İnatla bir gün ANNE olacağım !

valla 5 kat in çık telef oldum zate bu gun ama maşallah ne foto geldi ne millet var evet raziş bizimkilere tatil yaramadı

evet canım asansör yokmu canım ayy in çık sende doğumdan kilo mu kalır sende birde selen
kızçen napıyor yaramazlık yapmıyor demi

yok kız ne asansörü uyuyo tospa mama saati geliyo yediriyom oynaşıyoz uyuyo ama gunu gununu tutmuyo işte zillinin

hayırlı olsun allah analı babalı sağlık içinde büyütmeyi nasip eylesin darısı olmayanlara

hepinize teşekkürler inanın duam size vehepimize o güzel günleri yaşarız hep beraber allahın izniylevereliniortak

a.s.hepinize teşekkürler inanın duam size vehepimize o güzel günleri yaşarız hep beraber allahın izniylevereliniortak

iyi tatiller canım güle güle:a015:

TEŞEKKÜRLER NAZMİYECİM HAYIRDIR ÜZÜLDÜNMÜ YOKSA

sağolasın hayatım allah razı olsun cümlemizin allah yardımcısı olsun iyi tatiller güzelim Şeniz allaha emanet olun:a015:

SAGOLCANIM GELİNCE GÖRÜŞÜRÜZ KISMETSE

iyi tatiller güle güle feyza.

SAGOL GÜLSÜMCÜM

a.s.hepinize teşekkürler inanın duam size vehepimize o güzel günleri yaşarız hep beraber allahın izniylevereliniortak

BAHT HOŞGELDİN BAŞIN SAGOLSUN ALLAH DİGER EVLATLARINA ÖMÜR VERSİNa.s.

günaydın kızlar ya dün fabrikanın içinde denetime girdik geri gelemedim buraya canlarım özürdilerim bugün koyacam resmi mervenin yazdığı gibi yapıyodum yapamazsam msnden gönderirim artık
evet kızlar çok merak ettiğiniz benn kız gülsüm çirkin bişeyim beklediğine deymicek :jeyyar:

:kedi: ay nedense utanıyorumda biraz kızlar resmi nasıl kaldıracam baktıktan sonra tarif edersiniz a.s.

ay bu resim nerden kaldırılıyooo mervişşşş nerdesin kocam görürse beni keseyyyy baktıktan sonra kaldıracam canlarım ama kendim bulim dedim bulamadım

kızlar benim lekem geliyo sanırım olacam ben gününüde şaşmıyo maşallah hakem hiç aksatmadan veriyo kırmızı kartı atıyo beni dışarıı

yaa iki gündür işlerimden dolayı sizi yakalıyamıyorum hep kaçırıyorummm...... :gitme: yaa özledim valla.. opuyorumnanaktan
hakkaten kız azcık erken gel napıyosun bakayımm?
günaydın kızlar
günaydın cnm epey erkencisin
ay bu resim nerden kaldırılıyooo mervişşşş nerdesin kocam görürse beni keseyyyy baktıktan sonra kaldıracam canlarım ama kendim bulim dedim bulamadım

kızlar benim lekem geliyo sanırım olacam ben gününüde şaşmıyo maşallah hakem hiç aksatmadan veriyo kırmızı kartı atıyo beni dışarıı

hadi yaa gelio muuu :gitme: üff gelmesinler yaa..
sinemcim edit varya ona basınca ordan kaldırırsın diye düşünüyorum..

günaydınnnnnnnnnnnnn hayırlıı cumalarrrr canım arkadaşlarımmmmmmma.s.

gunaydınlar hayırlı cumalar kızlar
offf genemi geliyo ya sinemim maşallah çok guzelsin
editla canım sil

günaydın canlar, sinem maşallah kız sana da şu servi boyunu görseydik ne vardı mervecim sehercim nasılsınız? selen hatun ne alemde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…