş hastane yatmış ama şimdi iyiymiş
aylinede msj attım face ten bi mervecik kaldı onuda ararım öğlende

zuzuuuu hoşgeldin, dün ki haberini okudum, canım cok tebrik ederim, maşallah, ikizler geliyo ha, hayırlısıyla, gözünüz aydın, eşinin de senin de gözünüz aydın

saolun kızlar bide su kanamam bitse ikiz gebeliklerin basında kanama cok oluyomus doktorum 10 hastamın 6 sında olur diyo
daha hamilemiyim ona dahi inanamıyorum

saolun kızlar bide su kanamam bitse ikiz gebeliklerin basında kanama cok oluyomus doktorum 10 hastamın 6 sında olur diyo
daha hamilemiyim ona dahi inanamıyorum

canım dr sana progestan verdi mi benim de kanamam olmuştu hemde bikaç kere ama çok şükür bebiş bizi bırakmadı bol bol dinlenmeye çalış sende

DİLİNİNİZ TATLI SÖZ SÖYLEYENLERDEN GÖZÜNÜZ MÜKEMMELİ GÖRENLERDEN KULAGINIZ DOGRUYU DUYANLARDAN GÖNLÜNÜZ ALLAH İÇİN ATANLARDAN ÖMRÜNÜZ MUTLU DUALARRINIZ KABUL KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN ARKADAŞLAR..a.s.

günaydın kızlar ayy geçmişi okuodum seher bide pınar vardı bi ara girmişti onada sorsan ya belki katılır

farketmez feyzacım
git geel öyle yollarsın
kızlar sineme soraydınız ya gelmiş oda pınara sorsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…