he sen bebetonu görceeen, az kaldı hadi bakalım mervecim kocaman büyümüş görcen kızçenisengözlerimebaksanagünaydınnn inatçııı annelerimmm...şafakkkkkkkkkk 9 diyimmm siz anlarsınız:roflol:
ay allahım bu ne heyecandır bugün emelim keselerini veya kesesini görmeye gidicek hadi bakalım merakla bekliyoruzzzz:sm_cool:
saol sehercim, selen gibi bi cadım olsun inşallah:Saruboceq: allah isteyen herkese versinhadi bakalım ayşecim sana iyi sincap aramalar bu ara
mervem kız bebeişini görmene az kaldı dimi
ya ben unuttum besmele çekmeyi dün:çok üzgünüm:opuyorumnanaktan haydiiii ayşee haydiiii kız besmele çekmeyi unutmaa emiii..
evet sehercim yaa hala çok var gibi geliyor aslında ama dedim gün sayayım barikaydirigubbakcemile3
kızlar bu gun ilk kez yoğurt mayaladım seloşa tutmuş yaşasın ama seloş sabah köründen beri ayakta sallıyorum bakalım uyucakmı
yahu ben hep diyorum, bu seher var yaaa boyu ne kadarsa bi o kadar da yerin altında var, 10 parmağında da yüz marifet, yok yok hatunda, herşeyden anlıyo, tam kız annesi maşallah canım benim, allah eşine kızına ailene bağışlasın seni
zaten bu işler rutine binince, çalışsan da aynı oluyo ev hanımı olsan da, ben de kazınmayı pek severim de kendimle uğraşmayıs evmiyorum arada kokuşlugum tutsa da pejmurdeyimdir genelde benyerimsenibenbebişler gelsin hepiniz marifetli olucaksınız benım gıbı yada pratık diyorum ben ona benım eve misafir ne zaman gelcek belli olmaz onun için sabah kalkar yatamı toplarım sonra size uğrarım bi seloşu uyutunca evi bi süpürürüm tozunu alırım tuvaleti temizlerim mutfağı ilaçlarım bunlar her gun rutındır seloş uyanır karnını doyururum sonra koca gun oynarız işte haftada 2 gun çamaşırdır bende ben biraz hastayımdırda temizlikte onlar yıkanır utulenır yemek yapılır bazen geneldede hafta sonu derin temizliktir bende eşim evde olduğu için seloşu o bakar ben heryeri yıkarım onun deyimiyle işe giderkende böyleydi onun için elim iyice hızlandı ve ben biraz meraklıyımdır yeni şeyler öğrenmeyi çok severim araştırmacı gazetecıyım ama emin olun bebeklergelince sizde benım gıbı olucaksınız haaa bu arada kendime bakmayıda ihmal etmem yani süslü ve kokoşumdurkaydirigubbakcemile3
oooo hoşgeldin emelcimGunaydın bebeler kahvaltı yaparken bakım dedım nasılsınız bakım
:roflol::roflol:slm canlarım nasılsınız merviş ayşe gülsüm sen beni dün yklama listesine yazmayı unuttun
seheri sen nasılsın canım
ayşeeee gıdaklaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?