İnatla bir gün ANNE olacağım !

ayşecim günaydın sonucun iyi sanırım ayşecim sevindim adına ben sonucunun hemen çıktığını bilmiyodum kusura bakma yoksa sorardım cnm ama iyiymiş bak artık kafana takma
Gülsümcüm günaydın

tak zaten dicem artık bende tak takma deyince dinlemiyonki mubarek
ama seherim gece kafayı yastıga koydugum anda kafama üşüşüyolardı ya ameliyat sonrası yapışıklık varsa, ya kist oluşmaya başladıysa diye diye kafayı sıyırcaktım. artık hayırlısı diycem ya allah bismillah diyip arıycaz sincabımızı bakalım artık:roflol:

ayşecim günaydın sonucun iyi sanırım ayşecim sevindim adına ben sonucunun hemen çıktığını bilmiyodum kusura bakma yoksa sorardım cnm ama iyiymiş bak artık kafana takma
Gülsümcüm günaydın

saol asişim canımcım nazlanıyorum size, yoksa alınmadım, biliyorum beyzadan dolayı herkesin aklı başından gittisenağlama
sonuç da aslında cıkmadı yani sıvıyı rahme gönderirken ekrandan bakıyo benim güççük doktorum, o ara dedi, raporlu sonucu bugün alcam
sen nasılsın canım?

iyiyim canlarım ya beyzaya çok üzüldüm kendimi toparlayamadım daha geçen yılki halim aklıma geldi kötü oldum valla. Biliyorsunuz benimde lekelenmelerim oluyo arada o yüzden biraz daha kendim için de endişelendim

vesvese yok tamammı hiçbişey olmayacak allahın izniyle de dua et.

bak asişim canım benim güzel hamişlerimiz keşke hiç yaşanmasak böyle şeyleri ama veren de allah alan da, aklınıza kötü şeyler getirmeyin, herşeyin hayırlısı olsun. siz hassa dönemlerdesiniz, beyza elbette canımız cok üzüldük ama siz kendinize iyi bakın cancer mervem sen pınar diğer hamişler... yani beyza da bunu ister kafaya bişey takmayın siz üzülmeyin ki bebişler de sizle mutlu olsun hep anneleriyle kalmak istesinler bak yoksa geliyo oklava

evet asiyecim aklına kötü şeyler getirmek yok tamam mı canım bişey olmucak allahın izniyle

dua ediyorum canım aklıma kötü şey getirmemeye de çalışıyorum ama insan böle duyunca üzülüyo işte. Allah ım beyzacıma sabır versin sonrasında sağlıklı evlat versin inşallah..

sehercim ayşecim ben beyzaya üzüldüğüm için oldu sanırım canlarım Allah kimseye yaşatmasın canlarım

günaydın kızlar....
yaa beyzaya üzüldüm kaç aylıktı bebişi onun allah sabır versin offfffff çok üzüldüm
asişim sen bi dur böyle konuşu bi de sen üzme bizi şaşkııııııııınnnnn hemen herşeyi üstüne alma yok gülüm yok birşey olmıycak allahın izniyle seninkine.......

sehercim ayşecim ben beyzaya üzüldüğüm için oldu sanırım canlarım Allah kimseye yaşatmasın canlarım
amiiin ama yeter bırak kaygıyı, beyza sen iiyiysen daha iyi olacaktır emin ol, gelince ona güzel haberler veririz sen ve diğer hamişler annişler iyi olur umut dolar kız asişim

hoşgeldin canım

kızlar çok üzüldüm yaaaa...beyzaya rabbim sabır versin....o kadar içim acıdıki anlatamam offfffffff ya offfffffff...

canım sakın aklına kötü şey getirme...allahın izniyle alacaksın meleğini kollarına....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…