İnatla bir gün ANNE olacağım !

beyzaya geçmiş olsun şu kanamaları bi bitseydi de kız da rahat etseydi ya Allah ım yardımcısı olsun.
ben yemeğe iniyorum inşallah döndüğümde güzel haberler alırım herkese afiyet olsun

beyzacım çok şükür iyisiniz sonuna kadar sorunsuz geçir gebeliğini inşallah bitanem sağsalim al kucağını miniğini

beyzaya geçmiş olsun şu kanamaları bi bitseydi de kız da rahat etseydi ya Allah ım yardımcısı olsun.
ben yemeğe iniyorum inşallah döndüğümde güzel haberler alırım herkese afiyet olsun

allahım beyzaya ve diğer tüm hamişlerin bebklerini sağsağlim kucaklarına almayı nasip et

sağolun kızlar çok şükür bugün biraz daha iyiydim bu bebe bizi böyle korkutuyo işte ne yapalım buna da şükür...

inş emelin değeri de çoğul gebelikten yüksek çıkmıştır dualarım hepinizle...

selam kızlar ben 1,5 yıllık evliyim ve 7 aydır denememize rağmen hamile kalamıyorum.Doktora gittik hormon testi yaptı ve bi sorun yok dedi.Bi de ben size bişey sormak istiyorum ilişki sonrası yaklaşık 1 saat kalçamın altına yastık koyup yatıyorum ama kalkınca spermler su şeklinde bi kısmı çıkıyor bu normalmi sizce bu yüzdenmi yoksa hamile kalamıyorum yardı edermisiniz(((((((((((((

canım hepsi içerde klmaz zate dışarı çıkar yani 1 tane bile gitse yeter gitmesi gereken yere birde ilişki orası yan yatıp ayaklarını bukmeyi dene istersen

canım hoşgeldin.bence başka bir doktora daha git.yumurta takibi falan yapsın.yumurtlama zamanlarına falan baksın.sprem konusuna gelince o herkeste olan birşey.bundan kaynaklanacağını sanmıyorum

canım hoşgeldin.bence başka bir doktora daha git.yumurta takibi falan yapsın.yumurtlama zamanlarına falan baksın.sprem konusuna gelince o herkeste olan birşey.bundan kaynaklanacağını sanmıyorum

hoşbulduk canım.1 ay klomen kullandım yumurta takibi yapıldı yumurtam gelişiyordu bi sorun yoktu

hoşbulduk canım.1 ay klomen kullandım yumurta takibi yapıldı yumurtam gelişiyordu bi sorun yoktu

bişi çıkmadıysa hastalık olarak allaha dua et ve sabırla bekle demekki zamanı var hiçbişiii olmayıp 3 sene bekleyenler oluo takma kafana bide dr um bana 2 yastık koy ve 2 saat kalkma dedi

pc başında oluyorz yazamıyorum sayfada bile olamıyorum beni merak etmeyin emel nerdesinn güzel haberlerle gelirsin inş. canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…