İnatla bir gün ANNE olacağım !

benim yerimede uyu pınarım

senin yerine de uyudum bitanem :)

canım uyku düzenim iyice bozuldu, ya çok uyuyorum ya hiç uyuyamıyorum allah yardımcımız olsun

slm kızlar naber? kızlar dr idrar ve tam kan sayımı istemişti yaptırdım, kanda sorun yok ama idrarda bakteri görülmüş bugün faks çektim dra, aradılar bi sorun yok diye, ablam ebe hemşire o da kızdı, bakteri var erken doğum riski olabilir antibiyotik vermesi lazım diye başımın etini yedi, sizde de oldu mu bu olduysa naptınız? oyy oyy

canım rabbim hayırlı kılsın inşaallaaahhh.öpüldün sende.
amin canım amin inşallah

evet çok şükür hayatım her işte bir hayır vardır. bundada bi hayır vardır mutlaka. inanıyorum ki gelecek bir yumurta olsada gelecek. sağlıkla mutluluka hayırlısıyla tabi.
Kızlar dÜn salatalık turŞusu yaptım.
oh eline sağlık bende yaptım. inşallah güzel olur. hatır hutur yerizzzz.

BELLİKİ AŞERMEM YAKIN TURŞULARIM HAZIR OLSUN kaydirigubbakcemile3
eveeeeeet kesin öyle bu turşularda var bi hayır .
inşallah şebom hadi hayırlısıyla gelsin beben canım benım
kız ayşe sende kociş gibisin izliyon şu maçı bu gece benım fılmım var unutlumaz
amiinnnnnnn gelsin bebişim artık aslında o geldi de beni bekliyo orda yarın gidip alcam :))
selam kızlar nabersiniz
selam bahcem iyi diyeelim iyi olalım iyiyiz çok şükür sen nasılsın gelmiyosun pek buralara

şebocum allah yanında olsun inşallah herşey yolunda gider...gelsin artık bebişlerimiz yaaa...
pınarcım bendede idrarda enfeksiyon vardı senn haftalarında çıkmıştı bendede...dr antibiyotik verdi bana ama belkide senin değerin çok yüksek değildir..telaşlanma dr una güven bence...

saolasın bitanem, akşam cebinden arayıp sorcam bakim.. sen nasılsın? nası gidio tedavi?? ne kadar kaldı bitanem bebişlerine?sırnaşık şey
yarın transfer onu bekliyoz hayatım. bebişler olmucak sanırım bebiş olabilir çünkü tek yumurtamız var :)

amin bitanem inşallah gelecek inanıyorum bekliyorum

kagıdım eşimde faks çekmek için götürdü, ama sonuç kısmında çok sayıda bakteri bulundu yazıo, ablam ebe hemşire o da eger kurutulmazsa erken doğum riski var diyo arada kaldım bebek olmasa korkmam ama bebişimi düşünüom

hoş geldin pınar canım şu an antıbyotık tedavısı vermez sanırım

son hafta bile antibiyotik kullanılabiliomuş bebişe zarar vermeyen, asıl anlamadığım bu iltihap nası geçecek ilaçsız

sizde hangi haftada çıkmıştı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…