İnatla bir gün ANNE olacağım !

ayrıca hiç de aman aman sağlıksız zayıf bi bebek gibi görünmüyo, diyen halt etmiş, seher sana benziyo kız bunun ifadesi duruşu

evet canım aynı ben oldu iyice kucukkene babasına benziyodu amme değişti tabı tabı konuş konuş oluncda görcem sizi ben

ay yerim ben onuu cidden bal böcek kız bu maşallah gayette iyi beslemişsin hayatımm yerim onun tombiş bacaklarını

ama işte dışardan görende öyle demıyo benım sınırımı zıplatıyo bende alıştım artık evet bakamıyom ben aç bırakıyom genelde ondan böyle diyom

ama işte dışardan görende öyle demıyo benım sınırımı zıplatıyo bende alıştım artık evet bakamıyom ben aç bırakıyom genelde ondan böyle diyom

ah cnm yaa benim kayınvalidem daha şimdiden başladı ya nasılsa zayıf bebek olcak demeye napayımm ama rabbim büyük sağlıklı olsunda benim için hiç önemli değil yaaa

kız benım kaynanamda maşşalahı var dıo esşimde bendebebekken pek kilolu buyumemişiz selen gene iyi diyo annemde oda o yuzden fazla üstüme gelen olmuyo ama işte dışardakileerin ağzı orba değilki buzesin gıcıklar doktorumda dedi sağlığı yerinde olsun gerisi önemli değil ayda 500 gr alan bebek gayet sağlıklıdır hiç kafana takma dedi benim kızımda doğdundan beri 700 - 800 gr arası alıyo ama hiç eli ayağı durmuyo görseniz şimdş yerde yuvarlanıp duruyo ayaklarını yakalamaya çalışıyo napayım çoçuğu bağlayımmı hareket etmesinde kilo alsın die

aman ozaman süper düşün benim en yakınımdakiler ben napammmm bide daha doğmadanmafoldumben

aman seher taktıgın şeye bak, sağlıgı yerinde, daha ne derlerse desinler
asişim sen nasılsın cnaım nasıl gidiyo işler, sağlıgın?

ayşecim iyiyim lekelenmeler devam edio bide ishal oldum bugün ya karnım ağrıyo bi yarın olsada hem bebeğimi görsem hemde biraz dinlensem diye dua ediyorum valla pek canım yok . Amam müdürüm izne çıkıyo 1 hafta yok gene işler yoğun Allah yardımcım olsun ne diiim

ay maşşalh asişim sizin bu müdürde bi yerinde durmuyo kız senın hamile olduğunu bilmiyolarmı bı-u kaadar yuklenılıyo

yazarım mervecim merak etme eve ilk geldiğimde yazar çıkarım olmazsa .
valla öle sehercim ama kadınında akrabası evleniyo mersin e gitmek zorunda gelince sana izin veririm dedi bakalım

ah be asişim çok geçmiş olsun, bol su iç, yediklerine dikkat et, kolay gelsin yaa hakikaten allah yardımcın olsun...

evet asiyecim bol su iç cnm benim yaa aslında kendimizi iş için okadar çok yıpratıyoruz ki değer mi bilmem

sağol ayşecim o kadar da dikkate ediyorum çorap spor ayakkabı giyiyorum üşümeyeyim diye ama kapıyorum bi yerlerden işte

Dün aslıyla msn de görüştüm beni doktorun bi yere gönderdiğini falan söledim o da dedi benide göndermişti dedi bebeğin böbreğinde taş olduğunu o doktor buldu adam o işte uzman biz dört kere gittik her gidişle 250 verdik ama bebeğimiz şimdi sağlıklı dedi mutlaka git o doktora dedi doktor anne karnındaki bebek hastalıklarında uzman dedi. Gidicem yani iyi oldu aslıyla görüşmem aklımdaki sorular gitti biraz.

BEN EYLÜL 10 BEKLıYORUM KIZLAR ıNŞALAH bu sefer hüsranla sonuçlanmaz ya 2 aşılamam eğer olmassa

tüp bebek ama artık maddi manevi çöktüm allahım şu güzel ayda yardımcım olur inşallah

bende sizler gibi güzel haberler veririm..

bilgi alman çok iyi olmuş cnm git mutlaka aklından çıksın meleklerimizi rabbimiz korusun hergün bolca felak nas oku asiye allah korur

beğenmene çok sevindim canım benim mutlu ve husurlu günlerde kullan

günaydın kızlar selen bebişin fotolarına bakmaktan sizleri unuttum seher allah onu sana bağışlasın

okuyorum canım ya zaten bir bebek kaybettim haliyle tedirgin oluyo insan inşallah herşeyi iyi çıkar yada çözülmeyecek sorunu olmaz bebeğimin .Dua ediyorum hergün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…