İnatla bir gün ANNE olacağım !

ahaha yemek mi seciyo dana
canım sen ilaca devam etcen de mi? sinir yapıyo diyodun nasıl alıstı mı bünyen?

raziye nerde kızlar.aylin daha gelmedimi.

raziş işten cıktı, ev aldılar onu yerleştirecek yeni iş bulup gelecek, aylin hiç ugramadı..

kaydirigubbakcemile2 oh oh sefası olsun zemuszemus sositososito
kaydirigubbakcemile3 ben dakka bir gol bir oruca ara verdim.akannehir

sositososito sositososito :lepi:

yok ayşe alışmadı işin kötüsü lekelenme gibi kanamalarda olmaya baladı doktora didim 2 aydaha kullann dedi daha yeni devam ederse bırakıcaksın dedi ama bendeki sinir o zamanı nasıl yapar bılmem

mervecim günaydın canım hoşgeldin, kuzum sen tam aradıgını buldun heralde ögleye kadar yatıyosun uykucu
kız ayşe ii çözmüşsün benii ee napayım depo yapayım diyorum sora uyuyamam diye:) amann yeterki gelsinde uyumayalım dimii..

seheerrr kız bende almayım şimdilik dinlenmedeyim sen ayşeye yolla:)
merve 30 eylül tahmini adet tarihim.ve son adet tarihim 26 ağustos
tamam şekercim 34 günde bir diye yapıcam takvimi anlaştık mı

sanemcim arada ii gelir dinlen tabi ama sora 9ay dinlencen

ev aldılar demek ne güzel rabbim bebişleirnide göndersin inşallah.

yok asiyecim bende erkek gözüküyordu tutmadı sende ne gözüküyor kızsa bebişin sölemeyebilir bak benim 16 haftada kesin bişi diyemedi sora benim gibi 21 haftaya kalma sende:)

kızlar ben kaçayım... annemlere ev taşımaya yardıma gidiyorum akannehir offf oruç oruç yesemmi ne yapsam kaydirigubbakcemile3 hişşşştt söylemeyin kimseye hoşcakalın bye

çin takviminde erkek yazıyor bakalım tutcak mı görcez işin kötüsü anneler hisseder derler bende tık yok

kızlar son 2 aya girdim korunmayı bırakmak için ve dün çinko ve folbiol başladık....çok heyecanlandım...içim kıpır kıpır oldu.....

güle güle sanem
hadi hayırlısı yasemincim kısa sürede hamile kal inşallah cnm bende öle diyorum sağlıklı olsunda önemli değil cinsiyeti ama insan genede merak ediyo işte

günaydın kızlar geçmişi okuya okuya geldim beyzaya çok üzüldüm ayşe gözün aydın temiz çıkmış sonuçların yasemin banada folbiol verdi dr ama ben onu iğne vurdurduktan sonra kullanıım diom sence uygunmu yoksa hemen bugün başlımmı

hoşgeldin esracım senin de hayırlı olsun tedavin hadi bakalım sıra kimde acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…