ay ben öğrendim koyarım canlarım artık kızlar resmime baktıysanız kaldıracam
günaydın nazmiş raziş
gülsüm senin için boydan bir foto başımdada al bir yazma öyle çekilecem
günaydın kızlar hayırlı cumalar hayırlı günler herkese
sinemcim allah kocşine bağışlasın güzelim:kedi:
kızlar dün dr. kocişime tüp bebek demiş ilaç veririm ama bu çok uzun zaman alır demiş onun yaptığı testte gene düşük çıkmış eğer para almak olsaydı amacı ilaç tedavisi derdi sonuçta kendi muayenesine gidiyoz şimdi tatile gidiyorum demiş 24 gelcekmiş sevkleri hazırlarım tüpbebek merkezi araştırırsınız ozamana demiş
amin bitanemhayırlısı olsun razişim
ehh yuhh yani canım allah sabır versin sanahee biz tatildeyken olanları anlatmadım size, sehere telefonda anlattım da tam kavganın üstüne aramıştı:)
şimdi biz olimposta tekne gezisinden dönüyoruz, hayatımızda hiç görmediğimiz yerleri koyları tarihi yerleri geze geze. bir telefon!emremin yeğeni bir bucuk yasında, tek torun, istanbula gitmişlerdi, havale geçiriyo, ölüyomuş sunaz, diye sivastaki kız kardeşi aradı emreyi, o günün akşamı izmire geçicez, emre tutturdu ben istanbula geçiyorum diye. niye diyorum, abimin yanında olmalıyım diyo, emre diyorum bak şu an diğer abin izinde, sivasta, bacın doktor giderse onun gitmesi daha hayırlı, sen gitsen napcan, neyse sabahı bekledik, izmire geçtik, çocuk iyileşmiş gitmedi.
aradan 2 gün geçti, sabah 6 telefon, emre annemin gece tansiyonu düşmüş bayılmış, ölüm sınırında tansiyonu, haberin olsun! emrede bet beniz attı, gidicem sivasa gidicem...evlilik yıldönümümüz..
e hadi git dedim, ama benim de adet 3 gün gecikmiş, hamileysem dedim yeminle aldırırım bunu dedim! çünkü başta söyleyecekleri şeyi sonda söylüyolar...bu işler nasıl denir, emre uzaktasın, haber vermezsek kızarsın, dün annem yegenim her neyse hastalandı, ama şimdi iyiler, ya da durum pek iyi deil gel istersen... ölüm sınırı denir mi yaaa, bi de şunu düşünün, bu oolan yılın 350 günü yanınızda, 15 günü yok, ee onlar yılın 15 günü anasının yanında, ama onlar iyi, güya ablamın evindeyiz ya ona kurtlandılar ve sivasa döndüğümüzde öğrendik ki yegen havale geçirmemiş sadece ishal olmuş! emreye dedim ki başka da bişey demiyorum...
inşallah canım inşallahcanım hayırlısı olsun tez zmanada kavustursun melegınle senı yada meleklerınle:)))
bilmiyorum kafam karıştı ama artık vakit kaybetmenin önemi yok zaten tedavi olsa bile bekleyecez sonuç yine garanti değil en iyisi tüp yanirazişcim siz ne düşünüyosunuz peki doktorun dedikleri üzerine?
inşallah canım heyecanllıyım allahım inşallah gelir artık bebişlerimizsağolun kızlar allah hepimizi sevdiklerimize bağışlasın canlarım
raziş kız ahanda topiğe 3. ikiz anne adayı olarak yazıyorum seni 2. si emel ama daha belli olmadı onun
dr zaten izinde 24 gelecek ozamana kadar düşüncez bencede tüp daha mantıklıRazişim inşallah sende zuzu sinem ve rahel emel gibi bebeklerine kavuşursun ikiz olsun inşallah yada bir olsun bizim olsun. Hayırlısı olsun cnm önemli bi karar senin için çünkü tüpbebek tedavisinde en çok kadınlar yoruluyo siz peki karar verdiniz mi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?