İnatla bir gün ANNE olacağım !

kızlar emelin durumu yarın belli olucak dua edin nolur ultrasona birdaha giricekmiş yarın insallah keseciği saklanmıştır biryerlerde yarın doktoru görür..

heee pardon o zaman :kedi:
adet tarihim hiç şaşmaz 28 günde bir bu ayın 20sinde adet olacağım ama inş olmam da bebeğim olur:Saruboceqlsun ya artık.belirtilerim gögüs sızlaması halsizlik uyku hali bi yemek yeme isteği bi yememe isteği ama artık bu belirtilerede inanmıyorum bundan 3 ay önce resmen gebelik yaşadım tıpatıp herşey aynıydı hatta hiç geçmeyen regl günüm bile 4 gün geçmişti meğersem mide spazmı geçirmişim herkes gebeliğe yorunca bende psikolojik olarak kendimi kandırdığım için adet günüm geçmiş.şimdi biliyorumki bilnçaltıma yerleştiği için böyle her 3 5 ayda bir gebelik belirtisi yaşıyorum ama inş bu sefer gebeyimdir:Saruboceq:

günaydın canlarım nasılsınız emelim inş. keseciğin görünür canım benim
dün topik çok sessiz kalmış canlarım yaaa
nazar mı deydi bizeeeeee

herkeslere gunaydınlar kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sinemcim günaydın nasılsım
emelcimin kesesi inşallah biere saklanımıştır

günaydın kızlar, emel kaçta gidecekmiş bugün doktora merve? görüştügünde çok selam söyle, hep onun için dua ettik, inşallah bugün görünsün keseleri...

ne var ne yok, selencik nasıl sehercim? hayırdır yaa topik ne hallerde böyle? herkes çok mu yogun? ben bugün ögleden sonra izin almayı düşünüyorum, annemi yolcu edicem, akşama da bi arkadaşlarla toplanalım diyoruz bakalım artık, dün emremle konustuk da yeni farkına varıyoruz ama biz yaklasık bir bucuk aydır hiç yalnız kalmadık, bakalım annemden sonra kim gelecek

günaydınn canlarımm.. emel kaçta gidicek bende bilmiyorum ama sölerim..rabbim dualarımızı kabul etsin insallahh biyerlerde saklanmış olsun bugün göstersin kesesiniii insallah..
çok üzgünümm emel için ama umut devam ediyor

gunaydın esmacım mervecim inşallah hayırlısıyla sonuç çıksın bu gun dua ettim akşamdan beri bi yerlere saklanmış olsun die

dün defalarca konuştuk telefonda değeri bizim hesaplamamıza göre 1500 falan çıkar ondan gözükmemiştir kese diye düşünmüştük fakat değeride çok artmış 5binlerde çıkmış.
doktoru yarın bakalım usg ile demiş.emelde sormuş tabi ne olur bu durumda diye dışgebelikten şüpheleniriz demiş ama ben hala inanamıyorum tüp bebe sonuçta ya rahme yerleştiriliyorrr :1no2: inanmakk istemiyorumm yaasenağlama

yaaaa sus sus kötü şeyler getirmeyelim aklımıza, inşallah bugün görülür kesesi, yaa emel nasıldı konusurken, nasıl üzülmüştür şimdi o yaaaa

mervecim yaa umutsuz konusmayalım da umudumuzu kırılmasın diyorum, hadi bi neşelendirin de topiği moral olsun herkese

günaydın kızlar
emelim inşallah keselerin görünecek bugün bitanem hayırlı haberi bize vereceksin rabbim ne eylerse hayırlısını eyler üzülme canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…