İnatla bir gün ANNE olacağım !

ben burdayuuum
ya canım sıkkın işler karıstı, yazın izne cıkmayan herkes ramazana aldı iznini, benim pazartesi adetimin 7. günü doktora o gün gidicem, ama randevular bitmiş, doktoru aradım pazartei sgel aradan alırım dedi ama işyerimde izin nasıl alcam, yani adam diyecek ki tenha zamanda neden iznini almadın, ne diyim ovulasyon bu hafta mı diyim(( önümüzdeki hafta kayıtlar falan başlıycak

canım takma kafaya deki ilacım bitmiş onu yazdırıcam yada deki kontrolüm bugün gitmezsem 1 ay gidemiom

kızlar kontrolünüzü aksatmayın canlarım yaa bebişler ertelemeye gelmez ben çıkıyorum iyi akşamlar öpüldünüz canlarım iyi tatiller herkese

kızlar ben geldim ama kimse yok...kociş yeni geldi hemen kaptım laptpou..benim kuzu uyuyo...ama mızırdanıyo yine...yıkadık onu biraz önce...bizden şimdilik bu kadar...

bizi babamız gezmeye götürcek...bakalım yaramazlık yapcakmıyız...
dünür hakkatten denk gelemiyoz...şu laptop bi yapılsa....eskidi artık zırt pırt bozuluyo... adaşımm ooooooohh evde olmak ne güzel dimiii....

canlarım yaww bu ara benim pıhtılaşma sorununa takmış vaziyette olduğum için onunla ilgili topikten bilgi almaya çalışıyorum o yüzden sizlerle pek görüşemiyoruz ama özledimmmmm.... gülsümde gelmedi daha o yüzden de çok yavaş ilerlemiş topik opuyorumnanaktan

merhaba kızlar biraz geç haber verdim ama ancak vakit bulabildim biz bugün kontrole gittik bebeğim iyi durumdaymış. Doktor bebeğin suyu ile ilgili şu an bişey söylenmez organları oluşma süreci devam ediyor dedi. O kadar yani iyiyiz bizi merak etmeyin öptüm hepinizi iyi geceler.....

slm canlarım hepinize günaydın nasılsınız topiğe kimse uğramamış
ben haftasonu inşaatla uğraştım elektrik su tesisatı bağlanıyo çarş. günü de sıvası yapılacak hayırlısıyla bir birseydi canlarım kazasız belasız ayrıca kocam 2 ay daha nijeryada galiba hayırlısı canı sağ olsun da başka bişe istemem

sinemcim günaydın canım, kocana da allah güç kuvvet sağlık versin kuzum yaa sayılı gün ya geçecek tabi bak sen de yuvanızı kuruyorsun:)
herkeslere günaydın eee bugün oynak beyim geliyo daha uyanamadı heralde

gunaydın sinemim ayşem asişim
sinemim allah guv kuvvet versin canım olsun 2 ay sonada gelsin sağlığı sıhhatı yerinde olsunda canım
ayşem napan kız
asişim sen nasılsın beben nasıl
bız ıyıyız hafta sonu ananenedeydık doğal olarak selene annem baktığı için cumartesi gecesi deliksiz bı uyyku cektim pazar öğlene kadar biz birazdan doktora götürücem seloşu gelince görüşürük

GÜnaydın canlarım ıyı dıleklerınız ıÇın teŞekkÜrler
gÜlsÜm anca uyanır tabı tatıl dÖnÜŞÜ yorgunluk olacak
ayŞe
seher Şebo
aıŞ nasılsınız

günaydın şebnem seher
Valla sehercim ctesi doktor iyi dedi haftasıyla uyumlu dedi ama hala lekelenme devam ediyor progestan içmeye devam ediyorum 15 gün sonrada kendi doktoruma gidicem bakalım o zamana kadar bitecek mi lekelenmem sürekli korkuyla yaşıyorum valla . Allah ım bebeğimle benim için hayırlısını versin ne diim. Senin içinde sevindim en azından 1 güncük dinlenmişindir. eşini bağışladın mı

Şebnem sen ne yapıyosun cnm

günaydıııııınnn kızlaaaaaaaaaar size evden yazışımın ilk günüüzemuszemus
asişimm doktor kontrolünüzün ii geçmesine sevindimm cnm hadi geçmiş olsunnn..
sinemciiim allah kolaylık versin işin zor.

şebooo naptın doktora gittin mi
ayşecimm sende al izin git vermiolarsada gidiom ben dee::)))))))))

hoşgeldiniz kızlaaar, mervecim ben iznimi aldım çok şükür de şimdi de emelle msnde kapışıyoruz ne gerek var rahim filmine diyo, ameliyat sonrası doktorum 6 ay süre vermişti daha 3 ay oldu, haklı da, ben duramıyorum ki böyle kafaya takmayla olacagı varsa da olmuyo benim sincap işi((
asişim mervem sinemcim şebocum sehercim sizde ne var ne yok? seher sen kızı ne hastanesine götürüyosun ki?? raziş, adaş, emeller, yeni kızlar da arazi hele ki gülsüm de gelmedi yaa bu hafta coşalım biraz valla yaaa yeter bu suskunluklar)

bak ben evden ihmal etmedimm geldimmmm
ayşeee bencede gerek yok belkide doktorda kızıcak sana ama sırf için rahat etsin diye ben yaptır madem diom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…