kızlar selenı tatıle yollucam kım alır
ahaha yemek mi seciyo danane yapmıyoki uyku var uyumuyo ayaklarımda sallıyorum at gibi tepiyo beni habire bacaklarıyla mama yemiyoruz meve püresi yptım elmalı yemedi hatun içine yarım muzu koyunca şapır şapır yuttu daha yok mu diyo oyuncaklarını değil sürekli beni ve kucağımı istiyo uyusa 1 saate uyanır bıde
raziye nerde kızlar.aylin daha gelmedimi.
kaydirigubbakcemile2 oh oh sefası olsun zemuszemus sositosositone yapmıyoki uyku var uyumuyo ayaklarımda sallıyorum at gibi tepiyo beni habire bacaklarıyla mama yemiyoruz meve püresi yptım elmalı yemedi hatun içine yarım muzu koyunca şapır şapır yuttu daha yok mu diyo oyuncaklarını değil sürekli beni ve kucağımı istiyo uyusa 1 saate uyanır bıde
kaydirigubbakcemile3 ben dakka bir gol bir oruca ara verdim.akannehir
kız ayşe ii çözmüşsün benii ee napayım depo yapayım diyorum sora uyuyamam diye:) amann yeterki gelsinde uyumayalım dimii..mervecim günaydın canım hoşgeldin, kuzum sen tam aradıgını buldun heralde ögleye kadar yatıyosun uykucu
tamam şekercim 34 günde bir diye yapıcam takvimi anlaştık mımerve 30 eylül tahmini adet tarihim.ve son adet tarihim 26 ağustos
yaaa hakkaten bende listeye girmek isterdim ama düşükten sonra reglim hala gelmedi bi düzensizlik söz konusu yani 4 hafta geçti ama tık yok gelse rahatlıycam hem oruca biraz tatil vermiş oliruz laf aramızda kaydirigubbakcemile3
ahaha yemek mi seciyo dana
canım sen ilaca devam etcen de mi? sinir yapıyo diyodun nasıl alıstı mı bünyen?
raziş işten cıktı, ev aldılar onu yerleştirecek yeni iş bulup gelecek, aylin hiç ugramadı..
çin takviminde erkek yazıyor bakalım tutcak mı görcez işin kötüsü anneler hisseder derler bende tık yok
kızlar son 2 aya girdim korunmayı bırakmak için ve dün çinko ve folbiol başladık....çok heyecanlandım...içim kıpır kıpır oldu.....
günaydın kızlar geçmişi okuya okuya geldim beyzaya çok üzüldüm ayşe gözün aydın temiz çıkmış sonuçların yasemin banada folbiol verdi dr ama ben onu iğne vurdurduktan sonra kullanıım diom sence uygunmu yoksa hemen bugün başlımmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?