İnatla bir gün ANNE olacağım !

günaydın kızlar allahım nolur emelin değer yükselmesi çoğul gebelikten olsun ve kesesini görsün bebelerinin

Günaydın kızlar hayırlı bir gün dilerim herkese.

Emelcim inşallah kesesi görünür bebeğinde seninde için rahat eder cnm bende dışgebelik olmasını saçma buluyorum sonuçta tüpbebek ona göre rahme yerleştiriliyor. ınşallah bugün görcek bebeklerini dualarımız onunla.

inşallahh kızlarr bende öyle umuyorummmm.. öğlen gidecekmiş doktoraa aradımm..bende hemen size haber ederimm...

kızlar kollarımı kaldıramıom belimde ağrıo şimdiden söliim bakın 20 eylüle ertelenecek bebiş olayı

razişcim iyiyim canım ben de yaa senin keyifler nasıl? ayh yaa kızlar degerin yüksek olması cogul gebelikte deil mi işte, yok yok saklanmıstır inşallah kesiler de bugün ce eee diycekler hayırlısıyla, yaa ben birazdan cıkarımd a mervecim haber verince gülsüm ya da seher bana bir cagrı atın ben arayım sizi merak ederim emeli, giremem de tamam mı...

B]BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM[/B]
inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

13 ağustos.......raziş
20 ağustos.......esraa47
20 ağustos.......pptya87
22 ağustos........ummahan_d

23 ağustos.......cetrefilli
24 ağustos.......yasemin-66
27 ağustos.......wildcherry
30 ağustos......nevgül61
........alabama
........zeytin1007

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler

melankolia.. 16 Ekim 2009- Ela Merve
cancer .... 31 Aralık 2009
bahtusa... 4 Ocak 2010
bbaran......11 Şubat 2010
asiş..........4 Mart 2010
zuzu79.......
ikizleeerrrr.. .....rahel

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (12.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELİLİ… İdil Bebiş (24.03.2009)
nazers …ecrin naz (05/03/2009)
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)
myhope ... Alperen (03.07.2009)
nicole78 ... Kuzey (13.07.2009)

temaaaammmmopuyorumnanaktan

iyi işte canım regl olucam onu bekliyorum işte:sinifsinif: inşallah saklanmıştır o minik keseler bugün çıkacak rabbimin iznyle güle güle bitanem:a015:

kızlar hediyeni görderdim diye beyzayı aradım.yine kanaması olmuş ama iyiydi dualarınıza ihtiyacım var dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…