benim yerimede uyu pınarım
esracım benim de 2 gün önce öyle bir akıntım geldi, çok yogun akıntının içinde hafif kan ve kahve tonlu akıntı, ben hsgye verdim ama hayırlısı
pınarcım niye uyuyamadın canım, iyi dinlen bari... sıpanı yiyim senin yaa maşallah
esracım benim doktorum ilac tedavisi alınmaz ise her ay bir yumurta çatlayacak olgunluga erişir demişti. sen klomen kullandın mı bu ay?
amin canım amin inşallahcanım rabbim hayırlı kılsın inşaallaaahhh.öpüldün sende.
evet çok şükür hayatım her işte bir hayır vardır. bundada bi hayır vardır mutlaka. inanıyorum ki gelecek bir yumurta olsada gelecek. sağlıkla mutluluka hayırlısıyla tabi.canıııım tabi ki buna da şükür, siz bu kararı verdiniz ya allah yanınızda güzelim benim, biz de dualarımızla yanında olucaz:Saruboceq:, inşallah ilk denemede ce eee diycek tosuncuk:ecrin_bebek:, çok sevindim şebocumopuyorumnanaktan
oh eline sağlık bende yaptım. inşallah güzel olur. hatır hutur yerizzzz.Kızlar dÜn salatalık turŞusu yaptım.
eveeeeeet kesin öyle bu turşularda var bi hayır .BELLİKİ AŞERMEM YAKIN TURŞULARIM HAZIR OLSUN kaydirigubbakcemile3
amiinnnnnnn gelsin bebişim artık aslında o geldi de beni bekliyo orda yarın gidip alcam :))inşallah şebom hadi hayırlısıyla gelsin beben canım benım
kız ayşe sende kociş gibisin izliyon şu maçı bu gece benım fılmım var unutlumaz
selam bahcem iyi diyeelim iyi olalım iyiyiz çok şükür sen nasılsın gelmiyosun pek buralaraselam kızlar nabersiniz
geçmiş olsun pınarımmm hamişlere sormak lazım tabi ben bilemiyorum umarım sıkıntı olmaz canım
yarın transfer onu bekliyoz hayatım. bebişler olmucak sanırım bebiş olabilir çünkü tek yumurtamız var :)saolasın bitanem, akşam cebinden arayıp sorcam bakim.. sen nasılsın? nası gidio tedavi?? ne kadar kaldı bitanem bebişlerine?sırnaşık şey
amin bitanem inşallah gelecek inanıyorum bekliyorumşebocum allah yanında olsun inşallah herşey yolunda gider...gelsin artık bebişlerimiz yaaa...
pınarcım bendede idrarda enfeksiyon vardı senn haftalarında çıkmıştı bendede...dr antibiyotik verdi bana ama belkide senin değerin çok yüksek değildir..telaşlanma dr una güven bence...
şebocum allah yanında olsun inşallah herşey yolunda gider...gelsin artık bebişlerimiz yaaa...
pınarcım bendede idrarda enfeksiyon vardı senn haftalarında çıkmıştı bendede...dr antibiyotik verdi bana ama belkide senin değerin çok yüksek değildir..telaşlanma dr una güven bence...
hoş geldin pınar canım şu an antıbyotık tedavısı vermez sanırım
http://img43.imageshack.us/img43/2417/fotoraflar.jpg
kızlar buda gulsumun hediyesi
yarın transfer onu bekliyoz hayatım. bebişler olmucak sanırım bebiş olabilir çünkü tek yumurtamız var :)
senin yerine de uyudum bitanem :)
canım uyku düzenim iyice bozuldu, ya çok uyuyorum ya hiç uyuyamıyorum allah yardımcımız olsun hoşgeldin pınarcım, canım geçmiş olsun umarım bakteri cok fazla üremez de şunu biliyorum, doktor bir komsumuz da hamişken yaşamış, rahim hamilelikte acıldıgı için son zamanlara dogru enfeksiyon olması cok normal demişti, yani bakteri seviyesi azda içtigin suya falan dikkat et, mutlaka önden arkaya temizlen, camasırlarını ütüle ilaç kullanmazsan en azından cogalmasını engellersin.
senin yerine de uyudum bitanem :)
canım uyku düzenim iyice bozuldu, ya çok uyuyorum ya hiç uyuyamıyorum allah yardımcımız olsun hoşgeldin pınarcım, canım geçmiş olsun umarım bakteri cok fazla üremez de şunu biliyorum, doktor bir komsumuz da hamişken yaşamış, rahim hamilelikte acıldıgı için son zamanlara dogru enfeksiyon olması cok normal demişti, yani bakteri seviyesi azda içtigin suya falan dikkat et, mutlaka önden arkaya temizlen, camasırlarını ütüle ilaç kullanmazsan en azından cogalmasını engellersin.
saolasın Ayşecim normal de iç çamaşır ütülerim ama hamişlik ilerledikçe iç çamaşırlaı ütülemekten vazgeçtim bi ton ütü çıkıyo diye, dediğin gibi iç çamaşırlarımı ütüleyeyim, temizlenirken dediğin gibi yapıyorum, insallah erken doğum vs olmaz gerisine katlanırım nasılsa. tekrar teşekkür ederim cnm benim. nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?