İnatla bir gün ANNE olacağım !

yasemincim sen nerdesin ailen nerde? ben de alıstım diyemem ama napalım, burda doyuyoruz, burda sevdik evlendik, annemlerin canı saolsun uzak olsunlar napayım, elden bişey gelmiyor ki...

gülsümüüüm ne güzel yegenler kız, demek ki kendi beben olsa ne güzel zamna geçirirsiniz, allah kıcında ööle dolacak bebiler nasip etsin gülsümcüm sana

canım ben zonguldakta annem babam ve abim yozgatta ablam antalyada...hepimiz bi yerdeyiz canım...memlekete 10 saat burası canım benim...bizde öyle düşünüyoruz canları sağ olsunda dağların ardında olsunlar...malum doğduğun yer değil doyduğun yer...ama yinede bazen çok koyuyor onlarala aynı şehirde olamamak...:1hug:

gulum maşallah beben olunca çok iyi bi anne olucaksın sen ona hatta annesi ve en iyi arkadşı olucaksın

yaemin hoşgeldin canım.ayşe amiiinnn inşallah hepimizin olucak.seher canım inşallah inşallah hayırlı bir anne olurum.

ben varım gülsümcüm birazişlerim var yazamıyorum
bende çok istiyorum karadenize gelmeyi çok merak ediyorum oraları

Merhaba kızlar inşallah iyisinizdir ben sabahtan doktora gittim açlık şekerimi ölçtürdüm ilacımı yazdırdım bide bebişime baktım kafası vucüdu oluşmuş elleri ayakları oluşmaya başlamış dedi doktor haftaya 2 li test yaptırırsın dedi. Tabi ben cuma normal muayenemede gidicem bu arada ilaç yazdırırken bakim dedim öle oldu. Kalbi atıyodu minnoşumun Allah ım tez zamanda sizede nasip etsin inşallah heyecanlandım valla görünce cuma günü babasıda bakacakmış bakalım
Şimdi yemeğe iniyorum haber verim dedim gelince görüşürüz öptüm sizi

çok isterim yasemincim ama maalesef imkansız gibi görünüyor ama inşallah birgün gelirim ben çok severim gezmeyi:kedi: ama hiç çok uzun yolculuk yapmadım:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…