bende tüp bebek tedaviyi başladım sinem sonunda iğnelerimi oluyorum kontrole gidiyorum bildin gibi yani tedavi süreci
hoş geldın sınemcım
sinem esra şebo..hoşgeldiniz..
düşünmüom içim sıkılıoo off
sebo kacıncı gün bugünee biz geldik sustunuz
bende tüp bebek tedaviyi başladım sinem sonunda iğnelerimi oluyorum kontrole gidiyorum bildin gibi yani tedavi süreci
hosbulduk canım
hosbulduk canım
kız delimisin bak ramazan ayındayız bugün cuma bol bo dua et nolursun kız böyle günde karamsar olunurmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
canım allah yüzünüze baksın inşalaah...ilk seferde alalım emelim gibi güzel haberlerini..ezan okunuyo burda şu vakit...dualarım sizlerle..inşallah kucağımdaki melekten birer tane de size de göndersin rabbim...her birinize...
bugün tedavinin 8,günü
iğnelerin 7,günü şekercim
amin canım dua eden ellerin dert görmesin allah kabul etsincanım allah yüzünüze baksın inşalaah...ilk seferde alalım emelim gibi güzel haberlerini..ezan okunuyo burda şu vakit...dualarım sizlerle..inşallah kucağımdaki melekten birer tane de size de göndersin rabbim...her birinize...
ohh ne güzel hadi gidin hava çok güzel. bunlar son güzel havalar değerlendirin kızçenle.susarmıyız hiç şebocum
benım zilloşun mama satıydı mama yedik üstümüzü değiştik yuruyuşe çıkıcaz 1 saat bakalım gene
aminnn hepimizin canımcımammiin şebnemcim allah yüzüne baksın çabalarını sonuçsuz bırakmasın
kız oğlan anası sendemi burdasın nasıl keyifler allah mutluluklarınızı artırsın keyfiniz yerinizde mi?seninde cuman mübarek olsun şekercim
hoşbulduk sehercim geçmişi okuyordum oyüzden yazamadım seleni hava aldıracaksın hadi bakalım gezin anacık kızcık
mervecim ben sana dün yazmışsın sıcak çok olmasada çıkılmaz eskisi gibi sanıyor insan kendini ama hamileyken öyle olmuyor malesef neyseki annen yanındaymış çok geçmiş olsun
şebnemcim tedavin hayırlı ugurlu olsun canım
sanemcim ankarada ali ergün var çok iyi bir doktor birde ona gitmeni tavsiye ederim
ayşecim kaynanan gelir ama sana yatmaya degil
kuzeycimi öp merve 2
sinemcim nerdesin sen ya adresini ver bana
esrave gülsümcüm sizler napıyorsunuz..
ohhhhhhhhhh bi haftası bitmis bile hayırlısı olsun canım benimmmkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?