ama işte dışardan görende öyle demıyo benım sınırımı zıplatıyo bende alıştım artık evet bakamıyom ben aç bırakıyom genelde ondan böyle diyom
kız benım kaynanamda maşşalahı var dıo esşimde bendebebekken pek kilolu buyumemişiz selen gene iyi diyo annemde oda o yuzden fazla üstüme gelen olmuyo ama işte dışardakileerin ağzı orba değilki buzesin gıcıklar doktorumda dedi sağlığı yerinde olsun gerisi önemli değil ayda 500 gr alan bebek gayet sağlıklıdır hiç kafana takma dedi benim kızımda doğdundan beri 700 - 800 gr arası alıyo ama hiç eli ayağı durmuyo görseniz şimdş yerde yuvarlanıp duruyo ayaklarını yakalamaya çalışıyo napayım çoçuğu bağlayımmı hareket etmesinde kilo alsın die
kızlar bizim laptop yine bozuldu..şimdi kocişin iş laptopundan girdim...ne var ne yok...
esracım hediyen muhteşem bişey...çok hoşuma gitti...oğluşum ve kendi adıma teşekkür ederim canım...allah sana da güzel mi güzel bi melek nasip etsin...
kargonun üstündeki telefondan aradım seni ama açılmadı..neyse yine bi ara arayıp teşekkür edicem...taşırken hep sen ve kızlar geliceksiniz aklıma...hoş hiç çıkmıyosunuz ya zaten...
kız benım kaynanamda maşşalahı var dıo esşimde bendebebekken pek kilolu buyumemişiz selen gene iyi diyo annemde oda o yuzden fazla üstüme gelen olmuyo ama işte dışardakileerin ağzı orba değilki buzesin gıcıklar doktorumda dedi sağlığı yerinde olsun gerisi önemli değil ayda 500 gr alan bebek gayet sağlıklıdır hiç kafana takma dedi benim kızımda doğdundan beri 700 - 800 gr arası alıyo ama hiç eli ayağı durmuyo görseniz şimdş yerde yuvarlanıp duruyo ayaklarını yakalamaya çalışıyo napayım çoçuğu bağlayımmı hareket etmesinde kilo alsın die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?