İnatla bir gün ANNE olacağım !

ayşecim raahim filminin iyi çıkmasına sevindim canım...hadi o zaman gelsin sincabımız artık daaaa...
emelcim ben diyim sana koca parası pek datlu...demi kız dünür...
asiyecim korkma hayatım allah verecekse ne olursa olsun geliyo meleğin...bak benim adet kanaması gibi kanamam oldu..parça parça kan geldi..ama allah meleğimizi bize bağışladı şükür..onun için rabbimden hayırlısını dileleyelim...sağlıkla gelsin bebişimiz...
benim kuzu uyuyo...dün gece 1.5 ta uyudu..sabah 5 te uyandı..gözler faltaşı...7 ye kadar gezdik evde omzumda spider man gibi...şimdide bi uyanıyo emiyo mama yiyo..mızır mızır uyuyo gene...akşama işim var..babamız da yok bu gece..bodruma gitti...allah yardım etsin valla bana...

beyzacım canım şimdi gördüm allah sana ailene sabırlar versin canım çok üzüldüm. biliyorum şimdi ne desek boş arkadaşım seni çok seviyoruz umarım en kısa zamanda toparlanırsın.

şebo esra selem kızlar...
üzüyo demeye dilim varmıyo kız dünür..bi bakıyo gözümün içine bi kokluyom...oooh mis gibi...herşeyi unutuyom o zaman...

gel dunur bana bı selen bı damat uğraşır dururuz nasılsa ben deneyımlıyımde bu konuda bende senın gelini pışlaya pışlaya zor uyuttum

amanda aman bitik vaziyetteymiş benim dünürüm kıyamam ben sana. doğurunca napcan kimbilir çıldır vaziyette olursun kesin :roflol: :roflol: aman be emelim başın arısın kıçın arısın boşver hepsine değer. ama sen evde sürekli mızmızlan tamammı kapris yap kolay diil ikiz doğurcan çeksinler kapris yap bol bol vereliniortak

çalışma tabi ya hemde ne tatlı olur eve falan taşıma işi sakın bir olsaydı taşırdın ama iki oldu artık taşıyamazsın :1no2: sanki taşısan iki çocukla iş yapabilcen de :CüvCüv::CüvCüv:

şebnem hoşgeldin nasılsın.

hoşbulduk şeker süperim moralliyim umutluyum umarım mutlu günlere adım atıyorumdur. sen nasılsın datlım opuyorumnanaktan

kızlar ya hediyelerinizin resimlerini görmedik gülsüm hadi bari sen koy fotosunu hediyenin merak ediom

yazıyoz be gülüm ne barıyon benim yazdıkların bi önceki sayfanın altında kaldı :çok üzgünüm: sen niye aşağıda görünmüyon burda oldun halde

anam kullanıcı panrelndeyım ben buradayım sizi bırakırmıyım heç aşkolsun
valla esra hediyeleri koyan falan yok cancazım daha bayramı beklıyolar herhalde

anam kullanıcı panrelndeyım ben buradayım sizi bırakırmıyım heç aşkolsun
valla esra hediyeleri koyan falan yok cancazım daha bayramı beklıyolar herhalde

kıız gülsüm mesela aldı hediyesini die biliom hani alanlar koysada baksak biraz konu değişse bebiş olayına takmasak

valla benım dunurde aldı koymadı bı beyzam koymuştu :((((((((((((((((((((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…