beyzacım çok şükür iyisiniz sonuna kadar sorunsuz geçir gebeliğini inşallah bitanem sağsalim al kucağını miniğini
günaydın canlarım nasılsınız ben iyiyim seherim dün paydos saatine yakın girdin yazdım çıktım canım beyza bebişin iyi olmasına sevindim canım allah kucağına almayı nasip etsin bütün hamişlerin
beyzaya geçmiş olsun şu kanamaları bi bitseydi de kız da rahat etseydi ya Allah ım yardımcısı olsun.
ben yemeğe iniyorum inşallah döndüğümde güzel haberler alırım herkese afiyet olsun
allahım beyzaya ve diğer tüm hamişlerin bebklerini sağsağlim kucaklarına almayı nasip et
valla herkesi bi rehavet aldı gitti bu aralar alooooo ne oluyosunuz yavfffffffffffff
selam kızlar ben 1,5 yıllık evliyim ve 7 aydır denememize rağmen hamile kalamıyorum.Doktora gittik hormon testi yaptı ve bi sorun yok dedi.Bi de ben size bişey sormak istiyorum ilişki sonrası yaklaşık 1 saat kalçamın altına yastık koyup yatıyorum ama kalkınca spermler su şeklinde bi kısmı çıkıyor bu normalmi sizce bu yüzdenmi yoksa hamile kalamıyorum yardı edermisiniz(((((((((((((
canım hoşgeldin.bence başka bir doktora daha git.yumurta takibi falan yapsın.yumurtlama zamanlarına falan baksın.sprem konusuna gelince o herkeste olan birşey.bundan kaynaklanacağını sanmıyorum
hoşbulduk canım.1 ay klomen kullandım yumurta takibi yapıldı yumurtam gelişiyordu bi sorun yoktu
hoşbulduk canım.1 ay klomen kullandım yumurta takibi yapıldı yumurtam gelişiyordu bi sorun yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?