DUR yasakkelime yasakkelime AYŞECİM kafana takma gerçekten canım bebek için ilişkiye girme kendin için gir istediğin için yani
ay kızlar nisan anaları topiğinde bi arkadaş hamile daha bebeiş 3 aylık şok olmuş amanın bende hep korkuyom her ay allahım allahım yav offffffffffff offffffffffffffff fenalıklar bastı benı vallahi
evet canım aynen öyle ay öyle anacımda kız doğuurursa sene ye nisanda gene anne olucak ay ya bende her ay korkuyla bekliyorum yok anacm karar verdim en iyisi ben şu 3 aylık iğneden kullanamaya başlayayaım her ay işkence gibi ya adama ne kadar guveneceğizki gerçi 1 sene istemedi olmadı ama amanya bellimi olur kafayı yerim herhalde öyle bişi olursa
öylede gulsumcum canım ben sezercık oldum 2 sene yasak normalde daha iç dikişler kendini toplamamıştırki arada ağrı yapıyo halim nice olur ondan sonra
selamün aleyküm hatunlar nasılsınız bakalım biliyorum sizi boşladım beni biraz daha böle idare edeceksiniz hepimizin kandilleri mübarek olsun allahım tekrarını nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah
ev almak için koşuşturduk dün kredi falan çektik hem kociş hem ben onaylandı allaha şükür nasıl ödeyecez bilmiyorum allah yardımcımız olsun artık bugün tapu alıncaktı ama sıra olduğu için yarına kaldı hayırlısıyla alalım diye bekliyorum
bir haberim daha var dün kociş tekrar dr gitti bu defa dr bir komşusu var kayınvalidemin onun önerdiği dr gittik benim kafam baya karıştı hayırlısı olsun artık
gülsümcüm rahim filmin kalmış diğer aya hayırlısı olsun inşallah bitanem
çekilişimiz gerçekleşmiş ben esmaya alıyorum sanırım oh oh iyi olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?