saolasın Ayşecim normal de iç çamaşır ütülerim ama hamişlik ilerledikçe iç çamaşırlaı ütülemekten vazgeçtim bi ton ütü çıkıyo diye, dediğin gibi iç çamaşırlarımı ütüleyeyim, temizlenirken dediğin gibi yapıyorum, insallah erken doğum vs olmaz gerisine katlanırım nasılsa. tekrar teşekkür ederim cnm benim. nasılsın?
iyiyim canım ben de yaa ovulasyon hesapları sincap aramalar derken zaman geçiriyoruz işte
iyiyim canım ben de yaa ovulasyon hesapları sincap aramalar derken zaman geçiriyoruz işte
cnm benim insallah sincabını hayırlı zamanda bulacaksın, her gece dua ediyorum hepiniz ve tüm bebiş isteyenler için, beklemek çok zor bilirim, allah hayırlı eli ayagı düzgün sağlıklı bebişler versin insallaaah a.s.
cnm benim insallah sincabını hayırlı zamanda bulacaksın, her gece dua ediyorum hepiniz ve tüm bebiş isteyenler için, beklemek çok zor bilirim, allah hayırlı eli ayagı düzgün sağlıklı bebişler versin insallaaah a.s.[/B]
saol pınarcım yaaa önce hamişlerimiz bebişlerimiz annelerimiz iyi sağlıklı olsun da bizim sincaplar nasıl olsa gelecek, beklemek ve dua etmekten başka caremiz yok, bu telaşlar da güzel, gelince kıymetlimiz olucaz bebişimiz işte:)
hem dövecem hem sevecem danamı:roflol:Evet hemde ne kıymetlı olucak
doğru diyosun aysecim önce sağlık sonra selamet. allahım çok bekletmeden yaşatır inş bu duyguyu birtanem. biz de sağlıcakla bi alsak kucağımızaa zamanında.
yavaş yavaş mutfaga geçeyim ben canım, çok öpüyorum seni, kendine ii bak emiiŞeniz
benim kuzum uyuyo teyzeleri..bugünkü azgınlıktan sonra...ama ne zaman uyanıp gene mızrdamaya başlıcaz bakalım...bende yaprak dökümüne bakıyom..kocişte salonda maç izliyo...canım sıkılıyo..hayırdır inşallah...
bı maççıda bende izliyo selende karşısında babaya bakıyo
olsuncanım önemli değil ona tv yasak şekercim daha babası bı onla oynaşıyo bı maç izliyo
canım bebeklere 6 aya kadar yasak gelişimi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?