İnatla bir gün ANNE olacağım !

anaaaaaa kızlar kaçmış yaww yakalayamadım yahu bu gün giremedim doğru dürüst... neyse artık akşam geçmişi okurum... seviyorum sizi öptüm

ya merviş müdürüm geldi o yüzden kaçtım yaaa hepimiz birbirimize dua edelim kızlar hayırlısını isteyelim önce
nazmiye nasılsın
kızlar ben çıkıyorum iyi akşmalr öpüldünüz kocaman

merviş kocam ne zaman gelir belli değil bilmiyorum kendide bilmiyor hayırlısı yaa sağsağlim gelsinde başka bişe istemem

günaydıııın canlarııııım hayırlı günler olsunn..sinemm kız nasılsın az kaldı ..
sehercim yok alışmıştık üçümüz erkenden gelirdik

gunaydın hatunlar
geldim gec oldu ama seloşa mama yedirme derdinde olduğum için ama neyse atlattık aylinden cvp gelmedi napsak acaba

günaydın kızlar, ben dün doktoruma gittim, muayene oldum, dedim ne var ne yok, çok güzel bir yumurtan var dedi, cumartesi tekrar çagırdı, dedim ameliyatan 2 ay geçti olmadı, daha zamanın var dedi, tekrar rahim filmi çekilmek istediğimi söyledim, gereksiz olur, ama istersen çekeriz dedi, gelecek aya çekilicem galiba tekrar. inşallah ihtiyaç kalmaz tabi
bu arada bişey öğrendim, ilaçla yumurta sağlanması dışında, yani normal koşullarda her ay bir yumurta olgunlaşıp çatlıyormuş, senin yumurtanda sıkıntı yok dedi, aslında hiç bir sıkıntın yok, kafana takıyosun dedi, adetimin 10. günü tekrar gidicem işte, durumlar böyle...

1.seher..........ssengun
2.gulsum........negul61
3.esra............esraa47
4.raziş...........raziye
5.yasemin......yasemin66
6.merve..........cancer
7.sinem.........zeytin1007
8.beyza.........bbaran
9.ayşe..........myhope
10.esma.......boddim
11.ayşe........cetrefilli
12.nazmiye...nazers
13.feyza.......aabeyazmelek
14.sinem......zuzu79
15.merve......nicole
16.pınar.......melankolia

zamanı vardır canım belki takma bu kadar kafana emi
kızlar çekiliş sonuçlarını açıklıyom artıkın

ayşee ,seher günaydın cnmm..ayşe kız cidden çok kafana takıo msn biliosun stres çok etkilio?
seher bişi sorcam çekiliş nasıl olcak?

1.seher..........ssengun--------------raziye (raziş)
2.gulsum........negul61---------------beyza(bbaran)
3.esra............esraa47---------------merve(nicole)
4.raziş...........raziye------------------esma(boddim)
5.yasemin......yasemin66-----------gülsüm(nevgul61)
6.merve..........cancer-----------------esra(esraa47)
7.sinem.........zeytin1007-----------ayşe(cetrefilli)
8.beyza.........bbaran-----------------nazmiye(nazers)
9.ayşe..........myhope----------------merve(cancer)
10.esma.......boddim-----------------sinem(zeytın1007)
11.ayşe........cetrefilli-----------------seher(ssengun)
12.nazmiye...nazers------------------pınar(melankolia)
13.feyza.......aabeyazmelek-------sinem(zuzu79)
14.sinem......zuzu79------------------yasemin(yasemin66)
15.merve......nicole--------------------feyza(aabeyazmelek)
16.pınar.......melankolia--------------ayşe (myhope)

HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN HEPıMıZE

Son düzenleme:
ayşee ,seher günaydın cnmm..ayşe kız cidden çok kafana takıo msn biliosun stres çok etkilio?
günaydın mervecim, takmaz olur muyum, elimde deil, aklımdan çıkmıyo, bir de kızlar bana dur deyin valla, ben yaklaşık 20 gündür birlikte olmuyorum, sırf bu hayali kurmamak için, yani ilişkimiz bozulacak diye korkuyorum, istemiyorum yani...

DUR yasakkelime yasakkelime AYŞECıM kafana takma gerçekten canım bebek için ilişkiye girme kendin için gir istediğin için yani

evet canım mesela sen bana alıcaksın ama sana sinem alıcak zeytın yaniyada bak ben razişe alıcam o esmaya alıcak yani sen bana ben sana değil di sana telde dedim sanki herkes 2 şık olan bunu seçti ben sordum kızlarada hani sen bana ben sana mı olsun böyle karışık mi die karışık dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…