İnatla bir gün ANNE olacağım !

raziş kız neden kafan karıştı anlatsana ne dedi doktor?

sehercim bizim gelinde oldu o iğnelerde sen de ol bari için rahat etsin haklısın korkmaktada.daha çok minik bebenn.

ayşee cnmm benim yaptığım tek şey şu olmuştu olcağı varsaa olur tek bir spermle bile diyerek rahatlatmaya çalışmıştım bide bolca dua okumuştum belkide ondan rahatlamıştım.

gülsümmcümm günaydınn şekercimm..

bende esraaya alcammm..ya ne tarz hediyeler olcak kopya çekeyimkaydirigubbakcemile3

raziş hoşgeldin canım yeni evinde bebişin de gelir inşallah.canım bu dr neye dayanarak yok dedi.acep şimdi ne yapmayı düşünüyosunuz. mervecim günaydın sanada.

günaydın kızlar çekilişimiz hayırlı olsun...
razişçim eviniz hayırlı olsun güle güle oturun....ya ben bu doktorları anlamaıyorum hangısıne ınanıcaz bırı farklı bırı farklı bende kızımın doktorlarında cok yasadım bırı oyle dıyo bırı boyle....

ya arkadaşlar ilk spermogram testi için de dr özel muayenesine gitmiştik ilk dr sayı ve hareketlilik düşük demişti iltihap olduğunu söyledi bir süre yani 7-8 ay ilaç kullanması gerektiğini artırabileceğimizi söylemişti
sonra ben de dedim ünv. dr porf. gidelim güzelce muayene olalım neyse bu yaptı hormon idrar dopler falan bize varikosel var dedi ameliyat olması gerek dedi
dün gittiğimiz dr devlet hastanesini dr tavsiye üzerine gittik muayene hanesine muayene etti eşimi ultrasonda falan baktı dedi eşinizde varikosel yok dedi elle görülmeyen varikosele var denemez dedi dopplerde çıkan bir şey için boşa ameliyata gerek yok dedi bugün eşim sperm vercek ben bakacam dedi başkasının yaptığına çok da güvenmem dedi kendim göreyim didi hayırlısı olsun inşallah

eşimin en son yaptırdığımız testte 15 milyon çıktı ondan önce geçen yıl yaptırdığımızda 1 milyondu ondan 3 -4 ay önce yaptırdığımız yani ilk yapılan 13 milyondu ama hareketlilik düşük ve şekilleride bozuk biraz

razişcim ben şunu bilirim, evet özelde doktorlar iyi fakat özellerin labaratuvarlarına hiç güvenmiyorum ben, çünkü devlet hastanelerinin bir yerleşmişliği var yani. hayırlısı olsun inşallah yeni eviniz ugurlu gelir, asiye de öyle oldu ya, yeni evine taşındı hamiş oldugunu öğrendik, inşallah canım benim:)

slm canlarım razişim eviniz hayırlı olsun içinde bebiş sesleri olsun taşınınca hamiş kalnlar çok oldu topiklerde hep okuyorun taşındıkları ay kalıyolar hatta asişte öyle kaldı yanlış hatırlamıyosam darısı olmayan arkadaşlara ev sahibi olmayı nasip etsin canlarım bebişte tabiii

ay 2 günüm kaldı ama olacam ben galiba kızlar göğüslerim çok şişmedi buseferr geçen ay yürüdükçe ağrıyolardı

ya kızlar bugün sabah korktum ben revire çıkmıştım birine iğne yapmaya protokol defterine protokol nosu yazayım dedim defteri bir açtım hamam böceği içim bir hoş oldu iğneyi yaptığım kişi öldürdü allahtan yüzüme uçar diye çok korktum ya adetime yakın hep birşeylerden korkuyorum ben yaaa

evet canm daha hastaneye yönlendirmedi bizi belki ilaç verecek belki de aşılama tüp bebek falan diyecek bilmiyoruz
bizi o dr götüren dr abinin de bebişleri tüp bebek allah bağışlasın ikizleri var 10 aylık ve onda varikosel varmış o da ameliyatı tercih etmemiş aşılama yaptırmışlar önce olmamış sonra tüp bebek yapmışlar ben yardımcı olurum didi bakalım dr bugün ne diyecek

inşallah sinemcim yeni evimiz hayırlı gelir canım bebişimiz gelir sağolasın allah razı olsun
inşallah sinemcim gelmez kırmızılar

ay sinem sen nerde yaşıyosun ki yaaa izmirde hatayda falan çok oluyo onlardan, ben onları gördüğüm anda yere seriliyorum, çok korkuyorum bayılıyorum valla, evlerden uzak, ayh içim daraldı bi hoş oldum, geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…