Valla Sehercim iyimiyim bende bilmiyorum :))) Sabahları mide bulantım çok oluyor ama çıkartamıyorum. Sahurdan sonra yatamıyorum onun için feci başağrısı çekiyorum..Bir sordun bin Ahhh işittin bak :)))))))))) bugün öğleden sonra progesteron jel yazdırmaya gideceğim doktora baş ağrısına ilaç yazarmı soracağım..Bende durum bu işte..Ben doğurmadan bitik vaziyetteyim :)))))))))
Aslında parol içmemek için zor tutuyorum kendimi.. Gerçi o gün dayanamadım yarım içtim :)))
Durum anlattığım gibi Esra cım...Allahtan evde dinlenme şansım çok..İş olmazsa büroya uğramıyorum
ben hiç şikayet etmicem hiç uyumamazlık yapmıcam.benim hiç midem bulanmayacak :umursamaz:
Valla ne kadar dayanabilirim gidip gelmeye henüz bilmiyorum. eğer bir tehlike olmazsa yıl sonun atlatmayı düşünüyorum..daha sonra 2 bebek ile uzun süre gelebileceğimi sanmıyorum..belki işleri eve taşırım belki diğer arkadaşa devreder çıkarım..henüz karar vermedim..durumum iyice netlik kazansın birşeyler yapacağız.. olmadı bundan sonra koca parası yerim..bakalım tatlı olacak mı :)))
bebeklerin sağlıkla doğsunda gerisini nasılsa halledersin emelcim
ayşecim güle güle iyice dinlen cnm benim
Gülsüm kız inşallah hamile olda uyu miden bulanmasın başın dönmesin cnm benim
slm canlarım arada fırsat buldum kimsecikler yok muu yasemin nasılsın canım hadi buay sıra sende içimedoğdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?