ben burdayım ben akşama tavada patates böreği+çorba+salata düşünüyorum yeter sanırım ne yapim akşam uyuya kalmışım yemek yapmayı unuttum yufkam vardı böle çabucak ancak bunlar yetişir 7 de çıkıcam işyerinden çünkü
ben burdayım ben akşama tavada patates böreği+çorba+salata düşünüyorum yeter sanırım ne yapim akşam uyuya kalmışım yemek yapmayı unuttum yufkam vardı böle çabucak ancak bunlar yetişir 7 de çıkıcam işyerinden çünkü
http://img10.imageshack.us/img10/9806/sany2605.jpg
buda hediyeleri bi yuzunde merve bı yuzunde kuzey yazıyormuş
hoş geldin menekşeçim
koydum dunur anca resimleri dosyaya aldım ama iki saat aradım hangine aldım diekaydirigubbakcemile3
canım ya bu çocuk senin mi ya maşallah
çok güzel resimler maşşallah kuzeye ve annesine...
sağol yasemincim ne yapim ancak bunlar yetişir seninki de baya idaalı şekerim afiyet oslun
menekşecim ben akşamdan patatesleri haşladım cnm. Haşlanmış patatesleri püre haline getiriyorum .
ince kıyılmış soğanı tavada azıcık çevirip patatesi ekliyorum içine karabiber tuz ekleyip biraz daha ocakta çeviriyorum. Sonra yumurta+yoğur+ayçiçek yağını birleştirip karışım yapıyorum . Yufkaların içine hem karışımdan sürüyorum hem de patatesleri dağıtıyorum 2 yandan kapatıp kare+dikdörtgen yufkanın büyüklüğüne bağlı olarak kapatıyorum ocakta tavayı az yağla kızdırıp gözleme şeklinde yapıyorum . Benim eşim çok seviyo Allah tan yemek olmayınca böle kurtarıyorum kendimi...
Uzun oldu ama aslında yaparken yarım saatte yapılıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?