İnatla bir gün ANNE olacağım !

ama çok üzüldüm ya tamam zate öyle topak gıbın değil ama zayıfta değil çok şükür maşallah 6100 gr oldu napayım elimden geldiğince dikkat ediyom dediğim gibi ayşe kıpırık kıçını kırıp oturmuyoki doktorumda öyle diyo bu hareketle 500 gr alsa dua edecez die

hea anlatayım canlarım hb sağolun pazar günü regl günümdü o gün hafif koyu renk bir lekelenmem oldu ve kesildi hemen dünde doktorumla konuştum test yap dedi bunun üzerine testim çift çizgi çıktı ve hamileyim :) serophene ve pregl kulanmıştım bu ay yine . çok şükür kavuştum meleğime..

valla mervecim sehercim iki yıl öncesine kadar bana herkes iki tahtayı çakmışlar karı diye satmışlar diyolardı:roflol:
sağlıklı olsun da zayıf olsun, hem ne o öyle hamur gibi bıraktıgın yerde duran cocuklar, cocuk dediğin hareketli olacak sevdircek kendinia.s

ummahan zillisi topikte bekliyoruz seni ama hatun yok
hayırlı olsun karşılaşamadık dünde zıplama ordan oraya bak geberticem heee:)))))

ayy çok sevindim canım bende bu ay serophene başladım ayy inş banada yarar

maşallah, ne kadardır deniyordunuz siz?
bu arada kızlar daha preseedın havalesini yapmadan bugün kendi geldi:roflol: süper valla, adetim biter bitmez yumurta takibi ve gelsin preseedlı sincap aramalar:roflol::roflol:

sehercim sana allahtan sokaktakii hatun demiş ben napayım hee dibimdekiler sölüoo ii beslemiosun bebe zayıf olcak diye bendeee 2900 doğmuşum ama çok şükür sağlıklıyım hala zayıfım 45 kilo olabildim ancakkaydirigubbakcemile3

ummuhannn valla çoooooook sevindimmmmmmm delikafadulden

kızlar selam nabersiniz bu arada ben kardeş topikten 11 aydır anne olamayan bi hatunum olcaz inşallah panik yok yola devam fik babam fik:))))))))))

maşallah, ne kadardır deniyordunuz siz?
bu arada kızlar daha preseedın havalesini yapmadan bugün kendi geldi:roflol: süper valla, adetim biter bitmez yumurta takibi ve gelsin preseedlı sincap aramalar:roflol::roflol:

kıız sadece yumurtlama olduğunu düşündüğün günler deneme adetin bitsin hemen başla

kızlar bişi sorcam nicole merve tlf bilen varmı kargoya hediyesini vercem tlf nunuda yazıım üstüne diom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…