kızlar çok severim geyik yapıp eğlenmeyi
cetrefilli bişi yok sorun canım yumurtlama falan herşey tam bende rahim ters o geciktiriyomuş olurmuş yani bide kocam test yapmadı daha bi seneyi beklemek istedik doktor dokdor koşmayalım dedik ben 8. ayda gittim rahim tersliğini öğrenince doktorda gecikebilir diyince bekliyoz işte ekim son ama sonra bakcaz artık....
esraaa yaa ben alamadımmm halaaa benim gibi alamayan var mı ? aslında ne alcağıma karar versemm ozaman kolay olcakta karar veremedimm kaydirigubbakcemile3
esraaa yaa ben alamadımmm halaaa benim gibi alamayan var mı ? aslında ne alcağıma karar versemm ozaman kolay olcakta karar veremedimm kaydirigubbakcemile3
evet kız sana aklımda var bişiii ama sölememmm sanaaakaydirigubbakcemile3ne alacaktın hediye mi kime bana mı boşver salla gitsin ne zaman alırsan
seni seviyorum merveeeeeekaydirigubbakcemile5 ben de alamadım, dediğin gibi karar veremiyorumCADIARZU
ben cıkıyorum kızlar, iyi akşamlaropuyorumnanaktan
mrb ben yeni katıldm.beni de arnıza alırsanız sevnirim...:icecream:canlarım ben birazdan çıkıcam eğer müdürm yanımda olursa yazamam
iyi akşamlar öpüldünüz canlarım kendinize iyi bakınnn
günaydııııın kızlar
dün ehliyete yazıldım ayh nasıl heyecan yaptım anlatamam, çok istiyordum çünkü, hayırlısıyla alayım ehliyetimi, belki diyorum kosullar uygun oldugunda gelecek bebişimaraba süremeyen annesi olsun istemiyodur değil mi?
dün akşam gittik eve preseedı okuyup okuyup karar veriyoruz, gün aşırı yok her gün, yok yok gün aşırı, eee o zaman bunların hepsi bu ay biter bilmemne, ağlayacak halimize gülüyoruz vallaa:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?