İnatla bir gün ANNE olacağım !

günaydınnn inatçııı annelerimmm...şafakkkkkkkkkk 9 diyimmm siz anlarsınız:roflol:
ay allahım bu ne heyecandır bugün emelim keselerini veya kesesini görmeye gidicek hadi bakalım merakla bekliyoruzzzz:sm_cool:

günaydın güzel topiğimizin güzel hatunları, nettünüz ben yokken?
dün hastanede annemle buşucaktım ya, ona evden çık diye telefon açtım dedi ben zaten hastanedeyim, ne tez canlı kadın:roflol: o yüzden de size bi hoşçakal demeden gidiverdim doktorcuma, annem de kemik erimesi yok, maşallah, benim yımırtam tam olgunlaşmış, bu günler çatlar dedi, 3 gün full çalışma... sinemin deyimiyle gıdaklamaya başlıycam kızlar:roflol::roflol: ordan da çıktık anacuğumu yemeğe götürdüm, yarın izmire gidiyo:çok üzgünüm:

hadi bakalım ayşecim sana iyi sincap aramalar bu ara
mervem kız bebeişini görmene az kaldı dimi

opuyorumnanaktan haydiiii ayşee haydiiii kız besmele çekmeyi unutmaa emiii..

evet sehercim yaa hala çok var gibi geliyor aslında ama dedim gün sayayım barikaydirigubbakcemile3

günaydınnn inatçııı annelerimmm...şafakkkkkkkkkk 9 diyimmm siz anlarsınız:roflol:
ay allahım bu ne heyecandır bugün emelim keselerini veya kesesini görmeye gidicek hadi bakalım merakla bekliyoruzzzz:sm_cool:
he sen bebetonu görceeen, az kaldı hadi bakalım mervecim kocaman büyümüş görcen kızçenisengözlerimebaksana

hadi bakalım ayşecim sana iyi sincap aramalar bu ara
mervem kız bebeişini görmene az kaldı dimi
saol sehercim, selen gibi bi cadım olsun inşallah:Saruboceq: allah isteyen herkese versin

kızlar bu gun ilk kez yoğurt mayaladım seloşa tutmuş yaşasın ama seloş sabah köründen beri ayakta sallıyorum bakalım uyucakmı

amin demicem canım senın uslumu uslu guzelmi guzel anasına benzzeyen bi kızın olsun bizimki çok cadı beya

anammm sende mii kız diyosunn ayşeee .. CADIARZU
seher ya valla allah yardım etsinn bakalım bizimki nası çıkcak şimdiden uykulu bebe olsun diye dua ediyorumvereliniortak

inşallah mervecim dediğin ve dilediğin gibii olur ama ben merveye ne dediysem çıktı nicole tabi tecrübe konuşuyonede olsa

opuyorumnanaktan haydiiii ayşee haydiiii kız besmele çekmeyi unutmaa emiii..

evet sehercim yaa hala çok var gibi geliyor aslında ama dedim gün sayayım barikaydirigubbakcemile3
ya ben unuttum besmele çekmeyi dün:çok üzgünüm:
bi da olmaz inşallah..

kızlar bu gun ilk kez yoğurt mayaladım seloşa tutmuş yaşasın ama seloş sabah köründen beri ayakta sallıyorum bakalım uyucakmı

yahu ben hep diyorum, bu seher var yaaa boyu ne kadarsa bi o kadar da yerin altında var, 10 parmağında da yüz marifet, yok yok hatunda, herşeyden anlıyo, tam kız annesi maşallah canım benim, allah eşine kızına ailene bağışlasın seni

amin canım allah hepimizi sevdiklerine bağışlasın hiç onlardan ayırmasın

bebişler gelsin hepiniz marifetli olucaksınız benım gıbı yada pratık diyorum ben ona benım eve misafir ne zaman gelcek belli olmaz onun için sabah kalkar yatamı toplarım sonra size uğrarım bi seloşu uyutunca evi bi süpürürüm tozunu alırım tuvaleti temizlerim mutfağı ilaçlarım bunlar her gun rutındır seloş uyanır karnını doyururum sonra koca gun oynarız işte haftada 2 gun çamaşırdır bende ben biraz hastayımdırda temizlikte onlar yıkanır utulenır yemek yapılır bazen geneldede hafta sonu derin temizliktir bende eşim evde olduğu için seloşu o bakar ben heryeri yıkarım onun deyimiyle işe giderkende böyleydi onun için elim iyice hızlandı ve ben biraz meraklıyımdır yeni şeyler öğrenmeyi çok severim araştırmacı gazetecıyım ama emin olun bebeklergelince sizde benım gıbı olucaksınız haaa bu arada kendime bakmayıda ihmal etmem yani süslü ve kokoşumdurkaydirigubbakcemile3

slm canlarım nasılsınız merviş ayşe gülsüm sen beni dün yklama listesine yazmayı unuttun
seheri sen nasılsın canım
ayşeeee gıdaklaaaaaaaaaaaaa

Bende oglanı uyuttum kahvaltımı ettım domates salatalık peynır
sımdı kalkacam ev temızlıyecem ay Çamasır bır yandan oh oh bugun emelın Çok ısı var aksamada kabak yemegı

zaten bu işler rutine binince, çalışsan da aynı oluyo ev hanımı olsan da, ben de kazınmayı pek severim de kendimle uğraşmayıs evmiyorum arada kokuşlugum tutsa da pejmurdeyimdir genelde benyerimseniben

Gunaydın bebeler kahvaltı yaparken bakım dedım nasılsınız bakım
oooo hoşgeldin emelcim
slm canlarım nasılsınız merviş ayşe gülsüm sen beni dün yklama listesine yazmayı unuttun
seheri sen nasılsın canım
ayşeeee gıdaklaaaaaaaaaaaaa
:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…