İnatla bir gün ANNE olacağım !

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
uyku dıye ölüyorum ya cadı erken kalktı gunaydın sınemcım mervecim ayşecim
eşşek kafalı kociş hatırlamadı kızlar bendkonuşmuyorum onla hiç kızmayın

ayşe kız bende senin hediyeni alamadım daha :kedi:
olsun canım alma alma, böylece kendimi iyi hissediyorum:roflol: kocaman günaydın sanaopuyorumnanaktan
mrb ben yeni katıldm.beni de arnıza alırsanız sevnirim...:icecream:
hoşgeldin aramıza alyanscım, hep bekleriz
hadii bakalım hayırlı olsun tabi annesi al ehliyetini gezdirirsin minnoşuu arabaylaaalkisalkisalkis

preseed kullananlar peki nası kullanıyormuş
gün aşırı kullanan d avar ovulasyonu hiç boş geçmeyenler de , ama an itibariyle yine karar deiştirdim, ovulasyon başlangıcında rahim filmi çekliyo ve agrılı oldugu için birlite olamıyoruz eşimle, o yüzden preseedı mundar etmeyim, film çekilmeden kullanayım, filmi de inşallah olmam da olursam adetimi ondan soraya mı atayım:uhm: allahım çok kararsızım, kızlar sizin benle çok işiniz var:roflol:
gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
uyku dıye ölüyorum ya cadı erken kalktı gunaydın sınemcım mervecim ayşecim
eşşek kafalı kociş hatırlamadı kızlar bendkonuşmuyorum onla hiç kızmayın

canım günaydın evet hatırlamaması biraz gıcık olmuş ama gercekten ramazandandır, yani işten geliyo iftara kadar kızlar ugraş gece kalk sahur yap, uykusuzluk kolay deil, accık çıkmıştır aklından hatırlatıvereydin sen delmaz:

canım benım eşimin işi ağır malesef ölçüm yapmak için yukseğe falan çıkıyo ve sıcakta işini yapıyo bıraz tansıyon sorunuda var o işteyken oruç tutamıyo sadece evde kaldığı zaman o yuzden affedilcek bi durum yok yani

hoş geldin şebooooooooooo

hoşbulduk sehercim
gelen giden yok kız ayşeeeee hamilemiyim acaba :))))
yarın bidaha test yapmaya karar verdim sonrada doktora gitcem varsa da yoksa da

inşallah bebeğin kendiliğinden gelmiş yerleşmiştirde annesi sana belli etmiyodur
anlaşılan bu gunde sessiz olucak burası((((((((((

Günaydın kızlar inşallah iyisinizdir biz iyiyiz hala lekelenmelerim devam ediyo ya anlamadım gitti neyseki ctesi doktora gitcem bebeğimi görünce rahatlarım sanırsam bide misafirim gelcek ctesi ne yapim diye düşünmeye başladım şimdiden

ya seher ama sen de cin gibisin hiç bi lafı yutmuyosun kız affet sen hatırlat azcık gönül koy, o zaten gönlünü alır, üzmeyin birbirinizi, ama gelecek yıl da unutursan kafanı kırarım de o olsun:)
şebocum yaaa sende mi şu an kuzun yaa, inşallah

yok valla hiç alttan almıcam koca gun kızla uğraş bey efendinin yemeğini yap temizliğini yap o unutsun ben 10 yıllık evli değilim ayşcim daha hadi bu seferlik böyle olsun diyeyim daha ikinci yılım benım bu

geçen yıl ne yapmıştı? valla canım beniiim sinirlenme, haksızsın demiyorum ama selencik dogumca da eşin bi sessizleşmişti, sen de diyosun yogun calısıyo diye, erkekler bizim gibi deil malesef, biz her detayı hatırlarız, atlamayız, napalım, düşüncesiz olsunlar ama bizim olsunlar seviyoruz işte var mı diyeceğin:roflol:

inşallah canım ya inşallah
inşallah bebeğin kendiliğinden gelmiş yerleşmiştirde annesi sana belli etmiyodur
anlaşılan bu gunde sessiz olucak burası((((((((((
inşallah canım amin

kocana kızmışsın ama haklısın hayatım. yanlız unutmaki erkekler çocuk gibi haklılığını onlara anlatman ikna etmen lazım yoksa dan yani anlamaları biraz zor oluyo. eğitilmeleri gerekkkk :)))

gecen yıl tam o gun hamile olduğumu söylemiştim tabi havalar uçtuydu beraberber dışarda yemek yedik dalan bide çok istediğim bi yuzuk vardı onu aalmıştı canım ben hediye yada dışarda yemek falan derdinde değilim sözlede olsa hatırlamasını isterdim

haklısın da işte her erkek birer odun, çok yontulmuşu ve az yontulmuşu var, mesela ben emremi yontulmamış aldım, kendim yontuyorum istediğim şekli vere vere:roflol::roflol:

en basiti bizim kırıstırmaya baslama yıldönümümüzdü ya gecen, ben 2 gün önceden ona dedim ki hayatım bak unutursan kafanı kırarım, bu günlerde özel bir gün var:roflol::roflol:
söylemesem unutacak birsürü kavga etcem, sonra migrenim tutacak, iğne yemek zorunda kalcam, strese gircem sivilce cıkacak, bebişim olmuyocak,telefonda birilerine bağırıcam, yemegi yakıcam, moralim bozuk diye kendime bakmıycam, iş yerinde bişeyleri unutucam, evi dağıtıcam ne gerek var:roflol:

aman asişim almasınlar zaten, emrem mesela hediye almayı hiç beceremez, düşünsene gecen yılbası hediyesi bilgisayar koltugu aldı bana:))))))))))))) bi kere bir yüzük aldı kocamandı tuhaf tuhaf renkli taşlarla, gittik değiştirdik, yani bana bişey almasındansa kredi kartını versin yeter:)))))))

yaa kızlar işleri toparlamaya çalışıyorum izne çıkabilmek için bizim şirkette herkese ücretsiz izin verdiler bi biz kaldık elimizde iş var diyee şimdi bitirip kaçasım geliyor..

asiyee pardon ya ne misafiri bu halinlee yaa neden yoruosun kendini gülümm ya.. progestan alıosun dimi hadi bakalım bi görde rahatlasın için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…