slm canlarım nasılsınız merviş ayşe gülsüm sen beni dün yklama listesine yazmayı unuttun
seheri sen nasılsın canım
ayşeeee gıdaklaaaaaaaaaaaaa
nasıl gidiyo canlarım dün bankanın önünde az kalsın yere kapaklanıyodum merdivenden ayakkabının altı bir kaydı iki basamak indim bileğim döndü ama alışkın olan bileğim spor yaparken aynı yeri 3 defa burktum bilek bileklikten çıkmış durumda az sızlıyo şimdi üstüne düşsem kesin kırılırdı bu haliyle de kesin morarır dedim ama bişe olmadı allahtan
kız gülsüm koysana resmini canım ben seni görmedim hiççç
emelll yerim bu sarı papatyayı.ya kızlar dün eve giderken pazardan mısır almıştım.mısırlar büyüktü.pişirmeye koyarken dedimki en iyisi ben bunları ikiye böleyim mutlaka başkasınında kısmeti vardır bunda.hiçkimse olmazsa ceyda ile can'ın vardır kesin dedim.ikiye böldüm pişirdim.yemek yerken ceyda ile can geldi.(kayınlarımın çocukları)yemek yedik sonra mısırı koyayım dedim bunlar peşimden geldi.mısır görünce nasıl sevindiler mısır mısır diye bağırıyolar evde. :))) can dediki güssüm yenge bunları kim aydıı.dedim ben aldım yengecim.ayy görmelisiniz nasıl sarılıyo bacağıma.annesi çağırıyo ceydanın gitmiyo gelmem ben burda kalacam diyo.can zaten gitmez 10 bucuk olmadan.neyse eltim dediki gülsüm ceydayı gönder bana daa yemek yiyecek.dedim ceydaya yengesi hadi beraber size gidelim yemek yiyelim gene gelelim.kapıya kadar gittik annesinin yüzünü sert görünce gitmek istemedi yine.neyse annesi kolundan tuttu öle bende indim eve ama arkamdan nasıl ağlıyo.eve geldim hamur kızarttım çayın yanında can tam dört tane yedi sıpa :)))sonra annesi çağırdı hadi yengesi annen özler dedim annene git yarın yine gelecen zaten dedim.tamam dedi gitti.:)))
hoşgeldin razişim, saol canım, annem gidiyo,güle güle gitsin, yine gelsin, canalrı saolsun, napalım gurbet bu alışıyo insan...
sen nasılsın razişim?
canım ben foto küçültemiyorum ya büyükte ekleyemiyorum.ben resmimi koymuştum ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?