İnatla bir gün ANNE olacağım !

yaa sabahtan beri giriyorum alıntı alıyorum biri geliyo kapatıyorum gidiyo sinir oldum, emele maşallah diyim önce, esra hoşgedin, mervecim sen de bizi ihmal etmedincanım benim bir sürü öpücük
gülsümü aradım cvp vermedi
seher hayırlı olsun bak danan sağlıklı ve kilosu gelişimi iyi daha ne olsun da kalça filmi olayı? bu aralıkta herkese çekilen bişey mi ki? daha kim gelmiş gitmişti unuttum
rahim filmini de çekinecem yahu elimde deil, kudurucam yoksa
asişim nasıl? raziten haber var mı? sinemcik nerelerde? ben kimim nerdeyim:)))))

ay seninde sıpan kocamandır şimdi pınarcım az kaldı doğumuna hayırlısı ile doğsun minik kuzun cnm benim Allah ım bizlere de nasip etsin

pınacım fena değil işte arada lekelenmelerimiz oluyo ama iyiyiz yani bebeğimi ctesi gördüm gayet hareketliydi. Biraz ağzımda ve midemde ekşime oluyo o kadar aşerme falan yok bende

Senin nasıl son zamanlarya sıcaklar falan etkiliyo mu cnm

gulsum köydeymiş izin bu gun bıtıyomuş merkeze akşam üstü inicekmiş yarın aramızda olur kızlar

saol asiyem esracım inşallah tutar. bu kararı vermek bile 3 yılımızı aldı kocamı ikna etmek açısından. inşallah ilk denemede hayırlı sonuçlar alır hasretimize kavuşuruz.

saol asiyem esracım inşallah tutar. bu kararı vermek bile 3 yılımızı aldı kocamı ikna etmek açısından. inşallah ilk denemede hayırlı sonuçlar alır hasretimize kavuşuruz.

ya ben daha iğne vurmadan umutsuzluğa kapıldım bu ay tutmıcak die :sinifsinif:

şebom dualarımız senle hayırlısıyla ilkinde daha tutar inşallah emel sienm gibi ikizlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…