çok şükür canım sen napiyosun nasıl geçiyo vakit evdemisin iştemisin hiç anlatmıyosun sık da gelmiyosun. :çok üzgünüm:
anladım canım sinemcim
ayşecim seninde cuman mübarek olsun geçmiş olsun bu arada alperende kocaman olmuştur dimi oy yerim ben topigimizin bütün bebişlerini..
kusum evdeyim cünkü kanamalarım lekelenmelerim oluyo dinleniyorum
dr normal diye ama hareket kısıtlaması ve dinlenme veriyo valla iki aydan beri ilk defa dün akşam arkadasa oturmaya gidebildim hep evdeyimmm
kusum evdeyim cünkü kanamalarım lekelenmelerim oluyo dinleniyorum
dr normal diye ama hareket kısıtlaması ve dinlenme veriyo valla iki aydan beri ilk defa dün akşam arkadasa oturmaya gidebildim hep evdeyimmm
iyi yapıyosun dinlen o zaman riske etme. önemli olan ikizlerimiz dimi ama
hoşbulduk sehercim geçmişi okuyordum oyüzden yazamadım seleni hava aldıracaksın hadi bakalım gezin anacık kızcık
mervecim ben sana dün yazmışsın sıcak çok olmasada çıkılmaz eskisi gibi sanıyor insan kendini ama hamileyken öyle olmuyor malesef neyseki annen yanındaymış çok geçmiş olsun
şebnemcim tedavin hayırlı ugurlu olsun canım
sanemcim ankarada ali ergün var çok iyi bir doktor birde ona gitmeni tavsiye ederim
ayşecim kaynanan gelir ama sana yatmaya degil
kuzeycimi öp merve 2
sinemcim nerdesin sen ya adresini ver bana
esrave gülsümcüm sizler napıyorsunuz..
kıslarrrrrrrrr napıyorsunuz... oooo topik şenlenmiş herkes hoşgelmiş....biz iyiyiz baş ağrımızda olmasa süperiz...:))))))) sizlerde ne var ne yok
hoşgeldiniz feyza şebo emel ve sinem.
SLM KIZLAR ya kızlar adetime bir hafta var kasıklarımda batmalar oluyor özellikle sol tarımda ve çok nadir olsa sancı oluyor gibi sonra geçiyor off acaba hamiemiyimki allahım ya geçen ay 5 gün önce olmuştu adetim belki bu ayda erken olucak ondan böyleyimdir
hoşbulduk fındık güzeliii.)))) Nasıldı tatil...
Kız sinem bende öyleyim valla bebeler aklımı başımdan aldı :)))))
Şebooo duy bunları duyyy :)))))
hoşbulduk fındık güzeliii.)))) Nasıldı tatil...
Kız sinem bende öyleyim valla bebeler aklımı başımdan aldı :)))))
Şebooo duy bunları duyyy :)))))
SLM KIZLAR ya kızlar adetime bir hafta var kasıklarımda batmalar oluyor özellikle sol tarımda ve çok nadir olsa sancı oluyor gibi sonra geçiyor off acaba hamiemiyimki allahım ya geçen ay 5 gün önce olmuştu adetim belki bu ayda erken olucak ondan böyleyimdir
evet sinemcim sorma baş ağrısı çok bende bulantıda var ama öyle çokk değil.:)) sende varmı baş ağrısı?
ohhh iyi dinlenmişsindir biraz Gülsüm ..:)) Trabzondan banada fındık geldi :)) Ama küçük bana mahsus küçüklerimi gönderdi yoksa bu kız söyle bakayım bu sene fındıklar iri mi :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?