İnatla bir gün ANNE olacağım !

FEYZAAA NEDEN BANA OKLAVA YAAA benneyaptımki

aşagıdakine bakarsan anlarsın cicim a.s

ben geldim...ezogelinimi yaptım..bi de keşkül..piyale..ohh daha ne olsun anacım..ben çocuklu kadınım..

geldik canım raziyenın selamı var kızlar eve net bağlatıcakmış ama daha bağlanmamış eşiyle arası duzelmiş evıde yereştirmiş

hqmarat dunur
bende bu gun kuzu gerdan yaptım haşlama eşim istedi
yanına pilav istedi beyımız çiğ köfte acılı acılı
tatlı supangle

benim akşama menü muallakta arkadaşımın eşi bi yemege davetli arkadaşda bebekli benim eşimde ona eşlik edecek bende arkadaşıma...ama kimin evinde daha karar vermedik bebeğinin durumuna bağlı....
-yoğurt çorbası
-biber kızartması
-patates köftem var dünden kalan yanınada ne yaparsam artık....

ayy kuzu eti hiç sevmem...size afiyet olsun dünür...
yasemincim hazır köfte alıp kızartıver yanına olma mı..

kontrol skopik incelemede pelvik yapılarda patolojik kalsifikasyon izlenmedi

uterin kavite dolumu homojendir. uterus konfigürasyonu doğaldır

her iki tarafta tubalar normal dolum göstermektedir

kontrast madd her iki tarafta periton boşluğuna kolaylıkla geçmektedir

periton içerisindeki kontrast madde herhangi bir lokülasyon göstermemektedir.:roflol::roflol:

ben geldim kızlar allaha şükür hiç bir engelim yok artık ve içim cok rahat, yumurtama da baktı doktorum, olgunlaşmış bu aralar çatlar dedi:)

dua edin maşallah diyin canlarım yaaa inşallah gülsümün de sonuçları böyle çıksın, inşallah hepimiz sağlıklı hayırlı evlatlar dünyaya getirelim...

bende geldim kızlar..
ayşecim naptın gittin mi doktora?
feyza cnm haklısın ya insan kendini unutuyor herşey yapmak istiyor eskisi gibi ama çokta yorulmamıştım bundan sora daha dikkat edicem.,
esracımm hayır olsun içindeki sıkıntı uykusuzluktandır belkide:)
ooh iki hamarat dünür yapmış yemekleri..benim dünürümm nerdee yaa özledimm bi bilgisayarı yapılsada gelse sıksık..

amanın ikiz anaları ve ikiz ana adayı şebocum gelmişş ne güzel yaa maşallahh allah arttırsınn bebelerimizii..

kızlar bende kaynanaya gitcem ya birazcık uyuyayım sonrada kalkıp patlıcan salatası yapcam elim boş gitmeyim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…