hoşgeldiiin hay saooolll tamam bu ayın 30 u gibi hamileyim diycem size 100000 degerim diycem hem dekaydirigubbakcemile5
hoşbulduk canımmmm seherimhoş geldın sanemcim
hoşgeldiiin hay saooolll tamam bu ayın 30 u gibi hamileyim diycem size 100000 degerim diycem hem dekaydirigubbakcemile5
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz gülsüm biliyormusun ben pıhtılaşma problemimle ilgili ankaraya gittim ve orada bir doktorun özel muayenesine gittik. muayenem iyidi ama pıhtılaşma problemim için bir ay daha aspirin ve yüksek doz folicasit kullanıp daha sonra tekrar gebelik düşünmemi söyledi. gebe kalınca günde bir iğne kullanmam gerektiğini biliyordum ama bu doktor günde iki iğne dedi akannehir acaip korkuyorum artık gebe kalmaktan mafoldumben günde iki iğneeeeeeeeee mafoldumben
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz gülsüm biliyormusun ben pıhtılaşma problemimle ilgili ankaraya gittim ve orada bir doktorun özel muayenesine gittik. muayenem iyidi ama pıhtılaşma problemim için bir ay daha aspirin ve yüksek doz folicasit kullanıp daha sonra tekrar gebelik düşünmemi söyledi. gebe kalınca günde bir iğne kullanmam gerektiğini biliyordum ama bu doktor günde iki iğne dedi akannehir acaip korkuyorum artık gebe kalmaktan mafoldumben günde iki iğneeeeeeeeee mafoldumben
amaaaaaaa iğne senağlama yinede hayırlısı canımolsun canım bak dermansız dert deil ya, olursun tedavini alırsın kuzunu kucagına, hiç üzme kendini
hakkaten yahu ilk ayda 10000 de ne oluyor valla şöyle 50 ile 200 arası bir şey söyle canım sen öyle bir rakam söylersen eyvahhhhhhh deriz dış gebelik var bu kızda yoksa bu kadar yüksek değerde nekiiiiiiiiiiiiiYUUUHH BU ÇOK BEEE NORMAL BİŞEY DE MESELA 170:lepi:
sanemcim sen inşallah bi gebe kal da sana o iğneler lokum şeker gelecek bak gör..merve dediydi dersin.. zemuszemus
AYY SALAĞIM BEN NASIL UNUTTUM ANKARAYA GİTTİĞİNİ SORMADIM.CANIM BENİM GEBELİK DÜŞÜN DEMİŞ SANA DOKTOR.KORKULACAK BİŞEY OLSA DÜŞÜNME DERDİ DİMİ.BİZİM DAİREDE Bİ BAYAN VAR ONUNDA PIHTILAŞMA SORUNU VAR VE ŞUAN HAMİLE ODA SANIRIM GÜNDE İKİZ KEZ OLUYO İĞNELERİ.:1hug:
hmm demek ben sana söylemiştim ve sende unuttun haaaaaaaaaaaaa :dilcikar: :dilcikar: Bende söylemedim diye öyle açıklayıp dert yanıyorum :dilcikar: :dilcikar:
sanem cnmmm bak ne ii olmuş başka doktora gözükmene rabbim bidaha yaşatmıcak inşallahh bu iğneler yarıcak bebişinee kızlar ben şimdi hatime başladımdı allah kabul ederse okumaya başlayım cuma vakti sizede dua edicemm... Dualarınızda bizide unutmayın hayırlı cumalar..
sanem cnmmm bak ne ii olmuş başka doktora gözükmene rabbim bidaha yaşatmıcak inşallahh bu iğneler yarıcak bebişinee kızlar ben şimdi hatime başladımdı allah kabul ederse okumaya başlayım cuma vakti sizede dua edicemm... dualarınızda bizide unutmayın hayırlı cumalar..
aman sanemcım bebeğin gelsinde olursun be gulum nolcak onlarr için herşeye değer dimi ama
neyse hadi :1hug:evet ya demiştin çok çok özür dilerim gerçekten.
inşallah canım işte bir taraftanda rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsinde diyorum gerisi önemli değil... allahım hayırlısını versin artık... benim doğum kesinlikle sezeryan olacak canım acı çekmiycem.. (pıhtılaşma sorunu olan insanlar normal doğum yapamaz)sanemcim iğneden cekinirsen dogumda bitin kızım sen, o acıya nasıl dayancanallah o günleri göstersin inşallah paşa paşa git ignelerini ol, bebişin gelsin yeter ki:))
sanem cnmmm bak ne ii olmuş başka doktora gözükmene rabbim bidaha yaşatmıcak inşallahh bu iğneler yarıcak bebişinee kızlar ben şimdi hatime başladımdı allah kabul ederse okumaya başlayım cuma vakti sizede dua edicemm... dualarınızda bizide unutmayın hayırlı cumalar..
kızlar ben birazdan cıkıcam, hsg nin raporu hazırmış gidiyim doktoruma göstereyim, yumurtalama akıntım da başlamış, muayenmi olayım gün cıkarsın sincap arayalım
bir de klomen kullanacamıyım bakalım, onu konusurum, hadi öptüm hepinizi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?