İnatla bir gün ANNE olacağım !

günaydın canlarım nasılsınız ok editle silerim erken daha gören pek olmadı merviş selvi boylu bitane çekilim yüklerim canım
kızlar sizin ruhunuzun güzelliği

dün ve ondan önceki gün sivas en sıcak gününü yaşamış kızlar bu sene, ama akşamları yine hırkalarımızı giydik yani biz! düşünün artık ne kadar sıcak:)

ayşe 1389 da rsmimi koydum baktun mıı
biz burda yanıyoz yaaa çok sıcaktı
leke çok açık sarıya dönmüş kızlar ama c.tesiye kadar söker galiba sökmezse o zaman test yaparım sabah 5:15 geçe baktığımda tamam oluyorum dedim ama şimdi yok bişe yinede belli olmuyo kısmet ama hayırlısı gelirse gelsin ne yapayım allah hayırlısını versin zamanı var demek

herkese hayırlı sabahlar.günaydın seher.cumamız mübarek olsun göbişler dualarla bebiş dolsun.
sinem ucuz kurtuldun maşallahda şu selvi boyunu al yazmanı göremedim yazmasız.kaydirigubbakcemile3

ok foto koyalım da ben nasıl foto koncanı bilmiyorum o zaman öğretirsiniz.
biliyosunuz ki annem burda geleli 4 gün oldu, emremin annesi emreyle selam göndermiş, hastayım gelemiyorum hoşgeldine dye ve telefon dahi etmedi, bu kadın beni ortadan ikiye yarıyo ya hayırlısı artık

ay ben öğrendim koyarım canlarım artık kızlar resmime baktıysanız kaldıracam
günaydın nazmiş raziş
gülsüm senin için boydan bir foto başımdada al bir yazma öyle çekilecem

ayşe sen çek pc ye yükle ordan mervişin dediği gibi yaparsın ben öyle yaptımm
kızlar kaynanama elbise diktirdim güzel oldu bir tane daha diktirecem kumaş alimde hazır olunca bulamıyorum hep kısa geliyoodu dizimin üstüne çıkıyodu ama tam üstüme göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…