İnatla bir gün ANNE olacağım !

hayırlısı olsun canım, hoşgeldin, ben ayşe:1hug:
hakkaten biz de burda bazen geyiğin öyle bir suyunu çıkarıyoruz ki +18 oluyo bazen de:roflol: sincap da eşimle benim bebiş denemelerimize verdiğimiz isimdi, sincap arayalım bulduk mu ki sincabı diye diye laf buraya taşındı şimdi herkesin dilinde, bir de oynak beyimiz var ki gülsüm onun tabiriyle de pişpiriktir sincap aramak:roflol: izinde şimdi canım arkadaşımız, burda hamişlerimiz vaaar, annişlerimiz vaaa inatçılarımız vaaarsırnaşık şey
reklam dinlediniz:roflol:

sonra burda hediye çekilişi yaptııık, herkes aldı hediyelerini bir tek ben sehercime almadııım:roflol:
bir de kocaman listemiz vaaaaartopik sahibesiiiii liste alalım reklam olsun

esraaa yaa ben alamadımmm halaaa benim gibi alamayan var mı ? aslında ne alcağıma karar versemm ozaman kolay olcakta karar veremedimm kaydirigubbakcemile3

esraaa yaa ben alamadımmm halaaa benim gibi alamayan var mı ? aslında ne alcağıma karar versemm ozaman kolay olcakta karar veremedimm kaydirigubbakcemile3

seni seviyorum merveeeeeekaydirigubbakcemile5 ben de alamadım, dediğin gibi karar veremiyorumCADIARZU
ben cıkıyorum kızlar, iyi akşamlaropuyorumnanaktan

ne alacaktın hediye mi kime bana mı boşver salla gitsin ne zaman alırsan
evet kız sana aklımda var bişiii ama sölememmm sanaaakaydirigubbakcemile3
seni seviyorum merveeeeeekaydirigubbakcemile5 ben de alamadım, dediğin gibi karar veremiyorumCADIARZU
ben cıkıyorum kızlar, iyi akşamlaropuyorumnanaktan

bende seniii seviyorummmmmmmm canımmmmmmmmmmmmmm yerimseniben

çok karasızım yaa bekledim eğer hamiş kalsaydın bebek yeleği göndercektim sana ama hayırlısı olsun ne alacam ben hediye çok kararsızım kızlar özelden yardımlarınızı bekliyorum

canlarım ben birazdan çıkıcam eğer müdürm yanımda olursa yazamam
iyi akşamlar öpüldünüz canlarım kendinize iyi bakınnn

hoş geldiniz hoşgeldiniz gelene kapımız ardına kadar açıktır canlar
bız kızcemle geldik yuruyuşumuzu yapıp

günaydııııın kızlar
dün ehliyete yazıldım ayh nasıl heyecan yaptım anlatamam, çok istiyordum çünkü, hayırlısıyla alayım ehliyetimi, belki diyorum kosullar uygun oldugunda gelecek bebişim araba süremeyen annesi olsun istemiyodur değil mi?
dün akşam gittik eve preseedı okuyup okuyup karar veriyoruz, gün aşırı yok her gün, yok yok gün aşırı, eee o zaman bunların hepsi bu ay biter bilmemne, ağlayacak halimize gülüyoruz vallaa:))

hadii bakalım hayırlı olsun tabi annesi al ehliyetini gezdirirsin minnoşuu arabaylaaalkisalkisalkis

preseed kullananlar peki nası kullanıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…