İnatla bir gün ANNE olacağım !

olsun canım bak dermansız dert deil ya, olursun tedavini alırsın kuzunu kucagına, hiç üzme kendini

sanemcim sen inşallah bi gebe kal da sana o iğneler lokum şeker gelecek bak gör..merve dediydi dersin.. zemuszemus

AYY SALAĞIM BEN NASIL UNUTTUM ANKARAYA GİTTİĞİNİ SORMADIM.CANIM BENİM GEBELİK DÜŞÜN DEMİŞ SANA DOKTOR.KORKULACAK BİŞEY OLSA DÜŞÜNME DERDİ DİMİ.BİZİM DAİREDE Bİ BAYAN VAR ONUNDA PIHTILAŞMA SORUNU VAR VE ŞUAN HAMİLE ODA SANIRIM GÜNDE İKİZ KEZ OLUYO İĞNELERİ.:1hug:

olsun canım bak dermansız dert deil ya, olursun tedavini alırsın kuzunu kucagına, hiç üzme kendini
amaaaaaaa iğne senağlama yinede hayırlısı canım
YUUUHH BU ÇOK BEEE NORMAL BİŞEY DE MESELA 170:lepi:
hakkaten yahu ilk ayda 10000 de ne oluyor valla şöyle 50 ile 200 arası bir şey söyle canım sen öyle bir rakam söylersen eyvahhhhhhh deriz dış gebelik var bu kızda yoksa bu kadar yüksek değerde nekiiiiiiiiiiiii
sanemcim sen inşallah bi gebe kal da sana o iğneler lokum şeker gelecek bak gör..merve dediydi dersin.. zemuszemus

inşallah öyle olur inşallah allah bi kolaylık verir canım :1hug:

aman sanemcım bebeğin gelsinde olursun be gulum nolcak onlarr için herşeye değer dimi ama

hmm demek ben sana söylemiştim ve sende unuttun haaaaaaaaaaaaa :dilcikar: :dilcikar: bende söylemedim diye öyle açıklayıp dert yanıyorum :dilcikar: :dilcikar:

sanem cnmmm bak ne ii olmuş başka doktora gözükmene rabbim bidaha yaşatmıcak inşallahh bu iğneler yarıcak bebişinee kızlar ben şimdi hatime başladımdı allah kabul ederse okumaya başlayım cuma vakti sizede dua edicemm... dualarınızda bizide unutmayın hayırlı cumalar..

sanemcim iğneden cekinirsen dogumda bitin kızım sen, o acıya nasıl dayancan allah o günleri göstersin inşallah paşa paşa git ignelerini ol, bebişin gelsin yeter ki:))

allah kabul etsin canım

canım allah kabul etsin:Saruboceq:

aman sanemcım bebeğin gelsinde olursun be gulum nolcak onlarr için herşeye değer dimi ama

öyle tabi canım değer tabiki.... allaha şükür benim gebe kalabilirliğimde sorun yok ama gebeliğin benimle kalabilirliğinde sorun var işte onuda iğneyle ikna edcez kalması için........ ay ne bileyimmmmmmmmmm şaşkın oldum akannehir

adşcım allah kabul etsin..dualarım seninle ve tüm arkadaşlarımla...

evet ya demiştin çok çok özür dilerim gerçekten.
neyse hadi :1hug:
sanemcim iğneden cekinirsen dogumda bitin kızım sen, o acıya nasıl dayancan allah o günleri göstersin inşallah paşa paşa git ignelerini ol, bebişin gelsin yeter ki:))
inşallah canım işte bir taraftanda rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsinde diyorum gerisi önemli değil... allahım hayırlısını versin artık... benim doğum kesinlikle sezeryan olacak canım acı çekmiycem.. (pıhtılaşma sorunu olan insanlar normal doğum yapamaz)

canım allah kabul etsin :Saruboceq:

kızlar ben birazdan cıkıcam, hsg nin raporu hazırmış gidiyim doktoruma göstereyim, yumurtalama akıntım da başlamış, muayenmi olayım gün cıkarsın sincap arayalım
bir de klomen kullanacamıyım bakalım, onu konusurum, hadi öptüm hepinizi:)

hadi canım iyi haberler alırsın inşallah kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…