İnatla bir gün ANNE olacağım !

susarmıyız hiç şebocum
benım zilloşun mama satıydı mama yedik üstümüzü değiştik yuruyuşe çıkıcaz 1 saat bakalım gene

bende tüp bebek tedaviyi başladım sinem sonunda iğnelerimi oluyorum kontrole gidiyorum bildin gibi yani tedavi süreci

canım allah yüzünüze baksın inşalaah...ilk seferde alalım emelim gibi güzel haberlerini..ezan okunuyo burda şu vakit...dualarım sizlerle..inşallah kucağımdaki melekten birer tane de size de göndersin rabbim...her birinize...

hosbulduk canım

hosbulduk canım

kız delimisin bak ramazan ayındayız bugün cuma bol bo dua et nolursun kız böyle günde karamsar olunurmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

relax olmaya çalışıom dua ediom herkes için sizde bana dua edin sağlık ve sıhat istiom ikisi olursa bebişte sonra gelir

ammiin şebnemcim allah yüzüne baksın çabalarını sonuçsuz bırakmasın

hoşbulduk sehercim geçmişi okuyordum oyüzden yazamadım seleni hava aldıracaksın hadi bakalım gezin anacık kızcık
mervecim ben sana dün yazmışsın sıcak çok olmasada çıkılmaz eskisi gibi sanıyor insan kendini ama hamileyken öyle olmuyor malesef neyseki annen yanındaymış çok geçmiş olsun
şebnemcim tedavin hayırlı ugurlu olsun canım
sanemcim ankarada ali ergün var çok iyi bir doktor birde ona gitmeni tavsiye ederim
ayşecim kaynanan gelir ama sana yatmaya degil
kuzeycimi öp merve 2
sinemcim nerdesin sen ya adresini ver bana
esrave gülsümcüm sizler napıyorsunuz..

amin canım dua eden ellerin dert görmesin allah kabul etsin

susarmıyız hiç şebocum
benım zilloşun mama satıydı mama yedik üstümüzü değiştik yuruyuşe çıkıcaz 1 saat bakalım gene
ohh ne güzel hadi gidin hava çok güzel. bunlar son güzel havalar değerlendirin kızçenle.
ammiin şebnemcim allah yüzüne baksın çabalarını sonuçsuz bırakmasın
aminnn hepimizin canımcım

kız oğlan anası sendemi burdasın nasıl keyifler allah mutluluklarınızı artırsın keyfiniz yerinizde mi?seninde cuman mübarek olsun şekercim

tamam canım
herzaman gelemiyorum lekelenmelerim oluyo dinleniyorum fırsat buldukca gelmeye calısıyorum

ya kızlar beni dün arı soktu agagımın baş parmagımın arasını üstüne basamıyorum valla sormayın dün yemekleri zor yaptım bana bir müsade namaz kılıcam sonra görüşürüz..

anladım canım sinemcim
ayşecim seninde cuman mübarek olsun geçmiş olsun bu arada alperende kocaman olmuştur dimi oy yerim ben topigimizin bütün bebişlerini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…