İnatla bir gün ANNE olacağım !

Sağol Gülsümcüm ...Sağol Ayşecim...İnşallah en kısa zamanda sizleride bu şikayetlerle duyarız :)) Topikteki tüm herkesi inşallahhh :

oooy canım benim inşallah kısa sürer bu sıkıntılar, ikizler çok tormaz ennelerini baş agrısı için de yazacagı ya tamol ya parol başka ne verebilir ki...çok geçmiş olsun

canım baştanda dur pes etme bu kadar gecicek heosi canım şöle ilk 2 ay sıkıntı oluyo ondan sonra bişiyin kalmaz

ben hiç şikayet etmicem hiç uyumamazlık yapmıcam.benim hiç midem bulanmayacak :umursamaz:

Aslında parol içmemek için zor tutuyorum kendimi.. Gerçi o gün dayanamadım yarım içtim :)))
Durum anlattığım gibi Esra cım...Allahtan evde dinlenme şansım çok..İş olmazsa büroya uğramıyorum

Bunu bir kenara yazdım Gülsüm ...:))) İNşallahh bak böyle demiştin diyeceğim...Şikayetlerimi ablama anlatınca "sen kaşındın ben sana acele etme demiştim" diyor...:)))) Sanki 15 lik gelinim ya :)))))

en iisini yapıon peki allah kısmet ederse doğum ve sonrasını nasıl planlıon

Valla ne kadar dayanabilirim gidip gelmeye henüz bilmiyorum. eğer bir tehlike olmazsa yıl sonun atlatmayı düşünüyorum..daha sonra 2 bebek ile uzun süre gelebileceğimi sanmıyorum..belki işleri eve taşırım belki diğer arkadaşa devreder çıkarım..henüz karar vermedim..durumum iyice netlik kazansın birşeyler yapacağız.. olmadı bundan sonra koca parası yerim..bakalım tatlı olacak mı :)))

bende şuan böleyim işyeri babamın ben ilgileniom herşeyle 1 ay evde oturursam işyerindeki işler nolcak onu düşünüom

bebeklerin sağlıkla doğsunda gerisini nasılsa halledersin emelcim
ayşecim güle güle iyice dinlen cnm benim
Gülsüm kız inşallah hamile olda uyu miden bulanmasın başın dönmesin cnm benim

slm canlarım arada fırsat buldum kimsecikler yok muu yasemin nasılsın canım hadi buay sıra sende içimedoğdu

slm canlarım arada fırsat buldum kimsecikler yok muu yasemin nasılsın canım hadi buay sıra sende içimedoğdu

canım iyiyim şükür....bende olması imkansız güzelim ben hala korunuyorum...2 adet sonra bırakacağız korunmayı inşallah....:))) sen nasılsın hala yoğunmusun canım ya...

beyza....allahtan sabır diliyorum sana canım...diyecek söz yok...kelimeler yetmiyo...inşallah yine bi melek yollar rabbim sana...gidenin acısını unutturur...

ben geldim kızlar içerde çok işim vardı sabahtan beri çalışıyorum hayırdır kötü bişi mi oldu bakim eskiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…