hea anlatayım canlarım hb sağolun pazar günü regl günümdü o gün hafif koyu renk bir lekelenmem oldu ve kesildi hemen dünde doktorumla konuştum test yap dedi bunun üzerine testim çift çizgi çıktı ve hamileyim :) serophene ve pregl kulanmıştım bu ay yine . çok şükür kavuştum meleğime..
hea anlatayım canlarım hb sağolun pazar günü regl günümdü o gün hafif koyu renk bir lekelenmem oldu ve kesildi hemen dünde doktorumla konuştum test yap dedi bunun üzerine testim çift çizgi çıktı ve hamileyim :) serophene ve pregl kulanmıştım bu ay yine . çok şükür kavuştum meleğime..
ummahan zillisi topikte bekliyoruz seni ama hatun yok
hayırlı olsun karşılaşamadık dünde zıplama ordan oraya bak geberticem heee:)))))
iyi ki doğdun iyi ki doğdun iyi ki doğdun yasemiiiiiiiiina.s.
maşallah, ne kadardır deniyordunuz siz?
bu arada kızlar daha preseedın havalesini yapmadan bugün kendi geldi:roflol: süper valla, adetim biter bitmez yumurta takibi ve gelsin preseedlı sincap aramalar:roflol::roflol:
iyiki doğdun yasemıncım şebocum hoş geldin canım benım
esra kuşu naber
kızlar selam nabersiniz bu arada ben kardeş topikten 11 aydır anne olamayan bi hatunum olcaz inşallah panik yok yola devam fik babam fik:))))))))))
kıız sadece yumurtlama olduğunu düşündüğün günler deneme adetin bitsin hemen başla
bildiğin gibi canım ya dün yine tedaviye başladım bakalım bu ay nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?