İnatla bir gün ANNE olacağım !

saol pınarcım yaaa önce hamişlerimiz bebişlerimiz annelerimiz iyi sağlıklı olsun da bizim sincaplar nasıl olsa gelecek, beklemek ve dua etmekten başka caremiz yok, bu telaşlar da güzel, gelince kıymetlimiz olucaz bebişimiz işte:)

doğru diyosun aysecim önce sağlık sonra selamet. allahım çok bekletmeden yaşatır inş bu duyguyu birtanem. biz de sağlıcakla bi alsak kucağımızaa zamanında.
yavaş yavaş mutfaga geçeyim ben canım, çok öpüyorum seni, kendine ii bak emiiŞeniz

Evet hemde ne kıymetlı olucak
hem dövecem hem sevecem danamı:roflol:

kolay gelsin pınarcım, az kaldı canım hayırlısıyla gelecek bebeğinopuyorumnanaktan

saolasın aysecim, öpüyorum seniii, gülsümcüm seni ve selen sıpanı da öpüyorum, herkese şimdiden iyi iftarlar

benim kuzum uyuyo teyzeleri..bugünkü azgınlıktan sonra...ama ne zaman uyanıp gene mızrdamaya başlıcaz bakalım...bende yaprak dökümüne bakıyom..kocişte salonda maç izliyo...canım sıkılıyo..hayırdır inşallah...

kuzum benim ya, maşallah hep uyusun da büyüsün annesini yormasın insallaaah, benimki de arkdaşımızla maç izlio ben bugün onlar maç izlicek die fedakarlık yaptım yaprak dökümü hayal oldu

bı maççıda bende izliyo selende karşısında babaya bakıyo

maşallah prensesimize, e tabi maç olunca kızcağız anlayamadı bi sürü adamın yuvarlak bişeyin peşinde koşturduğunu görünce:) bu arada sana gülsüm demişim kusuruma bakma kendi adımı da unutcam bu gidişle sehercim :asigim:

olsuncanım önemli değil ona tv yasak şekercim daha babası bı onla oynaşıyo bı maç izliyo

canım bebeklere 6 aya kadar yasak gelişimi için

anaam, ben bilmiodum bunuuuu, sizden çok şey öğrencem ben valla, eltimin bebesi aylardır seyredio gerçi kendi 5 aylık oldu daha ama söylim izlettirmesin ay iyiki denk geldi de söledin sehercimdelikafadulden ay ben iyi bi anne olamicak mıyım ya, hiçbişi bilmiyorum off offff:1no2::çok üzgünüm:

selam kızlar dün baya morelim bozuktu keyfim kaçtı gece uyuyamadım sabaha karşı yaptım ögleden sonra kalktım sinemin hediyesini göndermeye gittim ordanda pazara geçtim eve geldim yemek yaptım yedik içtik sonra unutulmaz dizimi seyrettim derken zaman geçti şimdi gireyimde okuyayım dedim
sehercim geçmiş olsun dikkat et kendine lmaz:
merve2 hediyeni neden begenmiyeyim ben öyle en ufak birşeyden mutlu olan insanım begenirm a.s.
sinemcim hediyeni gönderdim malum havalar oralarda kötü ne zaman gelir bilemiyorum
hediyeler süper güle güle kullanın yanlız dikkatımi çeken herkez mumluk almış anlaştınızmı ne :roflol::roflol:
şebnemcim hayırlısıyla bebşin gelir inşallah :CüvCüv:
pınarcım bendede çıkmıştı ama çok az miktarda yazıyordu doktorum hamilelikte normel hormonlar sürekli degişiyor demişti inşallah seninkindede sorun olmaz...a.s

olursun pınarım hele bi elamerve gelsinde herşeyı nasıl ğreniyosun bizde başlarda bilmiyoduk ama şimdi öğrendik sen takıldığın bişi olursa sor yeterkı öğrenilmicek hiç bişi yok
bu saatte ne arıyon demeyın sahura kaltım daa
feyzecım geçti canım sanırım böbrek değilmiş ama ne bılmıyom

günaydın ayşecim..ben geldim ama cee deyip gidecem çok uykum var..oğlanın altını temizledim karnını doyurdum uyuyo şimdi..gece 2 ye doğru uyudu da...babası saat kurmayı unutmuş..ama bizde bi ayaklı saat var kaldırdı babayı... :)))))))

hadi bana müsaade..oğluşum da uyusun inşallah da bende uyuyiim biraz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…