İnatla bir gün ANNE olacağım !

DUR yasakkelime yasakkelime AYŞECİM kafana takma gerçekten canım bebek için ilişkiye girme kendin için gir istediğin için yani

işte her ilişkide elimde olmadan bunlar geliyo aklıma, ve her ay oldu mu olmadı mı, delirtiyo beni, o yüzden hiç yanaşmak istemiyorum ne biliyim ben, aman arada geliyolar bana yaa, bi takmasam kafaya...

seher bu şekilde ben sana alıyorum demek oluyo değil mi:)

ay kızlar nisan anaları topiğinde bi arkadaş hamile daha bebeiş 3 aylık şok olmuş amanın bende hep korkuyom her ay allahım allahım yav offffffffffff offffffffffffffff fenalıklar bastı benı vallahi

günaydınlar fıstıklar. ben uykucu şirin geldiii.seher çekiliş güzel oldu.ben beyzaya alıcam yasemin bana.

evet canım aynen öyle ay öyle anacımda kız doğuurursa sene ye nisanda gene anne olucak ay ya bende her ay korkuyla bekliyorum yok anacm karar verdim en iyisi ben şu 3 aylık iğneden kullanamaya başlayayaım her ay işkence gibi ya adama ne kadar guveneceğizki gerçi 1 sene istemedi olmadı ama amanya bellimi olur kafayı yerim herhalde öyle bişi olursa

öle deme be allaha sığın merhamet dile canım.

öylede gulsumcum canım ben sezercık oldum 2 sene yasak normalde daha iç dikişler kendini toplamamıştırki arada ağrı yapıyo halim nice olur ondan sonra

allah ne veriyosa hayırlısını versin de emzirdiğin için mi korunamıyosun? kondom kullanın, hakikaten selen yeterince yoruyo, fiziksel olarak da vucüt kendini toparlamadan yıpratıcı olur, ama yine de hayırlısı tabi

allahım ne tuhafız biz, bir tarafımız çocuk diye ölüyor, diğer tarafımızın 2.si olacak diye ödü kopuyo)

ayşecim benım kondoma alerjim var canım doktor en az 4 ay iğne yada hap yok dedi rahim kendini toplayıncaya kadaradet düzene girinceye kadar o yuzden eşime iş düştü gerçi ilk evlendiğimiz senede o korundu ve hiç böyle bi durum olmadı ama nebilem şimdi tırsıyorum söyle 2 sene olmuş olsa zaten bi tane daha çıkarcam hiç korkmama ama şimdi yemiyo

sehercim sen bu topiği nerden buldun, hadi biz çikolata kisti, pco düşük derken de senin de var mıydı bööle bir sıkıntın?

yok canım hiç bi sıkıntım yoktu benım şükür bıraktım 2 ay sonra oldu o topık bizim 2009 nısan anneleri doğum yapanlarız

selamün aleyküm hatunlar nasılsınız bakalım biliyorum sizi boşladım beni biraz daha böle idare edeceksiniz hepimizin kandilleri mübarek olsun allahım tekrarını nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah
ev almak için koşuşturduk dün kredi falan çektik hem kociş hem ben onaylandı allaha şükür nasıl ödeyecez bilmiyorum allah yardımcımız olsun artık bugün tapu alıncaktı ama sıra olduğu için yarına kaldı hayırlısıyla alalım diye bekliyorum
bir haberim daha var dün kociş tekrar dr gitti bu defa dr bir komşusu var kayınvalidemin onun önerdiği dr gittik benim kafam baya karıştı hayırlısı olsun artık
gülsümcüm rahim filmin kalmış diğer aya hayırlısı olsun inşallah bitanem
çekilişimiz gerçekleşmiş ben esmaya alıyorum sanırım oh oh iyi olmuş

canım yeni eviniz hayırlı olsun, bebek sesleriyle dolsun inşallah yuvanız, güle güle oturun, krediniz onaylanmış ya gerisi teferruat:)
senin kafan neden karıştı ki??

saolasın ayşem
neden karıştı eşimde varikosel var demişti bundan önce gittiğimiz dr bu dr ise yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…