olsun canım alma alma, böylece kendimi iyi hissediyorum:roflol: kocaman günaydın sanaopuyorumnanaktanayşe kız bende senin hediyeni alamadım daha :kedi:
hoşgeldin aramıza alyanscım, hep beklerizmrb ben yeni katıldm.beni de arnıza alırsanız sevnirim...:icecream:
gün aşırı kullanan d avar ovulasyonu hiç boş geçmeyenler de , ama an itibariyle yine karar deiştirdim, ovulasyon başlangıcında rahim filmi çekliyo ve agrılı oldugu için birlite olamıyoruz eşimle, o yüzden preseedı mundar etmeyim, film çekilmeden kullanayım, filmi de inşallah olmam da olursam adetimi ondan soraya mı atayım:uhm: allahım çok kararsızım, kızlar sizin benle çok işiniz var:roflol:hadii bakalım hayırlı olsun tabi annesi al ehliyetini gezdirirsin minnoşuu arabaylaaalkisalkisalkis
preseed kullananlar peki nası kullanıyormuş
gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
uyku dıye ölüyorum ya cadı erken kalktı gunaydın sınemcım mervecim ayşecim
eşşek kafalı kociş hatırlamadı kızlar bendkonuşmuyorum onla hiç kızmayın
yok valla hiç alttan almıcam koca gun kızla uğraş bey efendinin yemeğini yap temizliğini yap o unutsun ben 10 yıllık evli değilim ayşcim daha hadi bu seferlik böyle olsun diyeyim daha ikinci yılım benım bu
inşallah canım ya inşallahya seher ama sen de cin gibisin hiç bi lafı yutmuyosunkız affet sen hatırlat azcık gönül koy, o zaten gönlünü alır, üzmeyin birbirinizi, ama gelecek yıl da unutursan kafanı kırarım de o olsun:)
şebocum yaaa sende mi şu an kuzun yaa, inşallah
inşallah canım amininşallah bebeğin kendiliğinden gelmiş yerleşmiştirde annesi sana belli etmiyodur
anlaşılan bu gunde sessiz olucak burası((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?