canım teyzemler ist dan geldiler annemde yemeğeydiler bende eşimle geldim tuttular zorla bırakmadıları sahur yapcaz babam eve atcak bizi yerim ben o tontinii
aslında mervecim bende evde net yok olsa gece hep oturuoz kocişle sahura kadar oda bende uyudukmu uyanınca bişi yiyemioz ondan böle yapıoz
kalkıoz kalkıoz ya canım bende istemem yüzünüzü kara çıkarmamayı allah şahit ama kısmet diom
hadi inşallah hayatım...bana müsaade..kuzey iyice daldı..inşallah artık uyanmaz...o uyurken bende yatayım..daha gece mesaimiz var çünkü...
aynen ya bıde sanırım böbreğim tutu gee sancımda var zor kaktım yatktan kucağıma alım derken kaldım iki buklum
gunaydın oynak beyımız
ewet canım hele tekirdağ tarafı neydi öyle aman allahım
al işte güler misin ağlar mısın, neyse sehercim sakin ol, o kuzunun uyudugu sana annesi, sen de biraz dinlenmeye calıs madem, beline kusak ısıtıp sar da azmasın böbrek agrınsanırım canım ya bıde benım böbrekte taş vardı o da tutmuş olabilir gene benım cadının yaptına bak ayşeya salonda attım yere karnını doturdum altını mıçmış beline kadar değiştirdim oynarken uyudu hakmı bu şimdi bana reva mı ya o kadar uğraştım geri uyutmaya uyumadı
kızlar akşam haberleri izlediyseniz istanbuldaki durumu görmüşsünüzdür.burdan ordaki vatandaşlarımıza geçmiş olsun rabbim sabır versin diorum.
evet sanırım gulsumcum sancı yokluyo ama hadi hayırlısı bakalım ben yarından itibaren hafta sonuna kadar hatta pazateside gelebilirimm anacıma gidicem ordanda gırerım gerçide haber edeyım şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?