İnatla bir gün ANNE olacağım !

-yoğurt çorbası
-biber kızartması domates soslu
-kaşarlı patates köftesi
-çikolatalı puding
-salata
-hoşaf

canım tavada patates böreği nasıl oluyoo bi tarif edebilirmisin sana zahmet

çok geç çıkıyormuşsun canım...gayet iyi menün afiyet olsun...

hediyeyi de koycan demi..çok büyük kız bu fotolar...tam sığmıyo sayfaya..

hoş geldin menekşeçim
koydum dunur anca resimleri dosyaya aldım ama iki saat aradım hangine aldım diekaydirigubbakcemile3

sağol yasemincim ne yapim ancak bunlar yetişir seninki de baya idaalı şekerim afiyet oslun
menekşecim ben akşamdan patatesleri haşladım cnm. Haşlanmış patatesleri püre haline getiriyorum .
ince kıyılmış soğanı tavada azıcık çevirip patatesi ekliyorum içine karabiber tuz ekleyip biraz daha ocakta çeviriyorum. Sonra yumurta+yoğur+ayçiçek yağını birleştirip karışım yapıyorum . Yufkaların içine hem karışımdan sürüyorum hem de patatesleri dağıtıyorum 2 yandan kapatıp kare+dikdörtgen yufkanın büyüklüğüne bağlı olarak kapatıyorum ocakta tavayı az yağla kızdırıp gözleme şeklinde yapıyorum . Benim eşim çok seviyo Allah tan yemek olmayınca böle kurtarıyorum kendimi...
Uzun oldu ama aslında yaparken yarım saatte yapılıyor..

çok sağol canım tarifin için sana kolay gelsin yaparken anca bu kadar olur canım ne yapacan eşinde seviyomuş badem daha ne yapacan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…