İnatla bir gün ANNE olacağım !

kız emelin adına sevındım ama yatsın dinelnsn bol bol annesinde
canım ben genelde ayva elma şeftalı erkı ne varsa uzum koyuyorum tencereye göz kararı su ekliyorum genedle 4 yemek kaşığı şeker koyarım ama tatlı sevıyosan daha fazla koy kaynat bu kadar basit

kız bende öle yaptım kayısıyı kocam tutturdu içinde posası kalmasın die kaynattıktan sonra mecbur süzdüm ama rengi tutmadı

alkisalkisalkisalkisalkisalkis oooh maşallah, çok sevindiiiim

sinemciiim kusura bakma canım emeli duyunca sana selam sabah etmeden şeyettim, napıyon canım benim, keyfin nasıl?
hasanpaşa köfte ne kız? bu da bizim kurum lokantası gibi afili afili isimler biliyo yahu:roflol:

abooo yaprak sarmasını da yeni gördüm yazdıktan sonra, hazırmıydı hemen mi yapcan? sineeeem bana ne alıcanı buldum bool bol yaprak sarması:)))))))))))

ulaaaa ben de düdük gibi yeşil fasulye pilav hazır yufkadan gözleme, bi de şehriye corba, ya seherin menüyü görünce ezildi ulem menüm:)))

bıldığın köfte şebon içini çukurlaştır bende şu ufak borcam kaselerden var ben ona koyup yassılatıyom fırımda pişiriyom sonra köfteleri kaselerden çıkarıyom köfteler pişene kadar fırınla çıkınca içine püreyle doldur üzerine kaşar serp ve 1 su bardağı suya 2 yemek kaşığı salça sulandır dök tepsiye

yarın kı menude şöyle gene mısafır var bu arada
ezogelin çorba
soslu börek (et dönerli)
fırında tavuk budu milföye sarılı
kremalı patates
muhallebili kadayıf tatlısı

ayy ok ayşem ben çok güzel sararım kalem gibi incecik olur sana benden 1 tencere yaprak sarma lülülülülülüülü

iyi sinemcim şükür oruc selen ben cebelleşiyoz kızlar ya oruc ya dıoğum kontrol hapı benı acayıp sinirli yaptı selenı 2 saatır sallıyom uyumuyo ayakta

kuşlar bugün denetim yok içerde sanırım müdürümden fırsat buldukça yazarım aranızda evi parke olan kullanan var mı ben zemini parke döşetmek istiyorum fikrinizi alatım kızlar kullanışlı mı

valla yaptı sinemcim hiç kullanmamıştım daha ilk kez kullndım ay zaten normalde sinriliyimdir şimdi sinir tavan yaptı iyice
canım laminant döşiyeceksen iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…